Jump to content

Naseg svemoguceg Boga svi slusaju!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Trifke рече

Kazem ti neznam. Moguce je i da je sala. Sve jedno poruka pogadja! :) 

Ima i neka prica, pod ostrogom, kao bio neki covek nesto valjda radio u sumi, a bio pusac na odvikavanju. A gore kod manastira Joil isao redom i svim posetiocima pokupio paklice cigareta, i bacio preko ograde. Onaj prvi u sumi imao krizu zbog uzdrzavanja i pomolio se: Daj Boze samo jedan dim! U tom padose na njega sve one paklice :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Nego, jel bi mogao neko da mi objasni zašto je Bog u ovoj priči naredio ateisti da ovoj sirotici pošalje hranu sa porukom da je od đavola?  :)

nije mu on naredio nego je po slobodnoj volji to sam rekao, a joj Avokado dokle vise :D nemam pametnija posla nego tebe da ucim :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

nije mu on naredio nego je po slobodnoj volji to sam rekao, a joj Avokado dokle vise :D nemam pametnija posla nego tebe da ucim :D

A po slobodnoj volji nije pomogao ženi?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ana B. рече

пре 11 минута, Ana B. рече

bio je orudje u rukama Boga kao takav

Pa očigledno si kontradiktorna... kao i sama priča... ne može istovremeno i povodom istog događaja da bude subjekat sa slobodnom voljom i objekat tj. oruđe u nečijim rukama koji deluje po naredbi kojoj svako mora da se povinuje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Pa očigledno si kontradiktorna... kao i sama priča... ne može istovremeno i povodom istog događaja da bude subjekat sa slobodnom voljom i objekat tj. oruđe u nečijim rukama koji deluje po naredbi kojoj svako mora da se povinuje...

moze ako se volje sloze :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...