Jump to content

Podneta krivična prijava protiv Miroljuba Petrovića

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 23 минута, Mihajla рече

da bilo kome ne samo žene treba zalepiti jednu preko usta.

ево, процени сама шта је рекао... од 2:33

пре 23 минута, Mihajla рече

Ono što je zaista teško jeste videti nešto dobro u bilo čemu. Čim neko otvori usta ili nešto kaže odma bujica reči da je manipultor, da je ženomrzac, da propagira ne pravoslavlje itd... a oni koji su life-kočevi, jogini i ostali šarlatani koji nude lepo upakovani jeftini hiduizam ~ prilagođen belom čoveku, znači sve razvodnjeno da može lakše da se svari su extra dobrotvori, tako da ako je naš čovek zucnuo onda to nije dobro a ako se neko dobro izreklamirano smeće nudi - onda je to napredak!

Питање није или-или. Не бирамо ми сада између наших и страних шарлатана, па сад ако се зове Мирољуб, наш је, нека га, а ако је неки Махариши он не ваља јер јбг није наш. Оно што не ваља једноставно не ваља, а да је овај лик само отворио уста било би сасвим ок, али он је отворио уста и пустио да из њих неконтролисано свашта излази, у томе је проблем.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Desiderius Erasmus рече

Rekao je da je Novak trebalo da pripreti svojoj ženi u emisiji da će da je pukne preko usta ako još jednom kaže nešto što se Miroljubu nije svidelo...

Pa dobro sad, sad mi više ličite na one koji cede komarca a vamo sa strana proždiru kamilu.

Mislim da sam gledala tu emisiju kada je to rekao. On je rekao da je to zbog toga što je ona njega dovodila svojom pričom u nezgodnu situaciju ~ tačnije blamirala ga. Ja ne znam šta je Novakova žena pričala ali verovatno postoji razlog što je on to tako rekao. U ostalom on se osuđuje za jedan prekor koji treba da se uputi ženi a šta će mo sa ovima koji ubiše svoje žene od batina recimo ti primeri iz emisije Život priča! Mislim sad se kao vi grozite a sigurna sam da svaki od vas ako je oženjen je u više navrata poželeo a neki su i redovno lupali šljage svojim ženama! I vikali na svoje majke!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mihajla рече

Mislim da sam gledala tu emisiju kada je to rekao. On je rekao da je to zbog toga što je ona njega dovodila svojom pričom u nezgodnu situaciju ~ tačnije blamirala ga. Ja ne znam šta je Novakova žena pričala ali verovatno postoji razlog što je on to tako rekao. U ostalom on se osuđuje za jedan prekor koji treba da se uputi ženi a šta će mo sa ovima koji ubiše svoje žene od batina recimo ti primeri iz emisije Život priča! Mislim sad se kao vi grozite a sigurna sam da svaki od vas ako je oženjen je u više navrata poželeo a neki su i redovno lupali šljage svojim ženama! I vikali na svoje majke!

Е због оваквих изјава и мишљења вас жена, у Србији неће скоро бити добро, нажалост.

Ти или си мирољубова жена или си опасан трол. Ја не могу никако другачије да оправдам ово писање.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, АлександраВ рече

ево, процени сама шта је рекао... од 2:33

Питање није или-или. Не бирамо ми сада између наших и страних шарлатана, па сад ако се зове Мирољуб, наш је, нека га, а ако је неки Махариши он не ваља јер јбг није наш. Оно што не ваља једноставно не ваља, а да је овај лик само отворио уста било би сасвим ок, али он је отворио уста и пустио да из њих неконтролисано свашта излази, у томе је проблем.

Oslušala pažljivo.

I ne vidim šta nije u redu sa njegovom komentarom. Znači Đokovićevom sinu ne može da bude uzor njegov otac!? - nego ko treba da mu bude uzor. Eto to je ona rekla i to je problem. Pa ja bih se složila naravno da traba na prvom mestu da mu uzor bude otac, pa onda svi ostali. Iz kuće se sve nosi.

Drugo taj Pepe ne donosi ništa dobro. Sad kad je zabatalio karijeru i zamlaćuje se nekim jogijima i meditacijom. Mislim to su samo šarlatani koji uzimaju lovu i ništa više. Taj trener je u pravu on nije trenirao i rezulati su pali, tj čovek je osvojio više sve i zasitio se. Ima dovoljno love sad može da radi šta hoće.

I evo u ovom kratkom intevjuju je reko ja bih voleo da počne da čita Sveto Pismo, da se moli Isusu Hristu. Što znači da opovrgava optužbe ovih koji ga optužuju da je on protiv Hrista!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Mihajla рече

pa kolko je meni poznato stari zavet nije ukinut tako da je on obavezujući i za nas. Kod nas je tranutno situacija takva da ljudi ne poštoju ni stari zakon a o novoj Jevanđeljskoj propovedi su miljama daleko. Tako da bolje i stari zakon nego nikakav.

