Jump to content

Svakakva razmišljanja (tema za istresanje frustracija i drugih sadržaja svake vrste)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Putujem ja nekim Lastinim sa posla, škola u Vrčinu (opština Grocka) i vozač odvali Džeja 99 ŽENA DA ME VOLE, 99 DA SE SKINU GOLE...

Deca ti probiju glavu, znaš da ćeš 100 godina da se truckaš do kuće i kralj ti odvali Džeja...:0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Frustrira me spremanje 1234567890 obroka dnevno i što će to da mi bude doživotna robija. 

Odraslo se, dvoje dece, mama zove, večera gotova, ovo ono...konvencionalna keva...ni po čemu zanimljiva :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Сикћем себи у браду кад не могу да завршим свој посао јер чекам да неко други уради његов посао па да ми јави.
У мојој глави је тај неко увек на Бахамима и једе сладолед...Има 2% батерије и 120 килобајта преосталог Интернет пакета.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Frustrira me što sam nervozna i umorna. Svakodnevica puna trivijalnih obaveza koje iscrpljuju...treba mi pomoć, a ne mogu nikog da gledam.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Frustrira me što sam nervozna i umorna. Svakodnevica puna trivijalnih obaveza koje iscrpljuju...treba mi pomoć, a ne mogu nikog da gledam.

To mi je tako poznat osećaj. Meni se na sve to nadovezalo i da počnem da radim, po prvi put vozim auto (firmin!), a užasan sam vozač, Dušan u to vreme još sisa (noću se budi po nekoliko puta), ma haos. Upala sam skroz u beznađe, počelo oko da mi igra konstantno, par meseci... I onda počnem da pijem Bahove kapi, ne znam šta je, dal je placebo, al' ja sam za kratko vreme prestrojila svoj život totalno: odmah eliminisala sve što je frustrirajuće a što se dalo eliminisati, a ono ostalo počela da volim do neba i da uživam u svemu tome.

Ponekad sad kad na trenutak izgubim inspiraciju, nateram se da se setim kakva je bila moja baka prema nama pa se odmah pretvorim u nju :))) Pravim i princes krofne.

A nije da sam mnogo matora nego 'nako ... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milica Bajic рече

To mi je tako poznat osećaj. Meni se na sve to nadovezalo i da počnem da radim, po prvi put vozim auto (firmin!), a užasan sam vozač, Dušan u to vreme još sisa (noću se budi po nekoliko puta), ma haos. Upala sam skroz u beznađe, počelo oko da mi igra konstantno, par meseci... I onda počnem da pijem Bahove kapi, ne znam šta je, dal je placebo, al' ja sam za kratko vreme prestrojila svoj život totalno: odmah eliminisala sve što je frustrirajuće a što se dalo eliminisati, a ono ostalo počela da volim do neba i da uživam u svemu tome.

Ponekad sad kad na trenutak izgubim inspiraciju, nateram se da se setim kakva je bila moja baka prema nama pa se odmah pretvorim u nju :))) Pravim i princes krofne.

A nije da sam mnogo matora nego 'nako ... 

Hoces reci da si radila dok ti je dete bilo u uztastu za dojenje i dojila ga???

Ok ja sam promasila planetu... kako je to brate u opste moguce? 

Msm, dojenje znaci pelene? Znaci na svaka 2 sata je nesto a izmedju je sve ostalo bez pauze... kako se to ide na posao u tom rasporedu? brrr

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

@Лапис Лазули  Strašno je samo prvih par meseci, tj. kad iskapiraš da stvarno neko vreme nećeš moći da spavaš u cugu više od par sati. Tad ti prođu sve one mamine priče kroz glavu o rađanju na vreme i sl :) Ništa ne brini, sigurna sam da ćeš ti imati puno pomoći u tom smislu, kod mene je bila spzcifična situacija, pa zato ..

A kod mene je tek bio show sa prekidanjem sisanja, to se razvuklo baš, skoro pune dve godine... (falila je moja odlučnost, tu mislim da su mi puno kapi pomogle).

Pisala bih još al se bojim da me Drale ne izbaci sa teme.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Лапис Лазули рече

Hoces reci da si radila dok ti je dete bilo u uztastu za dojenje i dojila ga???

A ovaj paradoks se desio tako što sam ja kao, za početak, prekinula dojenje danju, D krenuo u vrtić, ja da radim itd. I mislila sam, lako ću kasnije izbaciti i ono uvece pred spavanje ...cvrc...on je počeo ponovo da se budi noću po nekoliko puta, valjda da nadoknadi... tako da ništa od onog postepeno što poneko preporučuje, odlučno se prekida kad dođe vreme. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Milica Bajic рече

Pisala bih još al se bojim da me Drale ne izbaci sa teme.

Ma ne brini

Samo piši

:))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Milica Bajic рече

odlučno se prekida kad dođe vreme. 

Da, ovako sam ja prekinula posle prvog rođendana, dosta bilo...iskukao svoje, brzo je prošlo, ali dosta stresno.

I evo opet...ustajanje i dojenje, samo sam sad istrenirana, više me kuhinja umara nego isprekidano spavanje. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Da, ovako sam ja prekinula posle prvog rođendana, dosta bilo...iskukao svoje, brzo je prošlo, ali dosta stresno.

I evo opet...ustajanje i dojenje, samo sam sad istrenirana, više me kuhinja umara nego isprekidano spavanje. 

Sada si umorna, ali sve to brzo prođe, vjeruj mi. Doći će momenat kada ćeš uživati u svemu u šta ulažeš trenutno. Bićeš presretna, i nećeš žaliti trud.
To ti govori danas najsretnija žena na svijetu :sunce:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Пре сат времена, Vasilije. рече

Voleo sam i njega da čujem kao bebac. :ok:

DAO BIH TI BRDA I DOLINE...

Da si moja devojčica živela bi ko kraljica, danju ko kraljica a noću ko carica...:smeh1:....i Ganci koji igra na tezgama po pijaci.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...