Ненад Р. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 сат, Lady Godiva рече Шта под појмом секта подразумеваш, псеудохришћансе или окултистичке секте? И једне и друге. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 сат, Лидија Миленковић рече Kad sam bila dete, prikazivali su neku seriju o robovima. Mislim da se zvala " Koreni ". Secam se da sam plakala gledajuci stradanja robova, i rekla tati da cu, kad porastem, da se udam za crnca. Кунта Кинте Данче*, Natasa. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 1 hour ago, Ћириличар рече Ова музика да иде у позадини, када први пут доведе снајку код својих на ручак. Може и неки женски cover. пре 8 минута, Ненад Р. рече И једне и друге. Разумљиво. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 5 минута, Милан Ракић рече Кунта Кинте Aha, i Kizi. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Lady Godiva рече Ова музика да иде у позадини, када први пут доведе снајку код својих на ручак. Може и неки женски cover. Ne može ta.Kada bi doveo rvaticu u kuću išle bi isključivo četničke pesme da je ateistiram A i keva i ćale mi ne mirišu baš krvate tako da bi moglo da se desi i da me sa sve snajkom izbace napolje. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 4 минута, Кратос рече Ne može ta.Kada bi doveo rvaticu u kuću išle bi isključivo četničke pesme da je ateistiram A i keva i ćale mi ne mirišu baš krvate tako da bi moglo da se desi i da me sa sve snajkom izbace napolje. Ok da ti nećeš da se oženiš Hrvaticom, ali šta se tu mama i tata pitaju? Msm, ne bi valjda živeo sa roditeljima i ženom u istoj kući? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MiguelAngel94 Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Poznajem jedan mešoviti brak, jevrejsko - pravoslavni načelno, ne vidim problem da dve osobe različite vere ili nevere budu zajedno, ako se vole, međusobno poštuju i ako imaju isti sistem vrednosti i životne ciljeve a što se tiče dece, mislim da u slučaju mešovitog braka ih treba kulturološki upoznati i sa jednom i drugom verom, a detetu dati volju da samo svojim srcem odluči gde se oseća bliže Bogu upravo na tom principu funkcioniše onaj gorepomenuti brak, i mislim da su deca iz tog braka, iako imaju neke verske nedoumice (ništa više od dece iz jednovernih brakova), poprilično duhovna i žele da se približe Bogu Paradoksologija, Lady Godiva and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 15 минута, Кратос рече Ne može ta.Kada bi doveo rvaticu u kuću išle bi isključivo četničke pesme da je ateistiram A i keva i ćale mi ne mirišu baš krvate tako da bi moglo da se desi i da me sa sve snajkom izbace napolje. -Сине, коју год да узмеш, само нека је теби добра и мени је добра. Али само немој неку муслиманку. -Добро матеро, шта би онда да ти доведем у кућу једну Сиријку? -А немој да ме зезаш, не би ваљда!? -Па шта фали? Има и њих хришћана Разговор са мојом матером Lady Godiva, Кратос and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Natasa. рече Ok da ti nećeš da se oženiš Hrvaticom, ali šta se tu mama i tata pitaju? Msm, ne bi valjda živeo sa roditeljima i ženom u istoj kući? Mislim sa tog ,,porodičnog,, ručka.Ne pitaju su tu oni ništa.Ja odlučujem.Oni samo mogu da prihvate. Ne dozvoljavam nikom da se meša u mojoj odnos sa devojkom. Obavezno odvojeno.Nikako sa roditeljima bilo njenim bilo mojim. Чунга Лунга, Natasa. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Кратос рече Mislim sa tog ,,porodičnog,, ručka.Ne pitaju su tu oni ništa.Ja odlučujem.Oni samo mogu da prihvate. Ne dozvoljavam nikom da se meša u mojoj odnos sa devojkom. Obavezno odvojeno.Nikako sa roditeljima bilo njenim bilo mojim. To je najpametnije Кратос је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 3 минута, Ћириличар рече -Сине, коју год да узмеш, само нека је теби добра и мени је добра. Али само немој неку муслиманку. -Добро матеро, шта би онда да ти доведем у кућу једну Сиријку? -А немој да ме зезаш, не би ваљда!? -Па шта фали? Има и њих хришћана Разговор са мојом матером Ne muči majku životinjo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 8 минута, Nikola Stojanov рече ja imam sina sa hrvaticom i to je to ,,ko ga cuva njegovo je ,,sta tu ima da bude problem i da se ispredaju price i teorije Zanimljivo. Bi li podelio sa nama kako su tebe prihvatili njeni i nju tvoji. Kapiram da te ne tangira to previše, ali čisto kakve su bile reakcije okoline? Da li ste imali nekih problema? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 11 минута, Nikola Stojanov рече ja imam sina sa hrvaticom i to je to ,,ko ga cuva njegovo je ,,sta tu ima da bude problem i da se ispredaju price i teorije Ti ga čuvaš? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 4 часа, Muramasa рече Ja bih hteo da se upodobim Jahveu, ali nikako Hristu. ??? Па Јахве је Христос. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Nikola Stojanov рече ne ,,pa nisam ja majka daleko bilo pa da, komšijino je kad već nije tvoje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука