Jump to content

Potiskivanje – mentalno guranje bolnih sadržaja pod tepih

JESSY

Препоручена порука

пре 15 минута, Кратос рече

Po tvom verovanju po njenom je tačno i zato po njenoj veri neka joj bude.Ti veruješ u tabletu ona veruje u Živog Boga koji dejstvuje.

Ne razumiješ, ona je imala ogromnu želju za životom. I čitaj pazljivo, moje mišljenje i stav je terapija plus molitva, ispovedanje i pričešćivanje. Dok je diskusija krenula sa Aninim konstatacijama da su sizofrenicari slabići kojima tablete ne trebaju, već samo molitva itd., što nema veze sa pravoslavnim hrišćanstvom.

Medjutim ja sam realan i kažem da ima mnogo ljudi koji primaju i terapiju, mole se, itd. ali okončaju život i to ne bi trebalo biti nista strasno.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 231
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dobro Snežana.Što tebe moja vera vređa?Ja više verujem u Boga nego u ljudsku medicinu.El ne smem?I da te pitam ko se ikada izlečio od šizofrenije?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Ne razumiješ, ona je imala ogromnu želju za životom. I čitaj pazljivo, moje mišljenje i stav je terapija plus molitva, ispovedanje i pričešćivanje. Dok je diskusija krenula sa Aninim knstatacijama da su sizofrenicari slabići kojima tablete ne trebaju, već samo molitva itd., što nema veze sa pravoslavnim hrišćanstvom.

Medjutim ja sam realan i kažem da ima mnogo ljudi koji primaju i terapiju, mole se, itd. ali okončaju život i to ne bi trebalo biti nista strasno.

Problem je što ti misliš da je tvoje mišljenje realno,ti si dečko edukovan,a ona je kao šatro gistro primitivka koja veruje u nekog Boga.Samo što si ti fin dećko pa to uvijaš onako fino u oblande.Šta će ti molitva kad nauka sve rešava i objašnjava,ko sa onim bonobo majmunima.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Dobro Snežana.Što tebe moja vera vređa?Ja više verujem u Boga nego u ljudsku medicinu.El ne smem?I da te pitam ko se ikada izlečio od šizofrenije?

Мене твоја вера не вређа, али немаш право да гураш прст у око другима, шта то значи, да су сви болесни недовољно верни, недовољно се моле, недовољно се исповедају, причешћују па им Бог не даје оздрављење. и не причам само о шизофренији.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Problem je što ti misliš da je tvoje mišljenje realno,ti si dečko edukovan,a ona je kao šatro gistro primitivka koja veruje u nekog Boga.Samo što si ti fin dećko pa to uvijaš onako fino u oblande.Šta će ti molitva kad nauka sve rešava i objašnjava,ko sa onim bonobo majmunima.....

Daj ne pretjeruj, jer ja ni za koga nisam rekao da je primitivan ili primitivna, to si ti ubacio i ne znam što si u zadnje vrijeme nešto počeo sa takvim ucitavajucim rijecima kad me uopšte ne poznaješ i ne znaš moj odnos sa ljudima?

Kad sam ja rekao za Anu da je primitivna?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

Мене твоја вера не вређа, али немаш право да гураш прст у око другима, шта то значи, да су сви болесни недовољно верни, недовољно се моле, недовољно се исповедају, причешћују па им Бог не даје оздрављење. и не причам само о шизофренији.

Pa ja nigde nisam rekao da je bilo šta od toga razlog,zašto,ne znam,ali opet kažem više verujem u Boga nego u savremenu medicinu koja je čista tabletomanija.Oni hoće narkomana a ne zdravog čoveka.

Подели на овим сајтовима

Gospod je stvorio i lekove i lekare....i niko nikad nije rekao , niti gde pise da se lečimo samo molitvom....mnogo su veće šanse kad su udružene

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Nemate vi pojma šta je duševni bol i svako ko ovde govori protiv tableta neka isproba na sebi kad ga glava ili zub jako baš jako boli, nek stane na molitvu i nek se mirno i skrušeno moli dok bol ne prodje. Ko to ne uradi taj je najveći lenjivac na svetu i nije Hrišćanin i ne veruje na Boga i ne treba na ostrog da ide nikad.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nemate vi pojma šta je duševni bol i svako ko ovde govori protiv tableta neka isproba na sebi kad ga glava ili zub jako baš jako boli, nek stane na molitvu i nek se mirno i skrušeno moli dok bol ne prodje. Ko to ne uradi taj je najveći lenjivac na svetu i nije Hrišćanin i ne veruje na Boga i ne treba na ostrog da ide nikad.

Bol je znak da si živ čim te ništa ne boli ti si umro.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Bol je znak da si živ čim te ništa ne boli ti si umro.

I ruku kad polomiš i glavu kad prepoloviš, stani na molitvu mirno i skrušeno nemoj da budeš lenj i da ne veruješ na Boga, jer ako to ne uradiš nemoj nikad da si otišao na ostrog.

Подели на овим сајтовима

I ruku kad polomiš i glavu kad prepoloviš, stani na molitvu mirno i skrušeno nemoj da budeš lenj i da ne veruješ na Boga, jer ako to ne uradiš nemoj nikad da si otišao na ostrog.

Ja ne moram da odem bilo gde da bi verovao u Boga.I sve da polomim Bog je u stanju da isceli.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Ja ne moram da odem bilo gde da bi verovao u Boga.I sve da polomim Bog je u stanju da isceli.

I ko ne veruje da kratos u poslednje vreme koristi neke magijske travke ili neke druge smese od baba stane strine joj baba borkine, taj da se svrgne sa foruma i neka je anatema na njega.

Подели на овим сајтовима

I ko ne veruje da krtos u poslednje vreme koristi neke magijske travke ili neke druge smese od baba stane strine joj baba borkine, taj da se svrgne sa foruma i neka je anatema na njega.

Neću ti dam babin recept.Đaba te provakacije.;)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

Isto si prije mislio da kad se dvoje nevinih vjenčaju u Crkvi taj brak teško da može da se raspadne. Što je opet netačno jer se raspadaju ti brakovi. 

Da, i stojim kod toga, ako dvoje ljudi iz vjerskih razloga odluci da udju nevini u brak, smatram da to dosta govori o njima, o njihovom 'stepenu' duhovnosti i da taj brak tesko moze da se raspadne. A ti koji su iz vjerksih razloga sacuvali svoju nevinost do braka, takvi to ne sire okolo pa da ti mozes da znas da li se takvi brakovi raspadaju ili ne, ako si to cuo od nekoga...pitanje je kakvi su to vjernici...

пре 12 минута, Ronald рече

Naravno da ima, ali se mnogi i ne izlijece.

Mnogi se ne izlijece ni od tableta, ali ti napisa da njoj bez njih nema pomoci....

Подели на овим сајтовима

Ma Ronaldo ulazi i u monaške gaće i glavu kamoli u brakove.....sve zna ko mator.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...