Матусал Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 3 минута, Ivan Marković рече Ćuti, ti jedan kreatardu. Zar da ovakva naučna dostignuća proglašavaš bajkama? Sram te bilo. Нисам упућен само рекох на шта ме је подсетило. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 7 минута, Александар Милојков рече Само као хипотеза. Не може се доказати. То је више научна, или боље рећи философска космолошка спекулација. Pa dobro, evo ja postavljam hipotezu da u univerzumu X multiverzuma L mali ružičasti čajnik leti oko video bima na kojem vi debatujete...ima li tome mesta u nauci? Inače, znaš li da u nauci ne postoji razlika između hipoteze i teorije? Da su sve teorije hipotetičko-deduktivni sistemi? Razumeš li razliku između dokaza (proof) i argumenta (evidence)... jedan čovjek and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 23 минута, Александар Милојков рече Да људима укажем на потребу испаравног позиционирања вере, теолгоје, философије и природних наука. пре 21 минута, Александар Милојков рече Бог, као појам, има смисла само у теологији и философији. У науци тај појам нема места, јер је невидљив за сам научни метод. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 2 минута, Ivan Marković рече Pa dobro, evo ja postavljam hipotezu da u univerzumu X multiverzuma L mali ružičasti čajnik leti oko video bima na kojem vi debatujete...ima li tome mesta u nauci? Inače, znaš li da u nauci ne postoji razlika između hipoteze i teorije? Da su sve teorije hipotetičko-deduktivni sistemi? Razumeš li razliku između dokaza (proof) i argumenta (evidence)... Па ако тај чајник нешто објашњава, онда можеш да поставиш хипотезу. Уколико та хипотеза прође научни тест и фалсификацију, можда и постане научна теорија. Хипотеза и теорија и науци нису нисто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 10 минута, Александар Милојков рече Само као хипотеза. Не може се доказати. То је више научна, или боље рећи философска Jel naučna ili filozofska? jedan čovjek and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 1 минут, Александар Милојков рече Хипотеза и теорија и науци нису нисто. Definiši mi naučnu teoriju. jedan čovjek је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 1 минут, Александар Милојков рече Хипотеза и теорија и науци нису нисто. Za ovo bi pao na metodologiji i filozofiji nauke. jedan čovjek је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 Иване, немам времена да се замлаћујем са тобом на форуму. Поздрав Ivan Marković and jedan čovjek је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 3 минута, Александар Милојков рече Уколико та хипотеза прође научни тест и фалсификацију Falsifikuj mi kvantni multiverzum(interpretacija Hju Evereta) александар живаљев and jedan čovjek је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 1 минут, Александар Милојков рече Иване, немам времена да се замлаћујем са тобом на форуму. Поздрав Pobeže i on. Šta da se radi? jedan čovjek and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 A posle se čude što su Vukašinu zabranili javne istupe. Ma nema to veze sa TE. Samo vi ni vašu Crkvu više ne razumete... jedan čovjek је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 36 минута, grigorije22 рече More kakva bre ljubav isutiraj debelog bumbara. Pa da je živ pokojni Milin...ovako... grigorije22 and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 13 минута, Ivan Marković рече Za ovo bi pao na metodologiji i filozofiji nauke. Što? Čovek je potpuno u pravu... iako svaka naučna teorija jeste hipoteza, nije svaka hipoteza naučna teorija... stoga je njegova tvrdnja da "hipoteza i teorija u nauci nisu isto" tačna... kao i njegovo razlikovanje hipoteze od teorije... Ne znam kako li ti prođe tu metodologiju i filozofiju nauke... propo BU skroz.... александар живаљев, Paradoksologija and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 1 минут, Avocado рече Što? Čovek je potpuno u pravu... nije svaka hipoteza naučna teorija... stoga je njegova tvrdnja da "hipoteza i teorija u nauci nisu isto" tačna... kao i njegovo razlikovanje hipoteze od teorije... Ne znam kako li ti prođe tu metodologiju i filozofiju nauke... Svaka, ali baš svaka naučna teorija je hipotetičko-deduktivni sistem. Ne samo da sam prošao taj diferencijalni deo nego sam još i dobio deset na ispitu na studijama. Tako da ovu tvoju primedbu reci mojim profesorima. Možda je usvoje. A do tada ćuti. I drži se svoje struke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 4, 2017 Пријави Подели Написано Јун 4, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече Svaka, ali baš svaka naučna teorija je hipotetičko-deduktivni sistem. Da, ali nije svaka hipoteza naučna teorija... dakle, ne lupetaj. Ђорђе Р, Paradoksologija and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука