Jump to content

Избори у Београду 2018. године

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Данас ДС, Живковић и још неки ( ваљда ) протестоваше испред Правног због "политизације образовних институција". То камере, то репортери, то пиштаљке, то све озбиљно - за пола сата сликања и снимања па фајронт.

Не знам како ми је декан преживио такву травестију, пошто је на листи СНС-а :)))

Подели на овим сајтовима

Била је добра предизборна емисија на РТС. Нису биле све 24 листе, али су гостовали Шешељ, Обрадовић, Шапић и Палма :). Палма се позива на Дачићеву посету Папи, што како наводи даје легитимитет Дачићу, иако је Дачић у кампањи за Београд изјавио "сви који сте волели Тита, гласајте за нашег кандидата". Шапић је замолио да га више не зову у емисије јер од Шешеља и Обрадовића није стигао да говори12:smeha:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Mиљан Л. рече

Била је добра предизборна емисија на РТС. Нису биле све 24 листе, али су гостовали Шешељ, Обрадовић, Шапић и Палма :). Палма се позива на Дачићеву посету Папи, што како наводи даје легитимитет Дачићу, 

Legitimitet Dacicu da je poseta jezuitskom papi, koji je optuzivan za saradnju sa argentinskim nacijima i kradljivcima dece??!! :o

Pa sad je i Palma izgubio i zadnju mrvu legitimiteta u mojim ocima!

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Mиљан Л. рече

Била је добра предизборна емисија на РТС. Нису биле све 24 листе, али су гостовали Шешељ, Обрадовић, Шапић и Палма :). Палма се позива на Дачићеву посету Папи, што како наводи даје легитимитет Дачићу, иако је Дачић у кампањи за Београд изјавио "сви који сте волели Тита, гласајте за нашег кандидата". Шапић је замолио да га више не зову у емисије јер од Шешеља и Обрадовића није стигао да говори12:smeha:.

Таман се спремам да поставим ту емисију, кад видех сад да си ти већ поставио. Да, занимљива је била емисија, боље рећи смешна, наочито Бошко и Шешељ.

Најачи ми Шешељ кад Бошко говори како га стално прекидају и не сају му да говори, а он ,,Ало, љотићевац, смири се мало". :D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, KosovoSrceCovecanstva рече

Bogami, ljudi, ako je Srbija spala na to da joj se na tv podastire jezuita kao davalac legitimiteta nekome - onda znate da je VREME NASTUPILO !!

Ма бре, Папа је Србин. Убачен као агент у Ватикану. Зато Ватикан није признао одвајање КиМ-а од остатка Србије:D. шалим се

Мени се свиђа идеја премештања моста са реке саве на земун-ратно острво. Па тиршова 2 и остали пројекти нам требају, да неби СМС порукама лечили децу. Само хвали јака опозициона струја која ће у Београду да неутралише јефтину пропаганду. Да се мало уозбиљи атмосвера, ипак нисмо вашар:). Ђилас и Шапић су поделили своје гласачко тело, мислим да остали немају неко доминантно гласачко тело.

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Mиљан Л. рече

Ма бре, Папа је Србин. Убачен као агент у Ватикану. Зато Ватикан није признао одвајање КиМ-а од остатка Србије:D. шалим се

Papa je jezuita - meni dovoljno!

Kad cujes rec "jezuita" - bezi i nista im ne veruj! I nikako im ne prilazi blizu, oni koriste Teslino vibraciono oruzje, inace ih niko ne bi slusao! :D

Napoleon je o njima imao jako jako jako lose misljenje (tipa "to nije crkveni red, vec vojni"). Just btw:  bili su izbaceni iz svih zemalja Evrope krajem 19. veka, a Vojtila ih je hteo ukinuti, kad gle slucajnosti, nedelju dana nakon sto mu je to palo na pamet - upuc'o ga neko u atentatu..!

Sto se izbora tice: Glasajte za one koji su PROTIV BEOGRADA NA VODI !!! NE ZELIMO NOVE POPLAVE; OBRENOVAC JE BIO PREVISE !!!!

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Џуманџи рече

'Оће неко да тужи mts за неовлашћено давање података? Озбиљно питам.

Које?

Подели на овим сајтовима

Па СНС активистима. Број, име и презиме и локацију (логична претпоставка).

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/mislila-sam-da-me-zove-manijak-a-zvala-me-bojana-iz-sns-audio/

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Џуманџи рече

Па СНС активистима. Број, име и презиме и локацију (логична претпоставка).

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/mislila-sam-da-me-zove-manijak-a-zvala-me-bojana-iz-sns-audio/

Jao nije valjda neko to sve pricao nepoznatom liku na tel.? 

A inace su ovi telefon anketari dosadni dozlaboga; pitaju me jesam li za Vucica ili ne znam ti koga drugoga, ja lepo par puta kazem da su mi oba grozni, a ova i dalje insistira.. zalupih joj slusalicu,! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...