Zoran Đurović Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 3 минута, МилошБГ рече Pa nisam to ja izmislio, odgovorio sam samo ono sto znam zahvaljujuci svestenicima iz crkve. Koji motiv oni imaju da pogresno uce ako uzmemo da je tvoj stav ispravan? Pitam, ne znam. Рекох ти: Да би лакше шишали овце. Клерикализам је опака болест. ikrasil, Леон Професионалац and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Ovde neko ispoveda jeres i u dubokoj prelesti je. Vratite Velizaru potpis, niste nicim argumentovali neistinu istog. P.S. Savest Pouka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Рекох ти: Да би лакше шишали овце. Клерикализам је опака болест. Na koji nacin oni time sto zagovaraju a po vama je pogresno sisaju ovce? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Мене моја жена често критикује што имам отрован језик, што псујем, и неке нељуде шибам као Бог ђавола. Ја јој кажем: То радим намерно, јер када ми сутра мошти замиришу, и прославим се чудима на гробу, да не дођу кретени који би могли да кажу: Он се то шалио, само се претварао, јуродиви Ава! - Не, ја се не претварам него говорим оно што мислим. Ја презирем религијску свест, јајаре. Па то и Писмо вели другим речима: Испљунућу те јер си бљутав! Dobro znaš nisu ljudi navikli na to da su mnogi svetitelji recimo koristili ružne reči da razobliče devijacije i pogrešna učenja, mene to ne brine, ja bi ti čak i rekao da nemaš potrebe za tim preterivanjem, nego mene nešto drugo brine. Ovde ste vas troje sveštenika što sa teologijskim znanjem što sa praktičnim životom iskustvenim u Crkvi ukazali na jednu neregulisanu oblast kao što je uslovljavanje svetoga pričešća i pozicija na kojoj ste, da vi ne osudjujete nikog nego da se upravo borite protiv tih koji nameću i samim tim osudjuju druge, mnogi učesnici na temi to izbegavaju da primete i napadaju vas ustvari da ste crkvenoborci što je apsurd par ekselans. To me brine, možeš ti to i pesničkim jezikom ne moraš da se mačuješ baš toliko jer vidiš da je politička korektnost Pismo a ne Istina. Paradoksologija, ikrasil, Zoran Đurović and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 1 минут, МилошБГ рече Na koji nacin oni time sto zagovaraju a po vama je pogresno sisaju ovce? Zato što je greh uslovljavati pričešće hranom. Жика, Zoran Đurović, Леон Професионалац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, МилошБГ рече Na koji nacin oni time sto zagovaraju a po vama je pogresno sisaju ovce? Механизам индулгенција. Надам се да си довољно интелигентан да ме даље не питаш око овога. ikrasil, Леон Професионалац and Светислав Павловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 5 минута, Тања1 рече Gledam da odgovorm malo kratko. Ima veze jer drugi mogu da nauce iz ovoga da sto ste zapisali u toj drugoj temi nije verodostojno da se cita. To sto tamo pise je nesto drugo, stavovi koje niste demantovali, ili ko cita Vase poruke da samo gleda na datum i vreme koji se daju Vasim porukama a ne na Vase stavove, jer sadrzaj poruka u najmanju ruku za godinu dana bice veoma nepouzdan, ovo govorim jer na forumu ne nalazim listu kritika stvari sad i tad bivse Vam brace, ako mi ukazete na teme gde ste ih kritikovali PRE ove, ja cu Vam se izvinuti za razlog vadjenja. Pa nije mi to bas bitna tema da idem okolo i demantujem poruke koje sam pisao ko zna kad. Na kraju krajeva kao sto neko moze da kaze da su mu braca latini, hrvati,pljuvaci crkve...sto bih ja bio u problemu da kazem da su mi braca ti ljudi iako verujem da su na pogresnom putu i u zabludi? Ali idemo u totalni off. