Jump to content

Potiskivanje – mentalno guranje bolnih sadržaja pod tepih

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 231
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 минута, Ana Bjelan рече

ne

Pretpostavio sam, dobro, polako ima vremena da malo sire sagledaš stvari. Na početku sve izgleda bajkovito i lijepo bi bilo da taj nalet blagodati ispravno usmjeris:)

Čitaj forum, promišljaj o svemu, saslušaj svacije misljenje i uvijek ono što ljudi pričaju posmatraj kritički.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sasa Vojvoda рече

Bogu je sve moguce, koliko je samo izljeecenja na Ostrogu, koliko se ljudi izlijeci kad mu nikakve tablete ne pomazu.....

da, a šta ćemo sa neverujućim....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sasa Vojvoda рече

Bogu je sve moguce, koliko je samo izljeecenja na Ostrogu, koliko se ljudi izlijeci kad mu nikakve tablete ne pomazu.....

Pazi bratac Bogu je sve moguće, pa kad je tako, zašto ti nebi pokušao da se moliš za neke sizofrene bolesnike, pošto oni nisu baš u mogućnosti u tom nesvjesnom stanju kod napada.

Ja sam proveo mnogo vremena pod Ostrogom i sigurno dosta toga znam jer sam iz CG, blizu Ostroga, tako da je to lako reći, idi moli se i biće sve dobro.

Evo od mog prijatelja pokojna djevojka išla molila se, i umrla na mukama u bolnici. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Lady Godiva рече

Погрешно сам прочитала да се не ради свесно и самовољно...

Види, нису сви људи исти и не реагују исто на различите утицаје из окружења.

Нико није луд да намерно потискује осћања... и тако док ово куцкам схватим да ја то радим по дифолту, али у неким ситуацијама и свесно задржим све емоције у себи. Кад ме неко види нема шансе да примети каква је бура унутра, а после неког времена се то потисне још дубље, па ни ја не будем свесна тога...

У сваком случају, то није лакши пут. Лакше је и напити се, побити, плакати или скакати од среће него то закључати у себи. 

Ništa ti mene nisi razumela Lady Dži,ja pričam o težini iskrenosti prema sebi iz koje dalje dolazi i iskrenost prema drugima.Potiskivači su svesni foliranti koja svoju isfoliranost pokušavaju da opravdaju nekim prirodnim mehanizmima pred kojim su oni šatro-gistro nemoćni.Dobar alibi.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Sasa Vojvoda рече

Al danas čovek više veruje u moć tablete nego u moć molitve i Božijeg dejstva.I to verujući ljudi ne atestirani.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Ronald рече

Evo od mog prijatelja pokojna djevojka išla molila se, i umrla na mukama u bolnici. 

Ja kao vernik verujem da je ona živa i da je njena duša sa Hristom u dalekom boljem stanju nego što je ovo naše.;)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Ja kao vernik verujem da je ona živa i da je njena duša sa Hristom u dalekom boljem stanju nego što je ovo naše.;)

Vjerujem i ja, ali nisi pratio diskusiju, Saša misli da ukoliko odeš pod Ostrog odmah možeš da se skines sa lijekovi i sigurno ćeš ozdraviti. To jednostavno nije tačno.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ronald рече

Pazi bratac Bogu je sve moguće, pa kad je tako, zašto ti nebi pokušao da se moliš za neke sizofrene bolesnike, pošto oni nisu baš u mogućnosti u tom nesvjesnom stanju kod napada.

Ja sam proveo mnogo vremena pod Ostrogom i sigurno dosta toga znam jer sam iz CG, blizu Ostroga, tako da je to lako reći, idi moli se i biće sve dobro.

Ja sam se samo osvrnuo na tvoje uvjerenje da njoj bez tableta sigurno nema izljecenja.Ako si blizu Ostroga onda sigurno i sam znas da nije tako, kao sto rekoh...Bogu je sve moguce, ljudi se izlijece i kad ih medicina otpise.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Vjerujem i ja, ali nisi pratio diskusiju, Saša misli da ukoliko odeš pod Ostrog odmah možeš da se skines sa lijekovi i sigurno ćeš ozdraviti. To jednostavno nije tačno.

Po tvom verovanju po njenom je tačno i zato po njenoj veri neka joj bude.Ti veruješ u tabletu ona veruje u Živog Boga koji dejstvuje.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Sasa Vojvoda рече

Ja sam se samo osvrnuo na tvoje uvjerenje da njoj bez tableta sigurno nema izljecenja.Ako si blizu Ostroga onda sigurno i sam znas da nije tako, kao sto rekoh...Bogu je sve moguce, ljudi se izlijece i kad ih medicina otpise.

Naravno da ima, ali se mnogi i ne izlijece. Terapija plus molitva, ispovedanje i pričešćivanje je moj stav za hriscanina. 

Ti si prije mislio da kad se dvoje nevinih vjenčaju u Crkvi taj brak teško da može da se raspadne. Što je opet netačno jer se raspadaju ti brakovi. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Al danas čovek više veruje u moć tablete nego u moć molitve i Božijeg dejstva.I to verujući ljudi ne atestirani.

Дај молим те кратос, немој и ти...знате ли ви како изгледа шизофренија, јесте ли видели човека оболелог од те болести, а да не питам даље да ли не дај Боже имате неког у окружењу или блиског ко болује од шизофреније.

Молим вас заиста све да уложите мрву напора, ако не да се информишете, а оно макар да имате мало обзира према људима који су болесни не само од шизофреније, него од било које болести и да не вређате својим писањем и туђа осећања, а богами и туђу интелигенцију.

пре 9 минута, Кратос рече

Edited пре 1 минут by Кратос

А ја теби као човек, а не као верник кажем, не лупетај, као прво сви ми више мање веујемо у васкрсење док није неко наш у питању, али човек је слаб у својој вери, њему треба утеха и блага реч и за овај живот, стога, мало пажње када причамо о темама које су за неке људе болне.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...