Jump to content

Помените у молитвама Драгана Милића - Пајка, нашег форумаша који је погинуо

Оцени ову тему

Препоручена порука

Једна од његових тема...

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

:cmizdrenje::cmizdrenje::cmizdrenje:

Gospode,utesi i pomozi...

Oh Boze mili jedva kucam koliko se tresem...

Brat Pajko mi je ostao u secanju kao neko ko je veliki zafrkant...cak mi je jednom pomogao oko neke informacije vezane za faks jurila sam neki clanak a on mi rekao gde da vidim ima li...

Подели на овим сајтовима

Бог да му душу прости.

Породици искрено саучешће.

Брате Драгане, прерано си нас напустио.:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Kako neobična žetva. Gotovo dan za danom vest da se neko upokojio. I to sve crkveni ili sveti ljudi.

Koliko god da je potresno kada čuješ, toliko ti negde duboko izaziva radost kada znaš da je neko bio crkven i da se po svojoj moći pripremao.

Kada bismo i mi bili deo jedne ovako blagoslovene i naročite žetve.

Подели на овим сајтовима

Бог да му душу прости и подари рајско насеље. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Братија код Моа, ту смо се изванредно дружили... 

.

..

...

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1334401_profimedia0268052932_ls.jpg

STRAVIČNA NESREĆA NA GRADILIŠTU U BEČU: Srbina (43) ubio kran, kolega koji je upravljao doživeo nervni slom

Četrdesettrogodišnji Srbin poginuo je u teškoj nesreći koja se dogodila na gradilištu u Beču na kome je radio. Do nesreće je došlo dok je kran pomerao betonsku kantu, kojom je udario i oborio radnika.

Kako navode austrijski mediji, u popodnevnim časovima, radnik je stajao na zidu gradilišta.

"Nepažnjom drugog radnika, Srbin je udaren i oboren sa zida. Njegove kolege odmah su pozvale hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. Nažalost, uprkos njihovim naporima, nesrećnom čoveku nije bilo pomoći i on je preminuo na gradilištu", prenose mediji.

Vatrogasci su uspeli da izvuku telo poginulog ispred njegovih kolega.

"Policija proverava okolnosti pod kojima je čovek nastradao. Mladić (24) koji je upravljao kranom doživeo je nervni slom i smešten je u bolnicu. Međutim, on je prijavljen zbog ubistva iz nehata", navode mediji.

(Kurir.rs/J.I./Foto: Ilustracija/Profimedia)

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Gospod da se smiluje i momku koji je upravljao kranom, nesrecniku :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

O sacuvaj Boze i sakloni! Pomiluj gospode slugu tvog preminulog useli ga u Rajska naselja a i ovog jadnicka koji je upravljao kranom utesi brzo. 24 godine-dete.:((

Ja se stvarno ne razumem al da li je moguce da nadredjeni dozvole da neko od 24 godine upravlja kranom??? Nije mi to ni malo normalno.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...