Jump to content

Мушкарци постављају питања, мушкарци дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Sofija_ рече

bas, mog druga koji se posle mnogo vremena vratio u bg iz amsterdama, navikavsi da svuda ide bajsom, udario auto u centru bg-a i pobego

Prekomerna doza THC u krvi,navikao se na holy smoke in Amsterdamu pa kad ga opalio bg holy smog po sred tintare nije znao više ni gde vozi...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Каирос рече

Prekomerna doza THC u krvi,navikao se na holy smoke in Amsterdamu pa kad ga opalio bg holy smog po sred tintare nije znao više ni gde vozi...:smeh1:

nije lepo rugati se tudjoj nesreci,...takvi koji se rugaju,obicno i sami pobegnu ako udare nekog u saobracaju..

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Sofija_ рече

nije lepo rugati se tudjoj nesreci,...takvi koji se rugaju,obicno i sami pobegnu ako udare nekog u saobracaju..

Nego...slavi li se u Holandiji večeras? Je l ste maskirani?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Чуј да се навучем... Бицикл, 250 евра нов - одржавање смешно јефтино - у центру сам за 10 минута, бесплатан паркинг 24 сата, одрадим један мини кардио за то време јер нагарим солидно. Ауто, у центру сам за 10 минута, немам где да паркирам ил има, ал је скупо, четвороцифрена цена за половни, одржавање и остали трошкови троцифрени месечно, физички сам неактиван. Бус иде на сваких пола сата, у центру сам за 30 минута, физички сам неактиван. Мислим да је избор поприлично јасан...

Мени је дефинитивно добитна комбинација тротинет. Обичан. Носим га свуда са собом, унесем га и у метро кад затреба, а возим и клинца, он обожава луду вожњу :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Чуј да се навучем... Бицикл, 250 евра нов - одржавање смешно јефтино - у центру сам за 10 минута, бесплатан паркинг 24 сата, одрадим један мини кардио за то време јер нагарим солидно. Ауто, у центру сам за 10 минута, немам где да паркирам ил има, ал је скупо, четвороцифрена цена за половни, одржавање и остали трошкови троцифрени месечно, физички сам неактиван. Бус иде на сваких пола сата, у центру сам за 30 минута, физички сам неактиван. Мислим да је избор поприлично јасан...

Мени је дефинитивно добитна комбинација тротинет. Обичан. Носим га свуда са собом, унесем га и у метро кад затреба, а возим и клинца, он обожава луду вожњу :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Milica Bajic рече

Имам неколико тротинета код куће. Омиљени ми је један црвени са точковима који сијају у мраку. Волим и жути. Жута ми је омиљена боја.Мој тротинет може из места да гази стотку па и двеста. Прошле године сам ишла на летовање тротинетом а планирам да возим до Северног пола. Просто, волим тротинет.

Лепо Милице. Баш интересантно. :)

Подели на овим сајтовима

Е не могу да верујем да са рођен у ту Европу... тротинети и бицикле...

Мора да ме је рода испустила на погрешно место. :(

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, florenntina рече

Evo slavimo mi! Vidi serdar Vukote, ucitelj drugog razreda! ?

2A198557-E542-47A4-BA9A-32EBD7A52FD1.jpeg

Je l se maskirao u Fridu Kalo? :smeh1:

@Grizzly Adams Dolaze li deca po slatkiše? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...