Jump to content

АЛАРМ ЗА РОДИТЕЉЕ И СВЕШТЕНСТВО: Министарство просвете наложило школама да спроведу програме сексуалног развраћивања деце!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 22 минута, Ћириличар рече

I nista nije lose se zbilo zbog toga...

ма наравно, нама ништа лоше није, нама је све "па шта", зато што у свему идемо линијом мањег отпора зато је свет и отишао у три лепе, толерисати нечије склоности и различитости је једно, промовисати као нешто супер и као нешто што "тако треба" је савим друго, са тим "па шта, није то ништа лоше" амо можемо да дођемо до тога да се за пар година легализују и склоности педофила...пошто ниси верник не желим ни да улазим у причу како кнез овог света на те "па шта" типове рачуна највише...:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

пре 23 минута, Ћириличар рече

I nista nije lose se zbilo zbog toga...

Не само да не треба "легализовати хомосексуалне бракове", него држава уопште тиме не треба да се бави. Држава не треба да склапа бракове између људи, то није њен посао. Брак је верска институција и идеја, држава се ту убацила с лошом копијом. А усвајање је мало чипава ствар. Ту је на првом месту добробит те деце и то се често заборавља. Лично мислим да право на усвајање треба да има потенцијално сваки грађанин независно од пола, брачног стања или сексуалног опредељења. Другим речима, сматрам да неком е не треба ускратити право на усвајање само зато што је хомосексуалац. Остављам могућност да многи хомосексуалци из овог или оног разлога не би били зрели за то (можда и већина), али мислим да сваком случају треба прићи засебно. Шта ако, на пример, дете остане без оба родитеља, а најближи пријатељ фамилије или рођак је хомосексуалац. Зар само то да буде разлог да се забрани усвајање? Друга је ствар што се цела та прича злоупотребљава с овим идиотлуцима са две маме или тате и слично, да би се наметнуле ове новокомпоноване левичарске небулозе. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

ма наравно, нама ништа лоше није, нама је све "па шта", зато што у свему идемо линијом мањег отпора зато је свет и отишао у три лепе, толерисати нечије склоности и различитости је једно, промовисати као нешто супер и као нешто што "тако треба" је савим друго, са тим "па шта, није то ништа лоше" амо можемо да дођемо до тога да се за пар година легализују и склоности педофила...пошто ниси верник не желим ни да улазим у причу како кнез овог света на те "па шта" типове рачуна највише...:)

Ako nisam vjernik ne znaci da ne dijelim moralne vrijednosti hriscanstva ;) Cak sam izrazito konzervativan u ovakvim stvarima licno, ali ko sto rekoh - to je stvar mog licnog senzibiliteta.

I koliko sam vidjeo, nista nije lose izaslo iz ovoga. Sa Tanjom sam diskutovao o tome i nije uspjela da predoci lose posljedice usvajanha u gej parove. A od gej braka realno niko nije povrijedjen, osim vjerskih osjecanja jer ljudi koji ne dijele ista uvjerenja misle i zele drugacije, bez nametanja svojeg pogleda drugima.

пре 7 минута, Juanito рече

Не само да не треба "легализовати хомосексуалне бракове", него држава уопште тиме не треба да се бави. А усвајање је мало чипава ствар. Ту је на првом месту добробит те деце и то се често заборавља. Лично мислим да право на усвајање треба да има потенцијално сваки грађанин независно од пола, брачног стања или сексуалног опредељења. Другим речима, сматрам да неком е не треба ускратити право на усвајање само зато што је хомосексуалац. Остављам могућност да многи хомосексуалци из овог или оног разлога не би били зрели за то (можда и већина), али мислим да сваком случају треба прићи засебно. Шта ако, на пример, дете остане без оба родитеља, а најближи пријатељ фамилије или рођак је хомосексуалац. Зар само то да буде разлог да се забрани усвајање? Друга је ствар што се цела та прича злоупотребљава с овим идиотлуцима са две маме или тате и слично, да би се наметнуле ове новокомпоноване левичарске небулозе. 

Ma indoktrinisace ih u gejeve! Sad zaista vidim, salu na stranu, koliko je Dzonatan Hajdt genijalan. Moralnost je jako zanimljiva :)

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Снежана рече

Pa zar nije to super? 

Zar nije odlično što se zlo konačno razotkriva na velika vrata?

Zato razgovarajmo sa svojom decom ne dajmo porodicu tu nema kompromisa.