Стари Завет је испуњен Новим Заветом. Христос је укинуо старе законе, као што је око за око и зуб за зуб.

пре 18 минута, Mihajla рече

Još nešto, to što ga optužuješ da on želi neki šerijat ili islam je skroz bez osnova. On sam je iznosio kao je nastao islam i kako je to pogrešan put i kako mi treba da se držimo Božije reči tj Biblije - kao originalnog teksta koje je Bog dao čoveku.

Шеријат је државно уређење засновано на Библији, на десет божијих заповести. А Ислам је религија која је изникла из Библије. Између Мирољубовог царства, и Исламске државе, нема неке разлике, што се тиче закона, и државног уређења.

пре 11 минута, Mihajla рече

Drugo ljudi bi se poznavali, ako je neko iz bilo kog razloga u lošoj situaciji svi bi se utrkivali da pomognu tako da bi opet izostala potreba da se kao ukrade.

Утопија. Имали смо државно уређење које је теоретски тако требало да се уреди. То је комунизам. Комунисти су хтели новозаветне законе да убаце у државни систем, али без Христа, и имали смо Голи оток, и Гулаге.

Сви би хтели да преузму државни апарат присиле, како би обезбедили "паведан" свет. А ко је мерило правде? Мирољуб? Харизматични вођа? Тито?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Mihajla рече

Oslušala pažljivo.

Ниси. Јер да си пажљиво слушала, не само ушима него онако како се активно слуша, не би ово написала -

пре 2 минута, Mihajla рече

I ne vidim šta nije u redu sa njegovom komentarom.

Ако је теби ок да неко изјави - И овај Новак седи поред ње и смешка се. Уместо да јој каже: „Aло бре, шта лупаш бре! Aко још једну реч проговориш има да те звизнем преко уста! Видећеш кад ћу следећи пут да те водим са мном на телевизију. Бриши тамо - ШТА ГОД ДА ЈЕ ТА ЖЕНА РЕКЛА пре тога, ти стварно имаш велики проблем.

Или волиш да тролујеш.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, АлександраВ рече

Е због оваквих изјава и мишљења вас жена, у Србији неће скоро бити добро, нажалост.

Ти или си мирољубова жена или си опасан трол. Ја не могу никако другачије да оправдам ово писање.

Pa ne znam šta ti je konkretno zasmetalo u mom mišljenju i šta tačno neće biti u redu.

Ja sam žena ali nisam miroljubova. Mlađa sam dosta godina tako da ne mogu da mu budem žena. Možda samo ćerka ali žena ne.

U ostalom koliko ja to vidim muškarci traže poštovanje od žene!? Ja sam za da im se ukaže poštovanje ali samo onda kada oni to zavrednjuju. Tačnije kada se svojom brigom i požrtvovanjem pokažu dostoji toga da ih žena poštuje a iz poštovanja će uslediti poslušnost. Kao što možda znaš u jevanđelju piše volja žene pod voljom muža. A muž da bude pokoran u svemu Hristu.

Ono što meni danas smeta je što bi svi poštovanje i svoje pravo na ženu a niko neće da preuzme odgovornost za tu ženu. Pa se ponašaju džukački prema ženama, kao da su žene tu samo radi njigove razbribrige da ne kažem radi zadvoljenja.......................

I u slučaju da su dovoljno lenji i nesposobni pa da ne postignu ništa u životu opet je nekako kriva žena. Eto ja imam lošu ženu ~ pa nisam ništa postigao. Ja imam glupu ženu ~ pa ne mogu ništa da uradim u životu i tako još mnoge druge žalopojke. A oni ne shvataju da je žena odgovornost! A da sve ostalo u životu stoji do njih!

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Mihajla рече

Drugo taj Pepe ne donosi ništa dobro.

flat,800x800,075,f.u1.jpg

Spoiler

@Аурор    :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, АлександраВ рече

Ниси. Јер да си пажљиво слушала, не само ушима него онако како се активно слуша, не би ово написала -

Ако је теби ок да неко изјави - И овај Новак седи поред ње и смешка се. Уместо да јој каже: „Aло бре, шта лупаш бре! Aко још једну реч проговориш има да те звизнем преко уста! Видећеш кад ћу следећи пут да те водим са мном на телевизију. Бриши тамо - ШТА ГОД ДА ЈЕ ТА ЖЕНА РЕКЛА пре тога, ти стварно имаш велики проблем.

Или волиш да тролујеш.

Izgleda da ti troluješ. Jer si čula samo jednu lošu rečenicu a sve ostalo što je reko nisi ni uzela u obzir.

A to ostalo je da Novak treba da se posveti porodici, da provodi više vremena sa njima, da utiče na svoju ženu, da joj obezbedi uslove da rodi više dece i da bude tu i za nju i za decu.

Sad moram ja tebi da kažem da ti imaš veliki problem jer tražiš da nekoga uhvatiš u reči, naravno lošoj reči o ženi pa da kažeš AHHHAAA, znači tu smo, znači mrziš žene, znači ti si ovo ili ono. U stvari kad dobro razmislim zvučiš mi kao feministkinja koja mrzi muškarce!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Mihajla рече

U stvari kad dobro razmislim zvučiš mi kao feministkinja koja mrzi muškarce!

