Jump to content

САД напале крстарећим ракетама базу сиријске војске као одговор на употребу хемијског оружја

Препоручена порука

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Гринвалд разбија као и обично:

А што је изгубио базу гласача? :)

Алт-рајт клинци су разлог што седи у Белој кући, а не Трамп таур...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Justin Waters рече

Izrael rame uz rame sa Saudijskom Arabijom pohvalio napade američke vojske :bu:

пре 5 часа, Ћириличар рече

"Ovo je kao Holokaust" - jevrejski rabin ovim pozdrqvlja intervenciju SAD. Znaci, ogavno politicarenje ideologizovanog uskoumnika na svojim mrtvim sunarodnicima. Fuj!

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/syria-israel-former-chief-rabbi-yisrael-meir-lau-civil-war-holocaust-assad-a7670531.html

isis.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

А што је изгубио базу гласача? :)

Па о томе ћемо за пар година, здравље Боже:

Rand-Paul-2020-AP-595x400.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, grigorije22 рече

Od 59 stiglo je 23 rakete. Gde se dedose onih 36? Rusija treba da reaguje vojno jer ce  da ispadne kako S-300 i 400 ne mogu ni priblizno da se nose sa americkim tomahavcima.

S-300 и S-400 су тамо да би штитили руске базе, опрему и људство, нису их поклонили Асаду да он ради с њима шта хоће. А и Руси су упозорени на време да се склоне, тако да није било потребе да их користе.

Подели на овим сајтовима

Лепо сам ја објаснио паралелни универзум. :)

На неки начин, и овај форум је паралелни универзум. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Ма сигурно, и Руси и Асад су опште познати да највише брину за међународне норме... не би ни мрава згазили... :)

Bas kao i americki i evropski briznici, postovaoci medjunarodnog prava i demokratskih standarda. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

То је вазда била јача страна... :)

Не разумем. Можда си из другог универзума. Објасни боље. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Grizzly Adams рече

Па о томе ћемо за пар година, здравље Боже:

Да сам на твоме месту вероватно бих почео са паковањем пртљага, можда грешим, можда имаш информације које те храбре да останеш ту, не знам. Одавно сам прочитао да ће "преварити и многе изабране", чудио сам се томе, како.? Господин Председник ми је помогао, опијеност многим информацијама, не би ме чудило да верује томе што прича, одатле "милосрдни анђео" убица. Та опијеност се изгледа шири као зевање, страх ме од тога, волео бих да умрем свестан.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...