Meni je odlično što će mi dete doći zbunjeno iz škola zaista ti to kažem, konačno neću morati da se pretvaram kao da zbunjenosti i zla nema i ne postoji ili da će moje dete biti pošteđeno toga.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Juanito рече

усвајање је мало чипава ствар. Ту је на првом месту добробит те деце и то се често заборавља. Лично мислим да право на усвајање треба да има потенцијално сваки грађанин независно од пола, брачног стања или сексуалног опредељења. Другим речима, сматрам да неком е не треба ускратити право на усвајање само зато што је хомосексуалац.

Формалноправно и у Србији појединац може усвојити дете без обзира што је хомосексуалац (с тим што се предност даје мушко-женском пару), али се овде поставља питање да ли би требало по аутоматизму дати родитељска права и његовом (сексуалном) партнеру... 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Панарет рече

Формалноправно и у Србији појединац може усвојити дете без обзира што је хомосексуалац (с тим што се предност даје мушко-женском пару), али се овде поставља питање да ли би требало по аутоматизму дати родитељска права и његовом (сексуалном) партнеру... 

Šta bi to promenilo pravno i šta emotivno kod tog partnera?

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Благовесник рече

Velika je prevara smatrati se hriscaninom tj. hristonoscem, a slediti svoju prirodu,

Nemoj slijediti svoju prirodu za ime Boga. Nemoj jesti i piti, niti vrsiti nuzdu, nemoj disati uopste. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Šta bi to promenilo pravno i šta emotivno kod tog partnera?

Емотивно, вероватно ништа. 

Правно, наслеђивње, да може да отпутује са дететом, а без другог родитеља и без овлашћења. Да у случају смрти другог родитеља дете остане са њим, да буде законски заступник и располаже дететовом имовином. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Емотивно, вероватно ништа. 

Правно, наслеђивње, да може да отпутује са дететом, а без другог родитеља и без овлашћења. Да у случају смрти другог родитеља дете остане са њим, да буде законски заступник и располаже дететовом имовином. 

Dakle ništa što se ne može svršiti kod advokata.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Dakle ništa što se ne može svršiti kod advokata.

Мислим да је мање или више тако, али нисам правник.

Мени занима и питање породичне пензије, здравствене заштите преко родитеља/ супружника..

Не знам да ли је то могуће и за невенчане супружнике и за децу која нису формално усвојена.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Мислим да је мање или више тако, али нисам правник.

Мени занима и питање породичне пензије, здравствене заштите преко родитеља/ супружника..

Не знам да ли је то могуће и за невенчане супружнике и за децу која нису формално усвојена.

Ne znam u svakom slučaju ja im neću uskraćivati nikakva prava a socijalne službe i medicinske službe su te koje treba da daju konačan odgovor ako takvi slučajevi mogu ući u pravne okvire opšte.

Mislim da se po automatizmu ne bi smelo rešavati takvo pitanje ni za heteroseksualne.

Ako sma čovek usvoji dete i kasnije stupi u bračnu ili vanbračnu zajednicu socijalna služba mora i drugog partnera sagledavati kao što je sagledavala onog prvog koji je usvojio dete. Automatizam nije dobar.

Pa eto u tom smislu .....

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Панарет рече

Ne postavlja se, u pravnom snislu makar. Brak je u Ustqvu m-z zajednica a vanbracni par to imitira. Pojedinac teoretski moze usvojiti dijete, ali njegov gej partner po zakonu nema prava roditeljstva uopste jer ni ne moze biti u braku ili vanbracnoj zajednici. A u praksi, 0% sanse jer pojedinac bi morao biti izuzetno dobrostojeci, gej ili strejt.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Lady Godiva рече

А што би се брак спомињао? Кажи ми молим те, изгледа да сам застранила па ме схватам где је разлика. Је ли сам "поступак" другачији да би се посебно објашњавао? 

Kao што рекох, дјеци уопште не треба причати о таквим стварима, за мене је то равно педофилији, а врло је могуће да педофили и стоје иза тога.

пре 6 часа, Lady Godiva рече

По чему је веза двоје људи који се воле, уважавају, деле живот и постељу (да, чак и њу) али нису ступили у брак, блуд, а све то исто само у браку је свето, чисто и Богом благословено?

Као што човек треба да се крсти да би добио благодат Господњу и постао "нова твар" у Христу Исусу и могао, као обновљени човек а не пали човек, да уђе у Царство Божије, што захтева веру и покајање тј. исповедање вере и живот по заповестима, тако и ради брака тј. сједињења два човека у једно тело у Христу Исусу, мора бити обављена св. Тајна Брака.

Овде је главно то што ти људи дакле, ступају у хришћански брак и траже благослов Божији да би са Његовим благословом пролазили тај тешки пут освећења у Царство небеско

Тако да, само оно што је освештано благодаћу Божијом и за шта је добијен Његов благослов, може ући у Царство и није блуд.

