Jump to content

Јм. Макарије, нови старешина Привине Главе: Пушачи више неће моћи да се причешћују

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, МилошБГ рече

И чек...дакле ти мене 3 стране оптужујеш да сам глуп, лажов, да се покајем, да сам овакав онакав и то све јер ја написа офрље 10 цитата, а у ствари је 8.

Ти си стварно лик, ма ликчина!

A ja tebe druškane dugouško ne ganjam, nego te pitam.

Kao što te već u dve strane pitam gde sam ja citirao o.Savu da predjem preko 5 citata svetitelja kao pored turskog groblja, za šta si me između ostalog optužio.

Dakle druže duško, ti si mene prozvao ja ti odgovorio, ti si mene ganjao i ganjaš u tri strane, da bi na kraju još doćiveo od tebe repliku kako ja tebe ganjam tako što ti na svaki upućen post meni, redovno odgovorim.

Šta je sad od ovoga, dobra pamet i svesna laž, ili samo loša pamet? Šta smem da napišem?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 659
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ти си брате за посматрање. Ај уживај.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Управо сада, МилошБГ рече

Ти си брате за посматрање. Ај уживај.

Uživaj i ti posmatraj me slobodno.

Sad ću ti postaviti tvoj prvi post danas upućen meni.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, МилошБГ рече

Мени је фасцинантно, ти опет цитираш?  Ја ти цитирах 10 светитеља и ти то пређе преко тога ко преко турског гробља, а сада одједном цитати и то оца Саве Јањића, коме свака част, али мени је нпр уз сво уважавање већи ауторитет по том питању један Патријарх Павле или Свети Јован Кронштатски.

И пази до чега смо дошли, ти си овде дизао халабуку речима ма знам да је грех пушење, али нећу нико да ме одбија од причешћа и говорио си ма маните цигарете причамо о ставу оца Макарија знам ја да су цигарете штетне, знам ја да је то грех, знам ја да је то лоше, сад одједном ти цитираш и браниш чак и тезу да је пушење грех, јер није, рекао отац Сава Јањић, а то шта су рекли оних десетак цитираних угодника Божијих, пуј пике..

Dakle, jesam li konačno uspeo da ti odgovorim sve sa ovog tvog posta napisanog meni?

Ako ima još neki detalj da razjasnimo rado ću ti dozvoliti da me poteraš još 3 stranice.

Подели на овим сајтовима

Молим да мало спустите лопту и да се не "чашћавате" међусобно. 

Подели на овим сајтовима

Dakle koje sam ja to citate o.Save postavljao, da bi prolazio pored citata svetitelja kao pored turskog groblja?

Nijedan. Ali to nije ni važno, jer sam ja miloša namučio u 3 strane to da mu objasnim ali na žalost sam ga ustvari ganjao da mu objasnim kako mu pamet nije bila dobra prilikom postavljanja pitanja.

Nikako da pamet naidje i da vidi svoje odsustvo, no se još brani da pamet jeste prisutna i vedra no da pušači od dima pamet ne vidoše.

Verovatno zato što smo mutirane prirode između čovjeka i demona, pa nas tri strane opšte ne umara, no smo još i za posmatranje.

Dakle brate miloše, el došla pamet koja če priznati da pameti nije bilo prilikom tvog pitanja meni?

Daj mi citat koji sam ja postavio od o.Save koji te je nagnao da me mučiš u tri strane?

Nijedan citat na ovoj temi od o,Save nisam postavio.

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

• Гости

@Volim_Sina_Bozjeg

Невероватно колико се усвајање: "Символа Вере"; искаже у сваком сегменту.

Баш као што разоваплоћавају Господа својим јересима, тако и свуда чине, али они спасавају правослаље :0205_whistling: 

Још само Сарагуда да улети :))

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Гајић рече

@Volim_Sina_Bozjeg

Невероватно колико се усвајање: "Символа Вере"; искаже у сваком сегменту.

