Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 2 часа, RYLAH рече Волим моје вицеве као моје робове - црне. Џуманџи, Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 3 часа, Avocado рече Da, ali T-55 može da razvali Tigra... Sad smo konačno saznali i kako se zoveš... RYLAH, Avocado and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Или што би Цане Партибрејкерс својим назалним гласом рекао: " Где сте робље?" RYLAH and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Снежана рече Или што би Цане Партибрејкерс својим назалним гласом рекао: " Где сте робље?" Avocado, Phoebe, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Ево први атеЈистички пост на теми, први прави: Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 20 минута, Ћириличар рече Волим моје вицеве као моје робове - црне. Ne mogu ovakve stvari da se pišu u ovom klubu! Upotrebio si "moje" umesto "svoje". Vodi računa o tome šta pišeš i smatraj se opomenutim! Phoebe and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Avocado рече Ne mogu ovakve stvari da se pišu u ovom klubu! Upotrebio si "moje" umesto "svoje". Vodi računa o tome šta pišeš i smatraj se opomenutim! ТО ЈЕ ТАКО ГРАМАТИЧКИНОРМАТИВНО И РЕПРЕСИВНО! Avocado and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Тешка времена праве јаке мишеве, јаки мишеви праве добра времена, добра времена праве лоше мишеве, лоши мишеви праве тешка времена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2017 pssssst... pazite šta pričate... došla državna bezbednost (i ostale neimenovane "službe").... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2017 De si @Жељко? Kako si, šta ima novo? Vrućina ovih dana, zar ne? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Саааамо причамо о свакодневним темама. Нииишта о државном удару на администрацију и прављењу администрације у сијенци... Ниииииишта такво.. јок... не... ма какви... Хух... полиција ми куца на врата... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 @ЋириличарSmorio si sve i ubio temu načisto! А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 4 часа, Avocado рече @ЋириличарSmorio si sve i ubio temu načisto! Тужићу те за клевету. Унајмићу @RYLAH-а па ћеш да видиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 39 минута, Ћириличар рече Тужићу те за клевету. Унајмићу @RYLAH-а па ћеш да видиш. То ће само да га мотивише додатно. Јер реално, ни ја самог себе не бих унајмио. Ово ти причам јер те готивим. Боље да те он вређа него да те ја заступам. Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече То ће само да га мотивише додатно. Јер реално, ни ја самог себе не бих унајмио. Ово ти причам јер те готивим. Боље да те он вређа него да те ја заступам. Хоћеш да и тебе тужим Комори за несавјесно обављање посла? Имам везу до Вучића, у четири корака до њега дођем и обојица сте готови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука