Jump to content

Српкиње се и даље масовно одричу наследства у корист браће и то им је савршено нормално

Оцени ову тему

Снежана

Препоручена порука

@Zayron у опште нећу да се расправљам са тобом, врло добро знаш о чему причам, упозорен си више пута и не само од администрације него и од чланова који имају проблема, сваки следећи пост који не буде садржао само и само линкове биће уклоњен, иначе ћеш бити сматран за злонамерног тролера.

Пријатан дан

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

@Zayron у опште нећу да се расправљам са тобом, врло добро знаш о чему причам, упозорен си више пута и не само од администрације него и од чланова који имају проблема, сваки следећи пост који не буде садржао само и само линкове биће уклоњен, иначе ћеш бити сматран за злонамерног тролера.

Пријатан дан

Kako samo i samo linkove, tamo ja napišem šta mislim i samo to popratim videima tj. linkovima. To rade i svi drugi ovdje. Upozoren sam da stavim umjesto videa linkove na ta videa jert se nekima dobro ne načitavaju, ali zabotavio sam na to.

Подели на овим сајтовима

@Zayron

видим да се правиш тоша ал ајде...када поставиш видео на дну прозора се појави опција коју изабереш да би био постављен само линк не и цео клип, тако да убудће не би гушио тему, и баговао странице, постављај само линкове једноставним кликом на....Display as a link instead

Capture.PNG.5203f8b264e8cd08825b8e6d54b33054.PNG

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Снежана рече

@Zayron

видим да се правиш тоша ал ајде...када поставиш видео на дну прозора се појави опција коју изабереш да би био постављен само линк не и цео клип, тако да убудће не би гушио тему, и баговао странице, постављај само линкове једноставним кликом на....Display as a link instead

Capture.PNG.5203f8b264e8cd08825b8e6d54b33054.PNG

Ne pravim se toša, za to nisam uopšte znao. Prvi put čujem za to. Vidiš da sam svaki video posebno konvertovao na http://tinyurl.com/ da se ne ukažu. 

Подели на овим сајтовима

@Zayron ниси, сваки видео је цео и нигде није приказан као линк, ради овако како ти је показано, нема потребе да конвертујеш било шта. Надам се да смо се коначно разумели.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Вилер Текс рече

Ако желиш да одвратиш туристе од Чешке само настави да качиш ове ствари:smeh1:

Da, Isto kao ja koji objavljujem često na svojim grupama na FB srpska videa kojih sam član, moderator ili čřak i osnivač. Mislio si to tako? :D 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zayron рече

Da, Isto kao ja koji objavljujem često na svojim grupama na FB srpska videa kojih sam član, moderator ili čřak i osnivač. Mislio si to tako? :D 

Не знам шта објављујеш тамо, ал се бојим да си анти-туристичи радник :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Вилер Текс рече

Не знам шта објављујеш тамо, ал се бојим да си анти-туристичи радник :smeh1:

Naravno da jesam antituristički radnik. Tamo objavljujem isključivo srpski folklor i srpske crkvene stvari liturgiju i sl. A taj koga ne zanima ni srpski folklor a ni srpsko pojanje ce zaključit o Srbiji to isto što ti o Češkoj, da tamo valjda nije moguc ni nekakav normalni život a kamo li šta drugo. Šta može onda tražiti u Srbiji neko koga ne zanima ni srpski folklor a ni srpsko crkveno pojanje?  Osim toga postavljam u posljednih par godina 70-80% moravskih videa za koja vi iz nekog meni nepoznatog razloga mislite da su češka i onda kad to jasno napišem i objasnim  po 1000 puta da su moravska ali za vas su svejedno češka. To je slično kao što i Česi sve na šta naidju "v Chorvatsku" nazivaju "chorvatským" sve to što tamo uvide a to može mirno biti i pravoslavna crkva ili srpska folklorna nošnja ili srpsko selo. No, oni se tim mnogo ne opterecuju i ne zanimaju isto kao ni vi o Češku i Moravu. Ovdje je na videu objašnjeno i nacrtano na mapi na početku videa šta je Češka a šta Morava. :D 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Да ли би могао да преведеш ову другу пјесму, чини ми се као духовита...

Da, to jeste, vrlo duhovita. Prevedem, pričekaj malo, moram je prvo zapisat, nema je nigdje na internetu pa onda prevest.  :D 

http://www.moravskaslivovice.eu/moravska-slivovice/eshop/8-1-VANOCNI-SLIVOVICE

https://www.facebook.com/events/800448466759724/

Подели на овим сајтовима

Пошто је данас све изокренуто на тумбе и ништа није како би требало, тако да  наслеђивање мора пратити тај ритам ненормалности...оћу рећи, овај каним се казат...женска деца не би требало ( да су времена нормална) да наслеђују, али пошта су времена ненормална, било би ненормално тражити наслеђе само за мушке потомке.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Рапсоди рече

Пошто је данас све изокренуто на тумбе и ништа није како би требало, тако да  наслеђивање мора пратити тај ритам ненормалности...оћу рећи, овај каним се казат...женска деца не би требало ( да су времена нормална) да наслеђују, али пошта су времена ненормална, било би ненормално тражити наслеђе само за мушке потомке.   

Je l si se ti odrekla svega u korist brata? I šta je tu nenormalno da žensko dete ima nešto u životu, a ne samo da zavisi o muškoj (ne)milosti?

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Natasa. рече

Je l si se ti odrekla svega u korist brata? I šta je tu nenormalno da žensko dete ima nešto u životu, a ne samo da zavisi o muškoj (ne)milosti?

Јооој Нато, јеси ти уопште схватила шта сам хтела казат...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Јооој Нато, јеси ти уопште схватила шта сам хтела казат...

Ko bi tebe razumeo...

1 hour ago, Рапсоди рече

женска деца не би требало ( да су времена нормална) да наслеђују, али пошта су времена ненормална, било би ненормално тражити наслеђе само за мушке потомке.   

Reče da su vremena normalna, ženska deca ne bi trebalo da nasleđuju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...