Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Nije mi jasno kako narod moze biti tako naivan? Dokle ce narod da trpi ove lopove i bitange?

Nema politicara od ovih pomenutih koji nije obezbedio celu svoju porodicu(do unucica i njihovih unucica), sto firmama sto kupovinom stanova(a sve to od narodnih para) pa Djilas je svojoj zeni otvorio firmu narodnim parama, a ima takvih primera kolko hoces, moze se sve naci na netu, nije nesto ni sakriveno...ko zeli da nadje naci ce...

Подели на овим сајтовима

МилошБГ@

Пази овог бота,прича о фонтани и мосту...ало брале,да ли си ти свестан који је снс-спс олош,да ли капираш да је то политика-мафија на највишем нивоу,одкада постоји ова држава...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Oni su svi umrezeni, jedni drugima cuvaju ledja, malo nestanu sa scene pa se opet vrate da kradu...ali bice zanimljivo kad kula od karata bude pocela da se rusi i kad budu poceli da se kokaju medjusobno. Drugacije se nece zavrsiti.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Зосима рече

МилошБГ@

Пази овог бота,прича о фонтани и мосту...ало брале,да ли си ти свестан који је снс-спс олош,да ли капираш да је то политика-мафија на највишем нивоу,одкада постоји ова држава...

Прво не знам што ме називаш ботом, пошто само кажем шта је дотични  урадио за време своје владавине и у последње 4 године, откад је шатро опозиција.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

Oni su svi umrezeni, jedni drugima cuvaju ledja, malo nestanu sa scene pa se opet vrate da kradu...ali bice zanimljivo kad kula od karata bude pocela da se rusi i kad budu poceli da se kokaju medjusobno. Drugacije se nece zavrsiti.

То људи не капирају...јер су глупи. И стално се праве лажне поделе и стално се људи примају на то.

До јуче је Саша Јанковић био главни опозиционар, док сам ја причао једно, многи су говорили ма он је не знам шта. Данас су се од тог Саше оградили и ужи и шири сарадници, лик који вежба у стрељани Бије са Златибором Лончаром.

Тог Сашу је заменио Ђилас, човек који 4 године не постоји ниде а одборник је истог тог Београда, човек који прича хвалоспеве о БГ на води, фонтама и не знам чему, 3 године хвали Вучића, данас је он тобоже вееееелика опозиција.

Сутра ће можда главни опозиционар бити Чеда, онај исти коме АВ даје паре и коме скупља потписе за листу, па ови предају у 5 до 12 да би испало да су се мучили и да нису имали скупљене потписе већ после пар дана.

Шутановац? Дајте бре.

Али ложите се, шта фали.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, МилошБГ рече

шта је дотични  урадио за време своје владавине и у последње 4 године,

sve od narodnih para, a pritom se omastio za zivota, obezbedivsi celu familiju, isto kao i svi ostali lopovi, koji god se dokopa vlasti krade, ali nece ni to trajat do veka oni ce se pokokati medjusobno, narodu ostaje samo da istrpi dok ne dodje vreme...druge nema...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, МилошБГ рече

То људи не капирају...јер су глупи.

najgori su penzioneri(sve bivsi komunisti), Boze oprosti ali dok oni glasaju nema spasa, a mladi ili nece ili pobegose iz zemlje, a oni koji su jos tu lakoverni itd..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

najzalosnije je sto opozicije uopste nema, ne znam za ove nove manje partije ali od ovih glavnih svi su isti

Ово су најгоре фразе,којима се изузетно радују мафијаши на власти

И ? шта сад,кад су сви исти,да остану ови најгори да владају,бирај мање зло...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

najzalosnije je sto opozicije uopste nema, ne znam za ove nove manje partije ali od ovih glavnih svi su isti

И да има нормалне опозиције и она би морала да купује гласове, колико видим.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

najgori su penzioneri(sve bivsi komunisti), Boze oprosti ali dok oni glasaju nema spasa, a mladi ili nece ili pobegose iz zemlje, a oni koji su jos tu lakoverni itd..

Пензионери су ограничени, њихово мишљење креира ТВ и јефтине новине. Међутим они су задрти. Они привидно слободнијег духа су глупи, ти су до јуче величали Сашу Јанковића иако се знао да је и како је постављен на место заштитника грађана, како вежба у просторијама БИЕ, како се дружи са министрима власти, како се нуди Вучићу... Они су га стављали на пиједестал највећег опозиционара, данас се од тог истог одрекоше сви и пређоше на Ђиласа. Све време присуствују лажним поделама и не схватају да док пљују пензионере, да су они исто НАСЕЛИ.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Зосима рече

Ово су најгоре фразе,којима се изузетно радују мафијаши на власти

И ? шта сад,кад су сви исти,да остану ови најгори да владају,бирај мање зло...

znam ja sve to, ali licno ne vidim neko konkretno resenje osim novih generacija mladih,pravih hriscana koji nece biti korumpirani i kojima ce ljubav prema rodu i otadzbini biti vaznije od svog dupeta, to je gotovo pa nemoguce, ali jeste samo uz Hristovu pomoc. Moras priznati da nam je stanje nacije generalno ocajno, barem ga ja tako vidim...na zalost.. bez vece nevolje i prociscenja nema nam spasa..

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, МилошБГ рече

Пензионери су ограничени

ali su verni glasaci, plus svi u drzavnoj sluzbi i policija i vojska a to je vec dovoljno, zna Vucic kome plate trebaju biti redovne i povecane a to su policija i vojska jer ako se oni dignu protiv vlasti tu je kraj..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...