Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 часа, Phoebe рече

Pa nego šta je. Dečko vam neumorno crta da troluje i opet se primate.

Možda studira teologiju, volontira u narodnoj kuhinji i deli hranu beskućnicima. Kad doktorira planira da se zamonaši na Hilandaru i tamo pročita svu monašku literaturu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Možda studira teologiju, volontira u narodnoj kuhinji i deli hranu beskućnicima. Kad doktorira planira da se zamonaši na Hilandaru i tamo pročita svu monašku literaturu.

Ne bi me iznenadilo. Sumnjam da planira monašenje, ali  volonterstvo, skoro sam ubeđena 100%

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Ne bulazni ko papa.

To bi bio master trol. Teolog koji loži hrišćane da je ateista :D.

Подели на овим сајтовима

Nekada se to zvalo Pajaci a danas torl!   :))12:smeha:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Vec sam jednom lozio ljude ovde da sam satanista.

Ma dobro, to je smešno i provaljeno. Ovo bi bilo trolovanje na granici sa šizofrenijom.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Muramasa рече

Posumnjao Janko posle mnogo strana, a Dijana, Blue, Srdašce, Trifke i VSB nastavili da se lože.

Ono što sada imam na umu je nalog koji će u početku delovati normalno, a posle postati nalik na forumašicu koja mi je omiljena od svih banovanih ili njenog muškog pandana. :)))

Арсенија :sunce:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Phoebe рече

Šta je to torl? 

to sam i ja na ovom forumu saznao kada se neko prijavi pod nekim imenom i samo lozi ljude da je ovo ili ono i podgreva dikusiju  i tako toe sliicno 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Nego, jel bi mogao neko da mi objasni zašto je Bog u ovoj priči naredio ateisti da ovoj sirotici pošalje hranu sa porukom da je od đavola?  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 1/18/2018 at 17:08, Trifke рече

odlučio je da se ismeva na racun ove žene i BOGA

Ovaj deo sa ismevanjem Boga nisam našao u verziji priče na engleskom.

"... meanwhile an atheist rich man was an listening to this radio program and decided to make fun of this woman having known her phone number from the radio station ..."

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branislav81 рече

Ovaj deo sa ismevanjem Boga nisam našao u verziji priče na engleskom.

"... meanwhile an atheist rich man was an listening to this radio program and decided to make fun of this woman having known her phone number from the radio station ..."

Rekoh da sam pricu dobio od nekoga i da je navodno bila sa naseg terena. Neznam! Bitno je da prica ima super poruku. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branislav81 рече

Nisam ni rekao da si ti to pridodao.

A pouka je...? :)

Hajde mozes ti to i sam. ;) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...