Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, Mali Marko рече

Прочитај мало  о Ракићу па онда нешто објави. Исти си као и сви у Снс-у само демагогија и празне приче. Овде си налетео на мало тврђи отпор за разлику од твојих сабораца од 1500 динара.

И после се љутиш када ти кажу људи да си снс бот...

Претпостављам да су рехабилитовали СПС и коферче такође људи изван ДС-а, а не управо ДС и дао им шансу да буду то што јесу и дан данас.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, МилошБГ рече

Претпостављам да су рехабилитовали СПС и коферче такође људи изван ДС-а, а не управо ДС и дао им шансу да буду то што јесу и дан данас.

Не пратиш ме уопште и не читаш шта пишем. Лустрација је требала да буде одмах 06.10.2000. сад би било другачије.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Жељко рече

Види, то би свако паметан у политици урадио. Спојити два система и покупити све гласаче, па то је идеал. Замисли да Трамп има такву спику да покупи и либералне гласаче. Ђе би му био крај.

Кхм кхм... Не знам колико си у праву. Мислим да то спајање два система иде више у правцу да тај преузети систем преузме у потпуности странку. Видиш колико је људи који су били од старта у СНС-у, постало скрајнуто, маргинализовано,небитно. 

Ево ти пример Радош Љушић историчар и професор од старта у СНС-у, аутоматски склоњен са места директора Службеног гласника, да би тај исти службени гласник преузела ни мање ни више највећи пљувач те странке Јелена Триван портпаролка Бориса Тадића.

На томе се види да то спајање иде само у једном правцу...но време ће показати.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mali Marko рече

Не пратиш ме уопште и не читаш шта пишем. Лустрација је требала да буде одмах 06.10.2000. сад би било другачије.

Да али ти негираш да је жуто предузеће у огромној мери саучесник свега што се догађа. Јел се Чеда исто рачуна као жутаћ...или

Подели на овим сајтовима

19:50 - VUČIĆ STIGAO U IZBORNI ŠTAB SNS

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić stigao je 15-tak minuta pre 20 sati, u izborni štab te stranke, gde je već okupljen veliki broj funkcionera stranke i novinara.

Već su stigli ministri Zlatibor Lončar, Marko Đurić, gradski menadzer Goran Vesić i predsednik IO stranke Darko Glišić.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Прогноза

Снс-45-50%

Ђилас- 12-15%

Шапић- 6-7%

Двери и ДЈБ- 4-6%

СПС- 4-5%

Срс- 4-5%

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

Небојша Стефановић гласао је са супругом.

Stefanovic.jpg

Шта? И она докторирала! 

Кажем вам ја људи, манте се форума и књиге у шаке!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, МилошБГ рече

Прогноза

Снс-45-50%

Ђилас- 12-15%

Шапић- 6-7%

Двери и ДЈБ- 4-6%

СПС- 4-5%

Срс- 4-5%

Ајд, виђећемо. Мислим да Двери и ДЈБ неће да може, Шешељ можда прође као утјеха Шутановцу, а Ђидо ће да има мање него С.Ј. и В.Ј. на предсједничким изборима заједно. Вођа има смисла за изборну шале.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Вучић стигао у изборни штаб СНС

1114785506.jpg

Него о кад се у демократији председник државе меша у градске изборе? По ком основу?

Молим те брате Милане, објасни ми непристрасно ако може?

Одговор који не прихватам је "И Тадић је." Знам да јесте, ал то није поравдање.

Подели на овим сајтовима

Око 100 000 (сто хиљада) снс гласова је купљено,измишљено,подмићено,на силу натерано и слично,по првом извештају опозиције...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Каже министар Стефановић (министар полиције који се бави гградским изборима) "Честитаћемо свима који су се пласирали "

Није ово Лига шампиона бре ви треба да служите народу а не да се пласирате до пехара и фотеља несрећници и бедници!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...