Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Trifke рече

Pa to je bas najbolji dokaz onoga sto rica govori. Bravo1 Nisam ni verovao da ces tako lepo pokazati istinitost price. :dobro:

Povežbaj malo logiku i zaključivanje... ne ide ti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Povežbaj malo logiku i zaključivanje... ne ide ti...

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, VaSa110 рече

Pročitah pričicu. Vidim braća i sestre vernici oduševljeni. Može li neko meni bezbožniku, neverniku itd. da malo objasni šta vas je oduševilo.

Vera. Jednom prilikom mestani nekog sela su se okupili da se mole za kisu jer je dugo bila susa, ali od celog sela samo je jedan mali decak poneo kisobran. To se zove vera. 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Лапис Лазули рече

Vera. Jednom prilikom mestani nekog sela su se okupili da se mole za kisu jer je dugo bila susa, ali od celog sela samo je jedan mali decak poneo kisobran. To se zove vera. 

Можда је и он понио ради сунца :). Зезам се, то је заиста добар примјер вјере..

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, VaSa110 рече

Znači ne umeš da objasniš. Tako onda i kaži.

Значи не умеш да схватиш или још боље срце ти је затворено за овакве додире.Тако онда и кажи....Или послушај Бору Чорбу....О нечему лепом причао сам....итд....итд....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Неки тамо рече

Ајде испалио се мало човек, није страшно :D 

Ma prica je navodno istinita i to na tlu nase lepe Srbije ali nisam mogao da otkrijem imena aktera. Interesantno je da odmah reaguju oni koje prica boli i nesvesno time dokazuju istinitost svih tvrdnji te price. :D

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Неки тамо рече

Ма зезам се. Прилично сам сигуран да је у питању довитљива шала, бар сам је ја тако доживео. :D Не знам што су се неки одмах смртно уозбиљили.

Kazem ti neznam. Moguce je i da je sala. Sve jedno poruka pogadja! :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Priča je pisana kao za versku nastavu za poletarce, ali dobro, shvatili smo poruku.  Baš je lepa. Kao deca da budemo :smeh2:

Očekivala sam da  postaviš neko trik pitanje, da naprežemo  vijuge, a ne ovako sve servirano na tacni     :pomalorazocaran:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Trifke рече

Ma prica je navodno istinita i to na tlu nase lepe Srbije ali nisam mogao da otkrijem imena aktera. Interesantno je da odmah reaguju oni koje prica boli i nesvesno time dokazuju istinitost svih tvrdnji te price. :D

http://www.catholic-forum.com/forums/showthread.php?61964-Small-great-story-about-an-old-poor-woman-who-needed-help

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Trifke рече

Zahvaljujem! :naklon:

:skidamkapu:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Trifke рече

Zahvaljujem! :naklon:

E trifke, postavio si pricu koja uopste nije istinita, a navodio si kako je dogadjaj sa tla Srbije vjerovatno, pa ne mozes da kazes imena aktera. Izrugivao si se ateistima, a na kraju ateista pokaza da je car go.:dry:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

E trifke, postavio si pricu koja uopste nije istinita, a navodio si kako je dogadjaj sa tla Srbije vjerovatno, pa ne mozes da kazes imena aktera. Izrugivao si se ateistima, a na kraju ateista pokaza da je car go.:dry:

Rekao sam da je navodno istina i da nisam uspeo da saznam imena aktera ako pazljivo citas. No Justine, svako vidi ono sto hoce! :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Trifke рече

Ma prica je navodno istinita i to na tlu nase lepe Srbije ali nisam mogao da otkrijem imena aktera. Interesantno je da odmah reaguju oni koje prica boli i nesvesno time dokazuju istinitost svih tvrdnji te price:D

@Justin Waters

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Muramasa рече

Mene ne može da natera da postanem prepodoban. Čak i ako mi dokaže da postoji, ja neću postati hrišćanin.

A hrišćanin revnitelj, pravednik? Nisu svi hrišćani prepodobni.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...