Jump to content

Ударна "вест" данашњег Блица: Митрополит Амфилохије вређа жене и релативизује фашизам

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10/17/2017 at 19:04, Православни Србин рече

Наравно, пријатељу, у овоме је поента. ,,Новом добу" смета Христос и то је суштина.

Svakom dobu smeta Hristos

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 434
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 44 минута, Natasa. рече

Naravno da ne. Čovek pitao da li idu deca u raj ja odgovorila.

Ne, ne nisam pitao za decu. Pitao sam za oplodjene jajne celije, zigote i embrione.

da li oni u raj idu kao takvi ili ipak uzimaju neko oblicje blisko ljudskom?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, VaSa110 рече

Naravno da ne. Znači odlazak u raj bez zadržavanja u ovoj našoj paloj prirodi nije dobra stvar.Molio bi teologe da prokomentarišu ovo, mislim da je vrlo interesantno.

Мајке су им учиниле зло али им је Бог учинио добро, није га мајка спровела у рај него га је лишила права да искаже своју слободу и оствари своју личност у односу на вечност али их је човекољубље Божије по својој великој милости удостојило станова небеских као онима којима је у старту пресечен пут и онемогућен животни век у времену намењен човеку. Ђаво је човекоубица од почетка и онај који чини убиство чини дела његова.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Матусал рече

Смрт је за човека неприродна и последица је пада.

Isto ko pederluk! :D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Снежана рече

пре бих рекла да ти нас доживљаваш као неке фанатике.......

Taman ti posla, pa ne bi ovde bio ni sekund.

Samo sam kritikovao ono što često radite. Dogme prihvatate i činite po njima kako vam kad odgovara iliti dvostruki, trostruki.... aršini.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, VaSa110 рече

Samo sam kritikovao ono što često radite. Dogme prihvatate i činite po njima kako vam kad odgovara iliti dvostruki, trostruki.... aršini.

Dobrodosao u organizovanu religiju! :D

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, VaSa110 рече

Ovo je tema o abortusu (ako nešto nisam omašio). Hrišćanska vera kolko znam ima po ovome vrlo jasan stav. Ti (kao i ostali vernici ovde) naravno podržavaš taj stav i na osnovu njega nazivate žene koje abortiraju ubice, čedomorke......

Ovu ženu koja je umrla pri porođaju nazivate hrabrom i da se žrtvovala. Ali ona po toj istoj hrišćanskoj veri zapravo nije učinila ništa takvo. Ona je otiša tamo gde svaki hrišćanin ide sa radošću. Međutim vi inssistirate na žrtvovanju i hrabrosti što mi govori da niste baš sigurni u svoju veru.

Ako je tako onda ne bi trebalo da olako dajete one kvalifikacije.

Da, kao delo ubistva, zbog toga sto je plod zivo bice i dusa od samog zaceca.

Sad, treba ponovo da pisem ono sto sam hteo ( u predhodnim postovima ) u vezi ovog konkretnog slucaja. Mislim, opet u krug.

Jednostavno receno, ne idu svi vernici u smrt sa sigurnom ( verom ) u nasledstvo carstva. Vecina se uzda i u milost Boziju. Cak su se i najveci svetitelji sa jakom verrom ( koja i brda pomera ) i koji su ziveli ceo zivot u pokajanju , ..uzdali u milost Boziju.

Zbog toga to i jeste cin herojstva, sto se tice i same vere , ali, i prvenstveno je u pitanju pozrtvovana ljubav. Pa,.... Нико нема веће љубави од ове, да ко живот свој да за пријатеље своје.

Znaci i vera i ljubav su cinovi zrtvovanja za bliznje.

Подели на овим сајтовима

Не постоји оправдање за чедоморство чак и кад се установи да плод има аномалију.

Никад се не зна крајњи исход поготово овде са нашим "стручњацима"

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, VaSa110 рече

Taman ti posla, pa ne bi ovde bio ni sekund.

дочим сте ви атеисти супериорни и не правите такве људске грешке, па ето сте тако супериорни дошли овде да критикујете нас вернике :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

дочим сте ви атеисти супериорни и не правите такве људске грешке, па ето сте тако супериорни дошли овде да критикујете нас вернике :smeh1:

A ovo sa temom ima veze, kako?

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, VaSa110 рече

A ovo sa temom ima veze, kako?

исто колико твој и клаудов предходни коментар, или очекујеш да се сада правдамо  како ето ми нисмо такви

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Дејан рече

Svakom dobu smeta Hristos

Naročito onom pre Hrista.

пре 31 минута, HOA+ рече

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Драгана Милошевић рече

Не постоји оправдање за чедоморство чак и кад се установи да плод има аномалију.

Никад се не зна крајњи исход поготово овде са нашим "стручњацима"

Šta ako majci preti smrt i pre porođaja. Doktori uvek spašavaju majku.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, cloudking рече

Ne, ne nisam pitao za decu. Pitao sam za oplodjene jajne celije, zigote i embrione.

da li oni u raj idu kao takvi ili ipak uzimaju neko oblicje blisko ljudskom?

Ne znam kakvi su "tamo negde". 

Život počinje oplođenjem jajne ćelije, tako da jesi pitao za decu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...