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 1 минут, МилошБГ рече Na kraju krajeva kao sto neko moze da kaze da su mu braca latini, hrvati,pljuvaci crkve Сада си почео да једеш лајна... Није лепо... Тања1 and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 4 минута, МилошБГ рече пре 1 минут, МилошБГ рече Pa nije mi to bas bitna tema da idem okolo i demantujem poruke koje sam pisao ko zna kad. Na kraju krajeva kao sto neko moze da kaze da su mu braca latini, hrvati,pljuvaci crkve...sto bih ja bio u problemu da kazem da su mi braca ti ljudi iako verujem da su na pogresnom putu i u zabludi? Ali idemo u totalni off. Da ali je Tanja precizna ona zna šta si ti rekao a u toku godinu dana nisi niti demantovao stav niti si ostalim stavovima do danas pokazivao drugačije mišljenje a u debati koja se navela na markovite Tanja je to naravno smatrala relevantnim, mislim da je sada sve jasno da se ne nastavljamo. Zoran Đurović, Тања1 and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Сада си почео да једеш лајна... Није лепо... Ne obracam se time nikome konkretno i nemojte misliti da piskaram nesto sa skrivenom namerom, nemam problem sa tim da ono sto mislim jasno i napisem bez uvijanja oblande. Nema veze sa vama ili nekim drugim sa teme. Ivan Marković and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, МилошБГ рече Ne obracam se time nikome konkretno i nemojte misliti da piskaram nesto sa skrivenom namerom, nemam problem sa tim da ono sto mislim jasno i napisem bez uvijanja oblande. Nema veze sa vama ili nekim drugim sa teme. Радује ме ако је тако како велиш. Леон Професионалац, МилошБГ, Ivan Marković and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Управо сада, МилошБГ рече Ne obracam se time nikome konkretno i nemojte misliti da piskaram nesto sa skrivenom namerom, nemam problem sa tim da ono sto mislim jasno i napisem bez uvijanja oblande. Nema veze sa vama ili nekim drugim sa teme. Dobro razjasnili smo evo već godinu dana je prošlo i tek smo danas zahvaljujući Tanji1 saznali od tebe da si ti ustvari promenio stav i da ti markoviti nisu braća u Hristu. Леон Професионалац, Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Velizar i dalje nastavlja.... O.Zoran nije i ne mora da bude u poziciji da brani ništa, pošto on ne zabranjuje nikome ništa, Zoran se bori i njegova pozicija je protiv onih koji zabranjuju a jedan od takvih je Velizar. Dakle ti Velizare treba da se baviš kanonima i da nam kažeš otkud tebi pravo da zabranjuješ a ne o.Zoran ili mi koji stojimo na pozicijama protiv zabranjivanja bez ikakvih osnova u kanonima ili Pismu. Zoran Đurović, Леон Професионалац and ikrasil је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Март 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 1 минут, Велизар рече Изволи. Друже, те ствари се не прописују канонима. Да ли капираш? Пост је прописан канонима. Тачка. Ти, пошто си незналица, а то по себи не би био грех, него улазиш у зону греха кад нећеш да слушаш доктора у материји, не разумеш црквену динамику. Ја могу да објасним зашто Сава није прихватио Успењски пост, али ти не можеш. Јер ти немаш благе везе са Савом. Ти си само мучена душа, можда немушто вапиш за помоћју, али када се будеш сконцентрисао, средио, онда ће ти Ава помоћи. Нисам ја злопамтило. Жика, Леон Професионалац and ikrasil је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 пре 17 минута, МилошБГ рече Pa nije mi to bas bitna tema da idem okolo i demantujem poruke koje sam pisao ko zna kad. Na kraju krajeva kao sto neko moze da kaze da su mu braca latini, hrvati,pljuvaci crkve...sto bih ja bio u problemu da kazem da su mi braca ti ljudi iako verujem da su na pogresnom putu i u zabludi? Ali idemo u totalni off. Zasto u off sada kada treba da Vam se izvinim. Kad bi se salili. Ima li smisla da ovde imate misljenje i stav ako ne demantujete prethodne stavove i misljenja u kontekstu pisanog? Dakle, u Vasem pisanju, ako hocete - nema istine, samo perspektive i pisanje u ime zabave. Ali nema razloga da idete u totalni off. Леон Професионалац, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука