Jump to content

Podneta krivična prijava protiv Miroljuba Petrovića

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 часа, grigorije22 рече

Ovo je poruka svim onim pravoslavcima koji smatraju kako on samo malo lupa po pitanju dogmatike a da je sasvim ok po drugim pitanjima.

BL_SRB_0123_01

Нисам поборник Мирољуба Петровића, али ово је врло безобразно од Бљуца! Јадни човек се није излечио и сад Мирољуб  крив... Мирољуб је исносио доказе  о излеченима на начин који препоручује, дакле, препоручује, али не намеће. Ни доктори не излече све пацијенте, нажалост, па их нико не оптужује за смрт! Има подоста примера да су се болесни окренули и тим неким алтернативним средствима и начинима лечења и излечили.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Благовесник рече

Има подоста примера да су се болесни окренули и тим неким алтернативним средствима и начинима лечења и излечили.

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Благовесник рече

Нисам поборник Мирољуба Петровића, али ово је врло безобразно од Бљуца! Јадни човек се није излечио и сад Мирољуб  крив... Мирољуб је исносио доказе  о излеченима на начин који препоручује, дакле, препоручује, али не намеће. Ни доктори не излече све пацијенте, нажалост, па их нико не оптужује за смрт! Има подоста примера да су се болесни окренули и тим неким алтернативним средствима и начинима лечења и излечили.

Al pazi samo za Putina dole,psihoanaliza na osnovu potpisa :smeh1: i naravno pljuvačina po Putinu .

Подели на овим сајтовима

Ne volim da iznosim lose stvari drugih ljudi, ali znam par informacija iz prve ruke. Tu smo u komsiluku, snaja moja je lekar blizu mesta u kom britka sablja obitava. :D:D

Pisao je Vladika Nikolaj Velimirovic razliku izmedju entuzijazma i fanatizma. To je glavni problem , ta fanaticnost i ta pomisao da si spreman da poducavas druge.

I kad jesi u pravu , a nastojis da to misljenje nametnes drugom, nastaje problem ... 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Buzdovanka Blejanović :)) Elem ako je ovo što kaže Miroljub tačno ne mogu mu ništa jer on nije ni lečio tog momka.Ako je samo dao savet putem mejla a to sve može da se proveri al čini mi se da ovaj bljuc je iskoristio smrt ovog momka da bi napravio priču,čist senzacionalizam i da se izazove efekat empatije al aje videćemo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Благовесник рече

Нисам поборник Мирољуба Петровића, али ово је врло безобразно од Бљуца! Јадни човек се није излечио и сад Мирољуб  крив...

Sestra preminulog mladića tvrdi da mu je Mirobulj rekao da ne uzima lekove koje su mu dali lekari, da ne ide kod lekara, da nije bitno šta kaže magnetna rezonanca... ne znam da li je tačno, ali to se iznosi u članku... ona tvrdi i da je ovaj bio u nekom Mirobuljevom centru na "lečenju" 6 dana i plaćao 120 EUR dnevno... da li je išta od toga što ona priča tačno, ne znam ali nije poenta u tome da ga Mirobulj nije izlečio (naravno da nije), nego u tome što ga je ubedio da se ne leči... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Наравно, ништа од ове приче, да ће се било шта покренути, неће бити. Она и јесте ту да заталаса јавност,  да се подигне прашина, да се опет жестоко препиру они који су "за и против", а све у сврху промоције лика и дјела М.П. 
Уколико се и подигне нека оптужница, на крају ће бити наслов, у истим овим новинама, да је М.П. не сноси никакву одговорност за смрт овог младића. 
Плашим се да је ово само кампања М.П. за остваривање неких виших циљева. Можда је чак и у талу са Блицом да се овако нешто пласира јавности. Не би ме изненадило да је цијела прича измишљена, јер то је М.П. човјек који је кадар тако нешто направити како би остварио што већу личну корист. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Благовесник рече

. Ни доктори не излече све пацијенте, нажалост, па их нико не оптужује за смрт!

Sve je to satro isto, treba sagledati iz svih uglova, sto da se ne cuje i druga strana... Ne, ne moram da liznem govno da bih znao da ne valja, ono nije alternativni obrok (iako citave biocenoze na njemu opstaju), a pritom je jeftnije od proizvoda hortikulturomafije i agraromafije. Koliko moras da budes slepac ili bestdinik da izjednacavas medicinu i nadrilekarstvo?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Благовесник рече

Za zdravlje ti treba i pameti i karaktera...

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Danijela рече

Brate mrzi me da do kraja i gledam te gluposti. Najlakše je svaliti krivicu na drugoga. Gde je njena odgovornost i odgovornost njenog brata? Na kraju doktor nije svemoguć, Bog je najbolji lekar. On zna zašto ga je uzeo...

Подели на овим сајтовима

Po meni, ovaj covek se igra sa vatrom (kako se kaze) i vrlo je problematican po okolinu, ... evo sta je rekao pre par dana na svom forumu :

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=40840

Postovanje Miroljube, napravio sam facebook stranicu o zdravlju na osnovu vasih brojnih predavanja sto sam gledao jos prosle godine https://www.faceb...zivotbato/ pa me zanima vase misljenje kako bih mogao da je poboljsam i da li imate mozda jos onih postera za stetnosti uzimanja odredjenih supstanci? Mozda da sam napravim, posto imam znanje u photoshopu, naprimer stetnosti kafe ili rafinisanog secera...

Odlicno uradjeno. Imas postere, knjige, videe na ovom sajtu i forumu, i na sajtu www.zakonizdravlj... Mozes i da reklamiras nas fakultet za prirodnu medicinu (www.institutpm.com) i da imas proviziju od svakog upisanog studenta, i da nudis programe ozdravljenja, ciscenja organizma, skidanja kilograma i dr, i da imas proviziju od svakog prodatog preparata (www.ipmproizvodi.com/tinkture/) Za detalje oko provizije i distribucije javi se na e-mail: [email protected]

Covek nudi programe ozdravljenja, reklamira svoj fakultet za prirodnu medicinu, ....pretpostavljam da se tako nekako i ovaj nesrecni covek upecao, jer Miroljub nudi i reklamira svoje programe ozdravljenja, ne nudi ih kao neki savet (kako sam kaze).

Ja sam bolujem od hronicne bolesti (prilicno teske) i idem kod doktora i pijem lekove,....i, pomalo koristim i neke prirodne stvari i mogu da pomalo i pomognu, ali, bez lekara i odredjenih lekova ne bih sebi olaksao bolest. Na osnovu mojeg iskustva sa prirodnim lekovima, ima jedna cinjenica , neki prirodni lek koji je meni pomogao , nece mozda pomoci drugome koji ima slicnu bolest kao i sto ja imam. Probao sam nekoliko desetina prirodnih lekova i tek mozda taj neki deseti mi je nesto malo pomogao.

Tako da, znam da je prirodna medicina dobra, ali je i jako komplikovana i ne moze da se nikako garantuje bilo kome da ce doci do izlecenja, .... mozes da probas i mozda uspes nesto malo da olaksas bolest, da se izlecis 100% tesko (mozda ima negde po neki slucaj na ko zna koliko desetina hiljada bolesnika, ... ali pitanje je zbog cega i kako se desilo)

Mislim, da je ovaj covek vrlo problematican za okolinu zbog svih svojih stavova i pisanja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...