Баш као што разоваплоћавају Господа својим јересима, тако и свуда чине, али они спасавају правослаље :0205_whistling: 

Још само Сарагуда да улети :))

Pa da, ja mu tačnost u broju svetitelja postavim samo usputno, kao nešto o čemu bi trebalo da vodi inače računa dok piše a centralno mesto mog odgovora ustvari zauzima njegova laž, da sam ja citirao o.Savu kako bi prošao kao pored turskog groblja pored citata svetih otaca.

Na osnovu te laži on dalje konstruiše svoju priču o što ti kažeš razovaploćava svu diskusiju i završava je sa time da nisam normalan i da se ganjam na 3 stranice da dokažem kako nije bilo 10 citata no 5.

I sad, ja znajući sve to unapred šta će se izgleda desiti, nisam ni slutio da ima onih koji to ne vide čitajući sa strane.

A upravo vaki kao miloš izgleda na ovce uvek računaju.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, МилошБГ рече

то углавном иде заједно.

Није тачно.

Мој девер је алкохоличар а није пушач.

Моја бивша колегиница није пушач али је свакога дана цепала виски на послу.

Итд...

Знам најмање четири другара мојих синова који се убијају од дувања и раде се на сваком окупљању, а нису пушачи дувана, а један не пије ни алкохол. Син ми је и причао и да су неки клинци из друштва пушачи који су оставили цигаре, али дувају и користе још свашта, јефтиније им је, ураде се и не треба им цигара. 

Стереотипи, стереотипи, дижу из нас оно што нас не буди да заиста видимо и разумемо, него да жмурећки описујемо и тврдимо.

Боље би нам било да добро отворимо и очи и срце.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, АлександраВ рече

пушачи који су оставили цигаре, али дувају

ne važi se jer mešaju duvan sa travom

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, АлександраВ рече

Није тачно.

Мој девер је алкохоличар а није пушач.

Моја бивша колегиница није пушач али је свакога дана цепала виски на послу.

Итд...

Знам најмање четири другара мојих синова који се убијају од дувања и раде се на сваком окупљању, а нису пушачи дувана, а један не пије ни алкохол. Син ми је и причао и да су неки клинци из друштва пушачи који су оставили цигаре, али дувају и користе још свашта, јефтиније им је, ураде се и не треба им цигара. 

Стереотипи, стереотипи, дижу из нас оно што нас не буди да заиста видимо и разумемо, него да жмурећки описујемо и тврдимо.

Боље би нам било да добро отворимо и очи и срце.

Чуј стереотипи и чуј није тачно, какав /пун себе/ закључак, на два набројана лична искуства и причу сина. А чак иако знам да је то код мене правило, још се оградим уз "углавном" није, али није довољно, Милоше гнусни затвореног срца и очију.

Ок твоје окружење је такво, допушташ да то не значи закључак који си изнела или не?

Ја на бази од сигурно преко 20 људи (а можда је тај број и већи, али их се не могу све ни сетити) од којих су неки алкохоличари, неки лечени алкохоличари а неки наркомани,неки лечени наркомани, а неки нажалост и упокојени немам ниједног који не пуши или није пушио цигарете, ама баш ниједног.

Чуј, оставили цигаре и прешли на марихуану јефтиније је...па то не значи да нису пушачи, јер су дакле пушили па прешли на јаче и схватили поред тог јачег им цигаре и нису потребне, значи опет им цигарета била то семе из које је изникло нешто даље и горе. Али признаћеш ретко ко је кренуо стрејт по питању цигарета на било коју дрогу, од дувања, па на даље.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Па да видим и ја тај осећај лома...а не да љубоморно чуваш за себе (мислим на пуцање чира)

Мада да ти речем и није нешто, но ако је теби леп осећај, немаш фрке Винкославе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Гајић рече

Неком пуче чир, па ми дели минусе 12:smeha:

:POPOcorn1:

kao jedeš kokice a svima je jasno da ste ti i vasabi popušili kutiju više zbog ove duvanske afere. još samo da tražite da se uvede takav emotikon koji duvani :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...