Блуд од речи блудити - лутати т.ј. промашивати истинити смисао и назначење брака - рађање деце посвећене Господу и духовно узрастање у брачној заједници.
Циљ хришћанског брака је освећење људи који су у њему и њиховог потомства ради наслеђа вечног живота. А како може бити овећења без Св.Тајне т.ј молитве Цркве?

хришћански брак се простире изван граница овог света, у вечност, док се овоземаљска љубав завршава овде, са смрћу. Та два брака немају исте циљеве, тако да ни начини т.ј. природа односа није иста.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Sasa Vojvoda рече

Kao што рекох, дјеци уопште не треба причати о таквим стварима, за мене је то равно педофилији, а врло је могуће да педофили и стоје иза тога.

Као што човек треба да се крсти да би добио благодат Господњу и постао "нова твар" у Христу Исусу и могао, као обновљени човек а не пали човек, да уђе у Царство Божије, што захтева веру и покајање тј. исповедање вере и живот по заповестима, тако и ради брака тј. сједињења два човека у једно тело у Христу Исусу, мора бити обављена св. Тајна Брака.

Овде је главно то што ти људи дакле, ступају у хришћански брак и траже благослов Божији да би са Његовим благословом пролазили тај тешки пут освећења у Царство небеско

Тако да, само оно што је освештано благодаћу Божијом и за шта је добијен Његов благослов, може ући у Царство и није блуд.

Блуд од речи блудити - лутати т.ј. промашивати истинити смисао и назначење брака - рађање деце посвећене Господу и духовно узрастање у брачној заједници.
Циљ хришћанског брака је освећење људи који су у њему и њиховог потомства ради наслеђа вечног живота. А како може бити овећења без Св.Тајне т.ј молитве Цркве?

хришћански брак се простире изван граница овог света, у вечност, док се овоземаљска љубав завршава овде, са смрћу. Та два брака немају исте циљеве, тако да ни начини т.ј. природа односа није иста.

Ok, super to ćemo mi Hrišćani objašnjavati svojoj deci i onoj koja hoće po svojoj slobodi da nas slušaju.

Oni koji sebi daju slobodu i uvode u škole i ono što mi ne smatramo za istinsku slobodu, mi im ne smemo zabranjivati ali takođe ne smemo dozvoliti prisilu nad svojom decom, koja bi mogla da se sastoji od toga što ćemo mi Hrišćani biti lenji i nećemo objasniti deci razliku koju mi osećamo vidimo i živimo.

Takođe Hristos nije došao da ukine ovaj svet iako je bio poslan u svet a nije od ovog sveta, nego je taj svet svojom svetošću preobrazio i podigao nas sa Njim u svojoj nebeskoj slavi koju ima Sin u Ocu i Otac u Sinu. Tako je i nama rekao ostavljam vas u svetu iako niste od ovog sveta vaša snaga i sila je u slavi Nebeskoj. Sve što je u svetu umire sa svetom sve što je Nebesko živeće kao novo duhovno telo zauvek i večno, sam Hristos nam poručuje ne boj te se.

Hristos nije došao da uspostavi zemaljsku vlast zato ne plašite se svetovnog jer mi snagu imamo u sili Nebeskoj, svet nas ojačava tako što živeći u njemu mi ne živimo svetom nego Nebom.

Hristos da je hteo da pokori zemaljsko na način da na zemlji vaspostavi Carstvo to bi i učinio.

Ne boj te se!! Živite silom Nebeskom i radite sa decom učite ih i ne zatvarajte oči ni njima ni vama da zlo u svetu ne postoji.

Radite više i radite bolje i nadasve imajte vere u svoju decu to nisu samo vaša deca to su deca Božja onoga istoga koji postrada u ovom svetu a koji je imao vlast da taj svet i pokori. Nije to učinio svet neće vaskrsnuti kao takav no će umreti ovaj duševan svet a vaskrsnuti kao duhovno nebesko telo, zato se ne osvrćite nazad na svet jer ste stanovnici neba.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa zar nije to super? 

Zar nije odlično što se zlo konačno razotkriva na velika vrata?

Zato razgovarajmo sa svojom decom ne dajmo porodicu tu nema kompromisa.

Meni je odlično što će mi dete doći zbunjeno iz škola zaista ti to kažem, konačno neću morati da se pretvaram kao da zbunjenosti i zla nema i ne postoji ili da će moje dete biti pošteđeno toga.

мени  је све то  тужно.... чему скрнављење детињства, невиности и наивности дечије, када ће бити деа? нема ништа тужније од прерано одрасле деце...

Мало ли су збуњени самом природом у том периоду када их хормони развлаче по зидовима? ништа неће пропустити, све ће научити у животу, али деца никада више бити неће.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...