Jump to content

Svakakva razmišljanja (tema za istresanje frustracija i drugih sadržaja svake vrste)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kako idu frustracije?

jeste li mi dobro :suncanje:

mene nesto vata depresija ali valjda sto nisam popio drugu kafu danas, evo sacu! 0703_read

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ја сам одавно расчистила са фрустрацијама.

Нисам енглеска краљица .

Нисам  лепа као Мерлинка . 

Немам пара  ко  Фелерови :smeh1: 

Не живим на  Хавајима. 

Не могу да летим  као птица  ни роним као риба...начи немам фрустрација :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Ја сам одавно расчистила са фрустрацијама.

Нисам енглеска краљица .

Немам пара  ко  Фелерови :smeh1: 

Не живим на  Хавајима. 

Не могу да летим  као птица  ни роним као риба...начи немам фрустрација :smeh1:

onda nisi za ovu temu

ovde samo isfrustrirani

Just_Cuz_19

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

onda nisi za ovu temu

ovde samo isfrustrirani

Just_Cuz_19

Тужићу те за дискриминацију према нефрустрираним. 

Значи забрањен улаз овим другим :smeh1: 

Мислим чему фрустрације, немам ово, нисам оно, желела бих  оно или ово...безвезе. 

Помену депресију...питам се да ли може (мислим да може ) бити изазвана управо фрустрацијама. 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Тужићу те за дискриминацију према нефрустрираним. 

Значи забрањен улаз овим другим :smeh1: 

Мислим чему фрустрације, немам ово, нисам оно, желела бих  оно или ово...безвезе. 

Помену депресију...питам се да ли може (мислим да може ) бити изазвана управо фрустрацијама. 

pa nije bas takva prica a i da jeste ne moze se svesti pod istu ravan

svaka prica je prica za sebe 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

pa nije bas takva prica a i da jeste ne moze se svesti pod istu ravan

svaka prica je prica za sebe 

Да...свака прича је прича за себе . 

Подели на овим сајтовима

Да...свака прича је прича за себе . 

jeste

negde je rekao Vladika Nikolaj "covek je ziv sam kad se necemu nada i kad ka necemu tezi"...mozda sam malo parafrazirao, ali tako je

frustracija moze da bude i pokretac, neke zelje su mozda lude ali nas guraju dalje....pa....ko zna....cesto se te lude i ostvare 

a niko ovde ne zeli da je Robert de Niro (mene su poredili ipak sa boljim frajerima od njega :))) ) ni da je Elizabeta 2 (idi bre....ne moze slobodno da se seta Londonom nego samo oficijelno i  mora da mase raji i nosi one sesire ko....)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Рапсоди рече

vise licis na MAriju Kalas!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Драшко рече

jeste

negde je rekao Vladika Nikolaj "covek je ziv sam kad se necemu nada i kad ka necemu tezi"...mozda sam malo parafrazirao, ali tako je

frustracija moze da bude i pokretac, neke zelje su mozda lude ali nas guraju dalje....pa....ko zna....cesto se te lude i ostvare 

a niko ovde ne zeli da je Robert de Niro (mene su poredili ipak sa boljim frajerima od njega :))) ) ni da je Elizabeta 2 (idi bre....ne moze slobodno da se seta Londonom nego samo oficijelno i  mora da mase raji i nosi one sesire ko....)

Ма мало се шалим, ово за Мерлинку и енг.краљицу. 

У праву си ово за фрустрацију  као покретач. 

Не знам, можда ја  превише филозофски размишљам, можда немам превише жеља, а  и искусила сам да све што желиш кад оствариш  видиш да баш нема такав укус . Што рече Деса, срећа је лепа само док се чека, у наговештају и нади . 

Ево за тебе Драшке

Жмирим на младом  пролећном сунцу

и осећам да животу не треба тражити 

дубљег смисла ни већег циља

ведра сунчан дан

и кора хлеба и шака неба под главом

и ја не могу да замислим веће ни стварније среће

све жеље шуте и чула дремљу

а мисли имају празнично рухо   и беле скрштене руке, 

да ли је ово преживелост умор...или или

зар се на такко мало сав живот свео....итд, итд (по сећању ) Владан Десница (Прољеће Ивана Галеба ) :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Ма мало се шалим, ово за Мерлинку и енг.краљицу. 

У праву си ово за фрустрацију  као покретач. 

Не знам, можда ја  превише филозофски размишљам, можда немам превише жеља, а  и искусила сам да све што желиш кад оствариш  видиш да баш нема такав укус . Што рече Деса, срећа је лепа само док се чека, у наговештају и нади . 

Ево за тебе Драшке

Жмирим на младом  пролећном сунцу

и осећам да животу не треба тражити 

дубљег смисла ни већег смисла, 

ведра сунчан дан

и кора хлеба и шака неба под главом

и ја не могу да замислим веће ни стварније среће

све жеље шуте и чула дремљу

а мисли имају празнично рухо   и беле скрштене руке, 

да ли је ово преживелост умор...или или

зар се на такко мало сав живот свео....итд, итд (по сећању ) Владан Десница (Прољеће Ивана Галеба ) :)

hvala ti 

razumem te samo mislim da ipak, svako neki svoj put ima

samo treba prepoznati to

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

popio sam drugu kafu

sad je frustracija u padu

znam sta cu sutra ako Bog da, a sad idem da....nesto raduckam

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Рапсоди рече

немам ово, нисам оно, желела бих  оно или ово...безвезе. 

Frustracije mogu da ti izazovu i stvari koje imaš...ili ljudi koje najviše voliš.

#IbogatiPlaču :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Manje više frustracije, žestoko me drma anksioznost...kao da svaki minut očekujem neki apokaliptični događaj :0426_feel:.

Подели на овим сајтовима

Јао, не знам...на сваком ћошку вреба фрустрација, од најбаналнијих ствари (не могу да седнем у градском превозу а седи  ми се, не могу да имам слободну суботу а желела бих...треба ми ) до оних животних. Трудим се да је преварим  јер је мени лоше ако сам стално нервозна због фрустрација разно разних, највише баналних свакодневних. Милион ствари не могу да промених  и не дам да поклекнем  под налетима незадовољства.  По принципу на горе наведеним примерима...биће друге суботе,  боље ти је стоји него да седиш,  кичма ће ти зарибати и тако ја тешим себе  и варам незадовољство . :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Јао, не знам...на сваком ћошку вреба фрустрација, од најбаналнијих ствари (не могу да седнем у градском превозу а седи  ми се, не могу да имам слободну суботу а желела бих...треба ми ) до оних животних. Трудим се да је преварим  јер је мени лоше ако сам стално нервозна због фрустрација разно разних, највише баналних свакодневних. Милион ствари не могу да промених  и не дам да поклекнем  под налетима незадовољства.  По принципу на горе наведеним примерима...биће друге суботе,  боље ти је стоји него да седиш,  кичма ће ти зарибати и тако ја тешим себе  и варам незадовољство . :smeh1:

Напиши на фрижидеру: "проћи ће".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...