Jump to content

Где и како се опуштате...?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Читам, пишем, спавам и помало заХебавам.:ani_biggrin:

Мирис смоле у четинираској шуми, мирис планине, мирис мора, па чак и сам чин путовања, да не говорим о одласку негде . Кад слушам цвркут птица, певање таласа, жубор воде. Када сам окружена децом, некада ми је довољно само да их погледам па да се опустим.     

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Ovde se najbolje opuštam: :)

Није ваљда...што је за једне рај, за друге је пакао....joooj  

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, JESSY рече

а мој је баш таки, зелен....:D

И мој је исти такав,зеленко :D

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Ја кад хоћу да се опустим, али оно, дибидус, позатварам све прозоре, да нема апсолутно никакве саобраћајне буке и скувам кафу и ћутим. То ћутање ми је најважније код испијања прве јутарње. :))) И најбоље да ми се нико не обраћа уколико нема преке потребе за тим.:smeh1: А волим и  да прошетам,неки парк, или било какво зеленило. А оно "активно" опуштање највише волим са мојим сестрићима. Нисмо се неко време видели, једва чекам. Волим ја и море,и свашта нешто, ал ко ће на море сваки пут кад му се опушта.

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, AnaLaz рече

То ћутање ми је најважније код испијања прве јутарње

takodje...:D

пре 2 часа, AnaLaz рече

ал ко ће на море сваки пут кад му се опушта.

i to sto kazes....:kupanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Gde i kako stignem ali sam nekako vremenom uvidela da me voda nacesce opusta. Volela bih da se jednog dana stacioniram negde na mediteranu i kupim jednu barkicu...

Do tada mi preostaje veslanje kanua po okeanu :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, florenntina рече

Gde i kako stignem ali sam nekako vremenom uvidela da me voda nacesce opusta. Volela bih da se jednog dana stacioniram negde na mediteranu i kupim jednu barkicu...

Do tada mi preostaje veslanje kanua po okeanu :)

Isti slucaj je I kod mene! ;-)  Mozda treba da slusam zvuk talasa I galebova na nekom snimku, u trenucima kada bi odmor dobro dosao...:-) pa kad se ode na godisnji sve to samo uzivo!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...