Jump to content

Postomolitvom

Члан
  • Број садржаја

    162
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

2 Пратилаца

О Postomolitvom

  • Рођендан 12/05/1995

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Montenegro
  • Интересовање :
    Gospod Isus Hristos, Ljubav

Скорашњи посетиоци профила

4613 посетилаца

Postomolitvom's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

308

Форумска репутација

  1. Bože,Gospode Isuse Hriste, daj da sam ti na svemu blagodaran, čvrsto uvjeren u to da okolnosti u koje dolazim i u koje ću doći su Tvojim promislom došle i da me upravo te okolnosti čine boljim, smirenijim, hrabrijim,mirnijim, bezazlenijim, mudrijim i radosnijijm. Možda je paradoksalno nekada ali ne trebam ja o tome da razmišljam nego da zahvaljujem jer sam mali crv veoma ograničen,ali crv koji želi da Te voli i da u tom svom poslu bude dobar, pošten,vedar, hrabar,milokrvan i Tvojom ljubavlju orijentisan u svim pravcima-prema svemu. Amin.

  2. Delfin pravoslavac- svi znamo da su delfini inteligentne životinje, pojedini među njima su i pravovjerni. Amin.
  3. Mi smatramo nekad da nam ljubav nije uzvraćena, a u istom trenutku Bog i duše koje sliče Njemu karakterom, imaju izobilnu ljubav prema nama samima a da li se mi trudimo da uzvratimo njima tu ljubav, prije svega Njemu naravno. Bog želi da mu mi posvetimo svaki trenutak našeg života pa i to će biti malo, nećemo mu ni na taj način uspjeti uzvratiti ljubav,jer nam On sam i život daje a i On sam je Ljubav. Da li to znači da je besmisleno uzvraćati mu ljubav čak i svom svojom pažnjom u životu? Ne, život svetih otaca, život pun blagodeti nam svjedoči duboku ljepotu i duboku smislenost takvog života.
    ''Blaženi su čisti srcem, jer će oni Boga gledati.''

  4. Jedno veče sam pustio ovaj link, slušao te pjesme dok sam nešto drugo radio i u jednom trenutku sam odlučio da prekinem slušanje, te preklopio lap top, izvjesno vrijeme nakon toga sam zaspao, međutim... bilo je negdje oko 1:30 poslije ponoći kada me probudio profondo bass koji počinje tačno na 50:21, odakle, zašto meni, što je ovo ?!?! desetak sekundi kasnije shvatih da zvuk dopire iz zaklopljenog lap topa. Poslije sam htjeo da saznam koja je pjesma u pitanju bila i saznao da je to ''Razbojnika blagorazumnago'' to sam protumačio kao neku opomenu... Inače ovaj način pjevanja koji je u Rusiji popularan mi je dosta simpatičan i volim da poslušam ali kao alarm za buđenje, ne preporučujem...
  5.  Vidimo se u Carstvu Nebeskom nadam se, kaže Gospod Isus Hristos, da postoje mnogi stanovi na Nebesima, pa trebalo bi da se tamo i Vi nađete, nada oslikava prostore te, i kao slijepome uz pomoć neke tehnologije data neka mogućnost da nazire fizicki svijet, tako i nada oslikava naše buduće prostore...nada je kod nekih tako snažna,neodoljiva...neprestani rast, do u mjeru rasta punoće Hristove, kako kaže apostol. eto oprostite na nadahnuću... :)

×
×
  • Креирај ново...