Jump to content

Патријарх подржао абортусе: Срба је превише треба дати шансу мигрантима!

Баба

Препоручена порука

пре 11 минута, Paradoksologija рече

За нешто од горепоменутог, побогу.

Ја се слажем да није лако,и ја сам хришћанин који живи у свету па знам, али ајде да не правимо од Цркве социјалну установу, јер то Црква никад није била али је помагала потребите, као што помаже и сада. 

Да може да се уради нешто више системски- може. По узору на Земљу Живих рецимо,за неке од горе наведених ствари.И било би добро.

И те приче о чекању добрих услова за рађање су последица незрелости,страха,слабости,безвољности...Па колико жена је у рату затруднело. И 1999. и од 1991-1995? Шта су оне тек требале да кажу? Чекамо да Бутрос Бутрос Гали донесе мир?

И кад Патријарх не приговара за то, већ када говори НЕ УБИЈ диже се ко стигне да протестује јер се нешто као заповеда. Није него.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Ја се слажем да није лако,и ја сам хришћанин који живи у свету па знам, али ајде да не правимо од Цркве социјалну установу, јер то Црква никад није била али је помагала потребите, као што помаже и сада. 

Да може да се уради нешто више системски- може. По узору на Земљу Живих рецимо,за неке од горе наведених ствари.И било би добро.

И те приче о чекању добрих услова за рађање су последица незрелости,страха,слабости,безвољности...Па колико жена је у рату затруднело. И 1999. и од 1991-1995? Шта су оне тек требале да кажу? Чекамо да Бутрос Бутрос Гали донесе мир?

И кад Патријарх не приговара за то, већ када говори НЕ УБИЈ диже се ко стигне да протестује јер се нешто као заповеда. Није него.

Jedna od osnovnih radinosti hrišćanskih crkava kroz milenijume bila je upravo pomoć potrebitima. I ta pomoć je bivala široko dostupna i javno obznanjena.

A Patrijarh nije konkretno čak ni govorio o abortusu (Mitropolit Amfilohije jeste).

"Diže se ko stigne" - ja vidim da je par žena ponegde nešto progunđalo.

Koliko dece si ti u teškim uslovima bez pomoći i podrške podigao, usput?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Jош ни једно, али биће и то ако Бог да. Не кажем да је лако било коме.

Те што су прогунђале, а првенствено мислим на Зорану Михајловић, су баш пуне бриге за српске жене.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Вилер Текс рече

Jош ни једно, али биће и то ако Бог да. Не кажем да је лако било коме.

Ово питам само јер је у мом искуству пресек скупова олаких бацача камена с рамена на жене што абортирају и оних који су упркос тешким условима ипак подигли и подижу децу у Србији за сада још увек - празан скуп.

Чак је и Зорана Михајловић мајка.  

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ово питам само јер је у мом искуству пресек скупова олаких бацача камена с рамена на жене што абортирају и оних који су упркос тешким условима ипак подигли и подижу децу у Србији за сада још увек - празан скуп.

Чак је и Зорана Михајловић мајка.  

Нико није бацao камен. Не знам зашто то тако схваташ. Чим се нешто каже,бацање камена. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вилер Текс рече

Нико није бацao камен. Не знам зашто то тако схваташ. Чим се нешто каже,бацање камена. 

Нити се "диже ко стигне", као да се неки оружани устанак догодио, не дај Боже. Не знам зашто то тако схваташ. Чим се нешто каже, "диже се ко стигне".

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Paradoksologija рече

Нити се "диже ко стигне", као да се неки оружани устанак догодио, не дај Боже. Не знам зашто то тако схваташ. Чим се нешто каже, "диже се ко стигне".

Да,дижу се медији оркестрирано и министарка саобраћаја без икакве потребе и читају нешто што није нигде написано. 

И онда та министарка која представља владу која урушава све живо у овој земљи испада херој а Црква нека неразуман организација.

А медији носиоци слободарских идеја. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...