Jump to content

Шок на холандској телевизији: Банкар проговорио о елитном, ритуалном жртвовању деце!

Оцени ову тему

Кратос

Препоручена порука

пре 5 минута, Juanito рече

ОК, нашао сам нешто...

Sta si nasao? Ja sam kopala nista nisam nasla da nije staro 4,5 dana bukvalno i sve vezano za ovu vest.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Grizzly Adams рече

Па ја верујем да такве ствари постоје, само овом лику не верујем. Вероватно је члан неке хришћанске секте које такве приче користе за рекламу.

Адвентиста, Пентакосталац или сл. Ето у 100 марке...

За сад сам успео да нађем да му је background у економији, психологији и теологији. Још само да изгуглам којој теологији и можеш и добијеш 100 марки. Али не од мене. Јури ове Босанце, још једино они имају марке. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Лапис Лазули рече

Sta si nasao? Ja sam kopala nista nisam nasla da nije staro 4,5 dana bukvalno i sve vezano za ovu vest.

На холандском.

https://www.delezing.nl/lezing/197/ronald-bernard-vrij-en-blij-uit-de-crisis-met-een-nieuwe-bank-1

Подели на овим сајтовима

Zar nije vaseljenska pre nekog vremena imala vest o svetskoj zaveri da se od nas sakrije da je na Sibiru otkriven ulaz u pakao?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ne znam zašto postoji potreba da se napravimo pametni učeni informisani, tj. cinični i blazirani dovoljno da ne vjerujemo i ne pogađaju nas ovakve stvari. Novinski članci jesu često najgori način da se pojava predstavi, ali za većinu jesu jedini način, a i naslovi t ipa šokantno skandalozno i sl. kako god bili odbojni, napravljeni su za većinu. Većinu koja je konzument tog nivoa kulture. O, da, kako bismo se dobro osjećali u svom malom svemirskom brodu inače. I o, da, teške i ružne stvari se dešavaju samo drugima.

Ovakve stvari postoje, nažalost, bio taj lik stvaran ili fake, a konkretni izvještaj senzacionalan, naduvan i sl. A šta ako je čovjek stvaran, i njegova priča, i proradila mu savjest? 

Подели на овим сајтовима

Мислим да већина људи одбија да поверује у ово јер им не иде у главу да човек може у толикој мери бити зао и искварен. Али треба се сетити само трговаца органима који и нису баш виртуелни ликови, а при томе су и образовани и воде рачуна о личној хигијени.

Не знам зашто неко категорично одбија и  могућност оваквих прича, не причам за овог човека конкретно..

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Давор73 рече

Мислим да већина људи одбија да поверује у ово јер им не иде у главу да човек може у толикој мери бити зао и искварен. Али треба се сетити само трговаца органима који и нису баш виртуелни ликови, а при томе су и образовани и воде рачуна о личној хигијени.

Не знам зашто неко категорично одбија и  могућност оваквих прича, не причам за овог човека конкретно..

Не бре, него се са оваквим стварима излази у јавност са конкретним именима, ангажују се и суд и полиција. Осим ако неко не мисли да су све судије и сви полицајци "њихови". Ако нико из судске и извршне власти не реагује на ово, то значи једно од два 1) сви, ама баш сви су "њихови" или 2) они који треба да реагују знају да лик лупета. Прихватам било коју варијанту као могућу (са различитим вероватноћама), ал' не верујем никоме на реч, што би рек'о хоџа Дино Дервишхалидовић звани Мерлин. 

Подели на овим сајтовима

Ја бих рекао да је 90% чиновништва на овај или онај начи ,,под њима`` и да ће прича прича проћи ,,појео вук магарца``. А можда се човек и плаши за себе и можда породицу и не сме да иде даље од овог, можда још није дошао до те тачке итд...У сваком случају ја верујем да овакве ствари и те како постоје.

Што се судова тиче, кад су крупне рибе и велике дубине у питању не верујем да су њихови судови ишта бољи од наших.

Ех да..све то помало личи на вајд опен ајс. Кубрик није био баш неинформисан лик чини ми се .Има ту превише дима да не би било ватре.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Juanito рече

Не бре, него се са оваквим стварима излази у јавност са конкретним именима, ангажују се и суд и полиција. Осим ако неко не мисли да су све судије и сви полицајци "њихови". Ако нико из судске и извршне власти не реагује на ово, то значи једно од два 1) сви, ама баш сви су "њихови" или 2) они који треба да реагују знају да лик лупета. Прихватам било коју варијанту као могућу (са различитим вероватноћама), ал' не верујем никоме на реч, што би рек'о хоџа Дино Дервишхалидовић звани Мерлин. 

Ima nesto sto je sigurno u piramidalnim strukturama... ama bas svi su njihovi.

Strukture su zaista drevne same piramide nas na to podsecaju, tako da sigurno jeste jedno u strukturi polako napredujes ostavljas repove obznanjuje ti se buduce neverovatno tada kad nisi posve siguran ni da li je to realno ili nije. Medjutim sve sto ti se dogadjalo do tada u tvom napredovanju jesu istinska dela onih koji ti daju i koji su ti do sada jedino davali. Problem je u tome da su odustajanja uvek povezana sa nemogucnoscu dokazivanja i u tome da su takvi moguci rituali sacuvani samo za one koji toliko dela imaju da ih zasigurno ocekuje kazna bez mogucnosti pomilovanja. Pogotovo sto sud koji bi trebalo da osudi jeste u toj istoj piramidalnoj strukturi bez obzira sto sudija ne mora svesno biti ucesnik u razotkrivanju vrhovnih glava jer su one po tom principu svetlosnim miljama daleko od onoga koji bi na sud i mogao opste doci.

Ono sto ne bi voleo jeste da vidim jos jedan u nizu filmova na temu regresije i da radi verskih pobuda neko projektuje stvarnost koja jeste paklena ali daleko paklenija od ovih malih putokaza koji govore.

Knez ovoga sveta ubija svakodnevno a mi cekamo da nam neko snimi ritual, kao da nismo bili pod bombama i kao da se sirija desava na nekoj drugoj planeti.

Bankarski sistem je oruzani i ritualni sistem svakodnevnih zrtvovanja nas i nase dece.

Bankarski sistem se mora vratiti na zemlju i promeniti iz pozicije moci u poziciju servisa.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...