ПХАХАХХАХАХХАХХАХХАХАХХААА ХАХАХ ХА ХА ХАА

12:smeha::))12:smeha:

е ХВАЛА ТИ, НАСМЕЈА МЕ......

Подели на овим сајтовима

Ma, Mihajla, ne treba nama nikakav novi Dusan i njegov zakonik ( u prenosnom smislu ).....vec je neko rekao,, samo treba striktno postovati ove zakone koji postoje i zalagati se za njihovu pravednu i pravnu primenu.

Ne treba nama niko da soli pamet kako da se odnosima prema zenama, da li ili ne treba da je lupamo po ustima. Shvatam sta je ovaj MP hteo da kaze ( u kontekstu stvari ), ali, moze to' da se objasni i na malo suptilniji nacin. :coolio: Ustalom, nasa tradicija i hriscanstvo kao vera, postuje zenu i traze od nje , da i ona postuje svoga ga muza i ne treba , sad izmiljati neku tolplu vodu.

Svaki javni radnik ili intelektualac, ( sto bi trebalo da bude MD ), treba da vodi racuna na koji nacin i sta i kako prica, kada istupa u javnosti. Svaka rec i recenica koja nije na odgovarajucem i jasnom intelektualnom i filosofskom nivou, moze proizvesti razlicite posledice na ljude koji slusaju takve stvari.

MD svojim pricama i verbalnom komunikacijom, mnogo iskace iz nekog normalnog i akadesmkog toka misli i diskusija koja treba da se vode u javnoj sferi. Moze on da prica i neke dobre stvari, da propoveda najvece i najuzvisenjie istine, ali,.....ako cini na ovakav neprimeren nacin, onda cini samo stetu i ne donosi neko dobro za ljude koji slusajiu njeogve price.

Iskreno da kazem, ovo sto pica MD i nacin kako ga prezentuje, deluje kao neko 'idealizovanje' stvarnosti. Kao da se moze spoljasnjim sredstvima popraviti 'unutrasnje' stanje ljudi. To je apsolutno nemoguce.

Подели на овим сајтовима

@Mihajla

My Lady, ja se vama više obraćati neću niti želim, jer vidim da nema smisla, nikakvog smisla niti koristi, za tebe prvenstveno, a ni za ostale koji dele tvoje stavove u vezi lika i dela ovoga talibana o kojemu je reč na ovoj temi.

Sledeće rečenice pročitaj ako si vernik SPC-a, ako pak nisi, preskoči.

Samo jedan mali savet za kraj. Dakle, savetujem ti, isto što i on (MP - Mega Pokvarenjak) savetuje onima koji prvi puta dolaze na njegov forum i postavljaju pitanja koja su prethodno već postavljena, pročitaj (njegov)  forum od početka, pa ako vidiš da se njegovo učenje ne slaže sa učenjem SPC-a (a ne slaže se), odluči se. Da li još želiš biti to što jesi ili želiš preći u drugi tabor.  "Nemožeš služit dva gospodara. Ili ćeš jednoga voleti, a druga mrziti..." itd.

Ako ti držiš da je hrišćanstvo nekakav sinkretistčki kult, ili, štajaznam, nekakva eklektička filozofija za dokone babe, onda je tvoje mesto u njegovom toru. (Možeš usput da pogledaš i poneko predavanje "dr" Zakira Naika, jer to je brat rođeni ovoga mufljuza). 

("Da si barem vruć ili hladan, nego si mlak")

Подели на овим сајтовима

Bilo je primjera kod svetih otaca kada su kod velikih razbojnika tražili i našli neku vrlinu, jer Bog u svakoj duši tajno počiva, ovaj čovjek svakako da ima vrlinu i manu kao i svi mi. Meni lično je ljepše leže besjede nekih drugih propovjednika,tako da, ako ne moram, neću slušati one koji mi ne prijaju, a ako mi ne prija uvidjeću šta mi to ne prija pa ću to u sebi liječiti jer je to znak da i sam bolujem od toga. Starac Tadej me je ulovio za Hrista, i kada se uporede te dvije ličnosti, bez namjere da nekoga ponizim, mnogo toga je jasnije. Ne znam da li imam pravo da presuđujem,ali uradiću to, Tadej ima više blagosti, bezazlenosti, sile ljubavi, to mi je neki znak bio i jeste, da je Božije dijete.  U Jevanđelju negdje piše,  Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u ovčijem ruhu, a iznutra su grabljivi vuci. 16 Po plodovima njihovim poznaćete ih. Zar se grožđe bere s trnja ili smokve sa čkalja? Recimo otac Tadej, a ima takvih još (ne mnogo) ima te plodove blagodeti Božije, ja se upravljam po tome, ne znam koliko je ispravno, neka me neko posavjetuje ako ima rupe u ovom sagledavanju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...