Jump to content

Мушкарци постављају питања, мушкарци дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Снежана рече

Пишкиш стојећи !?! :D

Snezo, Snezo, gde ti zivis ? Ccccc...

TOALET REVOLUCIJA: Žene piške stojeći!

LUDI SVET 21.05.2013. 21:43h
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Pipipop je silikonski dodatak za gaćice koji damama pruža priliku da piške stojećki u savršeno higijenskim uslovima

U poslednje vreme se sve češće mogu primetiti nesvakidašnji izumi koji izazivaju polemike i čuđenje.

I izum koji se zove "Pipipop" je podelio javnost. Naime, Pipipop je silikonski dodatak za gaćice koji damama pruža priliku da piške stojećki u savršeno higijenskim uslovima.

Pipipop se proizvodi u nekoliko veličina, za višekratnu upotrebu je, pere se u mašini i krajnje je jednostavan za korišćenje.

Pogledajte kako se Pipipop koristi.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

Не знам шта да ти кажем....

Гризли заподенуо такмичење и отишо и оставио мене да се бакћем са оволиким женама... а и пиво однео... мислим баш... :smeh1:

могли би да преименијемо тему у "Владан поставља питања, Владан и одговара на њих"  оставимо да се ти бакћеш са њом, а ми сви идемо на пиво :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Значи, јасно. Демилитаризована зона. Мир. Спокој.

Brate, ova tema je osudjena na propast jos pre nego sto je napravljen prvi procesor...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

могли би да преименијемо тему у "Владан поставља питања, Владан и одговара на њих"  оставимо да се ти бакћеш са њом, а ми сви идемо на пиво :D

Може може, мени оставите пршуту и вино и идите где хоћете а ја ћу полако овде да цитирам Горски вијенац... :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Лидија Миленковић рече

Snezo, Snezo, gde ti zivis ? Ccccc...

LUDI SVET 21.05.2013. 21:43h
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Pipipop je silikonski dodatak za gaćice koji damama pruža priliku da piške stojećki u savršeno higijenskim uslovima

U poslednje vreme se sve češće mogu primetiti nesvakidašnji izumi koji izazivaju polemike i čuđenje.

I izum koji se zove "Pipipop" je podelio javnost. Naime, Pipipop je silikonski dodatak za gaćice koji damama pruža priliku da piške stojećki u savršeno higijenskim uslovima.

Pipipop se proizvodi u nekoliko veličina, za višekratnu upotrebu je, pere se u mašini i krajnje je jednostavan za korišćenje.

Pogledajte kako se Pipipop koristi.

Боже ми опрости, к`о катетер

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Лидија Миленковић рече

Pipipop je silikonski dodatak za gaćice

Не разумем, морају ли да се пробуше гаћице или шта се уради са њима да се додатак стави... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

Пишкиш стојећи !?! :D

Ne zvala se ja Sofija, ako to nije istina. A evo i prvi uslov...

bole beard.png

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Не разумем, морају ли да се пробуше гаћице или шта се уради са њима да се додатак стави... ne_shvata

Ni ja. Nimalo ne deluje udobno, a ni higijenski. :0201wink:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ayla рече

Ne zvala se ja Sofija, ako to nije istina. A evo i prvi uslov...

Па доообро.... не делује баш скроз природно али може да прође, да не цепидлачимо...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

@Снежана , nije bilo takvih uslova. Brada je brada, i nemoj da se diskriminišemo. Žaliću se.

знам човека, ако није масна од гибанице не рачуна се, још ће и исфеминизираном да те назове :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

знам човека, ако није масна од гибанице не рачуна се, још ће и исфеминизираном да те назове :D

SačuvajBoževeliki... još i da me vrijeđa tako. :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

ако није масна од гибанице не рачуна се

Такмичење у једењу гибанице без руку је планирано за други дан изазова... Ако нешто од гибанице остане након састанка чланова комисије :)

Подели на овим сајтовима

Јао, ви одма безобразно... Стојећи задатак је значи ово:

On 1/10/2018 at 17:56, Muramasa рече

Sa današnjeg treninga. 160kg, sa probojem paralele.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...