Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:27, Ivan Marković рече Revolucionarna sinteza Nema verovatno termina u nauci koji ima bolje osnove da se smatra izrazom 21. veka od multiverzuma. Ovde smo pogledali samo par najuticajnijih i najinteresantnijih verzija multiverzuma. Fridmanov multiverzum je nesporan, a Lindeov postaje sve bliže tome. Ostale verzije su i dalje izrazito spekulativne – ali ih to ne čini išta manje ozbiljnom temom naučnog istraživanja! " http://www.b92.net/zivot/nauka.php?nav_id=238250 Expand Znači lik ubacivanjem metafizike najdirektnije krši metodološki naturalizam, ali to nema veze, jer on je "naučnik". Čudi me da se na ovo niste razdrekenjali. Pri svem tom on tvrdi, mrtav ladan, ovo:" Fridmanov multiverzum je nesporan, a Lindeov postaje sve bliže tome." I ovo. "Nema verovatno termina u nauci koji ima bolje osnove da se smatra izrazom 21. veka od multiverzuma. " александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Ћирковић говори о научним хипотезама, од којих је хипотеза мултиверзума једна од. Постоји и теистичка хопотеза, о којој је Ћирковић такође писао. Такође и натуралистичка хипотеза. Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Naravno, pošto sam pročitao Luisovu knjigu On the Plurality of Worlds, njemu je tamo miljeni primer svet u kome magarci govore. A onda "misemože" Ćirković to proglasi ozbiljnom temom naučnog istraživanja. александар живаљев and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:36, Александар Милојков рече Ћирковић говори о научним хипотезама, од којих је хипотеза мултиверзума једна од. Постоји и теистичка хопотеза, о којој је Ћирковић такође писао. Такође и натуралистичка хипотеза. Expand Apsolutno netačno. Nisi čitao baš ništa od njega. Evo ti ovo. http://www.academia.edu/11117179/Multiverzum александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:38, Ivan Marković рече "misemože" Expand Al ipak mu se neće moći. Dođe vreme i da se razobliči njegova kvazireligioznost, koju potura pod nauku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:40, Ivan Marković рече Apsolutno netačno. Nisi čitao baš ništa od njega. Evo ti ovo. Expand Е па сад, да нисам читао... александар живаљев and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:36, Александар Милојков рече Ћирковић говори о научним хипотезама, од којих је хипотеза мултиверзума једна од. Постоји и теистичка хопотеза, о којој је Ћирковић такође писао. Такође и натуралистичка хипотеза. Expand Pronađi i njegov članak Bor, Everet i Šerlok Holms, zagonetni slučaj nestale kvantne teorije, objavljen u zborniku Epistemološki problemi u nauci. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Не само да сам читао Ћирковића већ сам са њим и учествовао на трибини. Ivan Marković, Ђорђе Р and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:42, Ivan Marković рече Al ipak mu se neće moći. Dođe vreme i da se razobliči njegova kvazireligioznost, koju potura pod nauku. Expand Vitez Koja ponovo u akciji... Ђорђе Р, александар живаљев, Ivan Marković and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:43, Александар Милојков рече Е па сад, да нисам читао... Expand Pa nisi. Ili nisi ovo o multiverzumu. Popišao se taj davno na metodološki naturalizam. U čemu samo sledi svoje brojne uzore, koje vi naravno ne primećujete. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:44, Avocado рече Vitez Koja ponovo u akciji... Expand Pa šta oćeš, Avokado? Bio sam malo na moru. Vo Grecija na morence. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:44, Александар Милојков рече Не само да сам читао Ћирковића већ сам са њим и учествовао на трибини. Expand Znam. Gledao sam vas. Sve vas, plus tvog velikog obožavatelja Đapeta Neznalicu Stojadinovića. Znači, nemoj da se ljutiš, ali obrisali su pod sa vama... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Хипотеза мултиверзума, хипотеза натуралистичког дизајна и хипотеза теистичког дизајна су легитимне хипотезе која дају одговор, рецимо, на питање фине подешености космоса. О томе је Ћирковић писао и о томе смо диксутовали на трибини. Али то су хипотезе а не теорије. Е сад, могуће је да сам био хипнотисан па ми се све учинило. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:46, Ivan Marković рече Pa šta oćeš, Avokado? Expand Ništa... jedva čekam nove epizode... александар живаљев and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 On 4. 6. 2017. at 20:47, Ivan Marković рече Znam. Gledao sam vas. Sve vas, plus tvog velikog obožavatelja Đapeta Neznalicu Stojadinovića. Znači, nemoj da se ljutiš, ali obrisali su pod sa vama... Expand Ко је обрисао под? Ћирковић је ипак изнео другачији утисак. Ако одгледаш до краја, чућеш. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука