Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Justin Waters рече

Zanimljiva prica, ko nije postao vjernik nakon sto ovo procita, postace sad! 

Osim ako nema gvozdene kočije, jer je i svemoćni Bog nemoćan protiv njih... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Да је мени неко реко да ћу да постанем верник, исто би му реко ко Мурамаса.

Ствар је само у томе што ништа не "постанеш". Човек само пронађе део себе који није знао да постоји или га можда није разумео пре тога. Останеш исти човек, само боље упознаш себе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Mene ne može da natera da postanem prepodoban. Čak i ako mi dokaže da postoji, ja neću postati hrišćanin.

Moze da te natera da hoce. Zamisli da te baci u  prostor gde nema grama kiseonika a posto je Bog svemoguci ucini da ne mozes da se ugusis. Postao bi prepodobna Paraskeva bez oklevanja. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Да је мени неко реко да ћу да постанем верник, исто би му реко ко Мурамаса.

Ствар је само у томе што ништа не "постанеш". Човек само пронађе део себе који није знао да постоји или га можда није разумео пре тога. Останеш исти човек, само боље упознаш себе.

ne bih bas rekla da si isti pre i posle krstenja, isto tako ne mozes biti isti kao vernik i kao onaj sto si bio pre, jer mnogo vise treba da radis na sebi i da ispravljas sebe...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

ne bih bas rekla da si isti pre i posle krstenja, isto tako ne mozes biti isti kao vernik i kao onaj sto si bio pre, jer mnogo vise treba da radis na sebi i da ispravljas sebe...

Да, био сам лењ да објашњавам...

Мењаш се наравно, али не у смислу како то мислиш док си атеиста.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Malo sutra ćete.

Jevrejskog stolara nikada neću poštovati.

Mije bio stolar. Greska u koracima. ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Muramasa рече

Ako, i ne treba mi oproštaj.

Poznat je jedan momak ,u istoriji, koji je slicno pricao kao ti. Zavrsio je zivot tako sto je viknuo: Galilejce pobedio si! 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pročitah pričicu. Vidim braća i sestre vernici oduševljeni. Može li neko meni bezbožniku, neverniku itd. da malo objasni šta vas je oduševilo.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, VaSa110 рече

Pročitah pričicu. Vidim braća i sestre vernici oduševljeni. Može li neko meni bezbožniku, neverniku itd. da malo objasni šta vas je oduševilo.

Нема бре ништа много за одушевљавање. Виц. Ко Мујо у поплави и Хасо са чамцем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, VaSa110 рече

Vidis pre bih mogao da slepom coveku opisem lepotu prolecneg dana nego tebi ono sta me je odusevilo u toj prici. Ti nisi na ovoj strani reke i nemozes da shvatis sta je to nama lepo ovde. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, VaSa110 рече

Pa ono: šta je babi milo, to joj se i snilo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...