Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Нема бре ништа много за одушевљавање. Виц. Ко Мујо у поплави и Хасо са чамцем.

И ја сам сконтао као обичан виц. Претвори се у нову грану филозофије  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Trifke рече

Vidis pre bih mogao da slepom coveku opisem lepotu prolecneg dana nego tebi ono sta me je odusevilo u toj prici. Ti nisi na ovoj strani reke i nemozes da shvatis sta je to nama lepo ovde. 

У суштини пример како смирена једноставност (библијски "сиромаштво духом") побеђује гордост и лукавост.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Grizzly Adams рече

Нема бре ништа много за одушевљавање. Виц. Ко Мујо у поплави и Хасо са чамцем.

Dobar.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Trifke рече

Vidis pre bih mogao da slepom coveku opisem lepotu prolecneg dana nego tebi ono sta me je odusevilo u toj prici. Ti nisi na ovoj strani reke i nemozes da shvatis sta je to nama lepo ovde. 

Znači ne umeš da objasniš. Tako onda i kaži.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Muramasa рече

Malo sutra ćete.

Jevrejskog stolara nikada neću poštovati.

Ajde stolara, kao on je niza klasa i to (naravno notorna glupost) ali zasto Jevreja?

Ovo ako nije trol onda je jako neukusno a slutim da jeste trol :D

Подели на овим сајтовима

Moj kraj će da bude slavniji od njegovog.
Da li po tebi postoji dobro i zlo?
Posto u prirodi postoji pozitivno i negativno, verovatno ces poceti da filozofiras u fazonu da je potreban balans, da te malo cujem? [emoji5]

Послато са SM-J320FN користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Muramasa рече

Nije trol. Kovački zanat je božanski, a ne stolarski.

Zar ću pored evropskih, nordijskih bogova uvoziti religiju sa Bliskog istoka i poštovati Galilejca koji je bio običan smrtnik?

Nebitno mi je, briga me za balans. Ja sam nihilista.

Vec ti rekoh da nije bio stolar! :))

Nihilista! :))     Nemas ti pojma sta je nihilista osim ako nisi pretrazivao po google  :))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Muramasa рече

Nebitno mi je, briga me za balans. Ja sam nihilista.

Ti si nam poslat sa ciljem, garantovano

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

Ti si nam poslat sa ciljem, garantovano

:navijanje:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Meni je stvarno jako interesantno koliko jedna bezazlena pricica koja je postavljena kao jedan primer jednostvane i zdrave vere moze da izazove negativnih komentara. To je samo dokaza da onaj radi u sinovima protivljenja. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Trifke рече

Meni je stvarno jako interesantno koliko jedna bezazlena pricica koja je postavljena kao jedan primer jednostvane i zdrave vere moze da izazove negativnih komentara. To je samo dokaza da onaj radi u sinovima protivljenja. 

Postaviš priču u kojoj je ateista smrad i u kojoj se manje-više implicira da đavo radi kroz ateiste i onda zaključiš da negativni komenari ateista na taj bullshit dokazuju da su ateisti smradovi koji rade za đavola... :dobro:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

ateisti smradovi koji rade za đavola... :dobro:

Поготово адвокати.

_315x420_504f9f97cc1550ee86ae25856bf8607

:)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Avocado рече

Postaviš priču u kojoj je ateista smrad i u kojoj se manje-više implicira da đavo radi kroz ateiste i onda zaključiš da negativni komenari ateista na taj bullshit dokazuju da su ateisti smradovi koji rade za đavola... :dobro:

Pa to je bas najbolji dokaz onoga sto rica govori. Bravo1 Nisam ni verovao da ces tako lepo pokazati istinitost price. :dobro:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...