Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 10 минута, Кратос рече

Ovo je glupost i antropomorfizacija Boga.Bog ne čezne ni za čim jer čim bi čeznuo znači da nije potpuno Biće a samim tim nije Bog.

Опусти се. Не мораш све гледати строго теолошки.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 41 минута, Кратос рече

Ovo je glupost i antropomorfizacija Boga.Bog ne čezne ni za čim jer čim bi čeznuo znači da nije potpuno Biće a samim tim nije Bog.

8. И зачуше глас Господа Бога, који иђаше по врту кад захлади; и сакри се Адам и жена му испред Господа Бога међу дрвета у врту.

9. А Господ Бог викну Адама и рече му: гдје си?

Зато се и ти не ложи кад су врели дани... :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

гдје си?

Хвала на питању, ево ме досађујем се у очекивању ручка, пасуљ са зељем.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, елТорнеро рече

Хвала на питању, ево ме досађујем се у очекивању ручка, пасуљ са зељем.

Е, и ја гулим неки пасуљ са зељем, мада пијем и вина!:)) Вадим се на то да нисам у намастиру!  :D

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Zoran Đurović рече

Е, и ја гулим неки пасуљ са зељем, мада пијем и вина!:)) Вадим се на то да нисам у намастиру!  :D

Вино и зеље, па то је подвиг!:)

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Zoran Đurović рече

8. И зачуше глас Господа Бога, који иђаше по врту кад захлади; и сакри се Адам и жена му испред Господа Бога међу дрвета у врту.

9. А Господ Бог викну Адама и рече му: гдје си?

Зато се и ти не ложи кад су врели дани... :sunce:

I Bog voli  ladovinu...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bokisd рече

To se Hristos  'setkao' kroz vrt, razgledao lepote vrta i  usput, .....  nesto malo,  kritikovao naseg starog znanca Adama......:osmeh:

@Volim_Sina_Bozjeg Боксит почео да исповеда наше херезе о Христу у телу "пре" оваплоћења! Алилуја! Као што се приказује на мозаицима у Марторани! Ово је дан у који ће Ава да закоље говече угојено, као да су се 10 артемита обратили на православље! 12:smeha::))12:smeha::cheesy3: 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

I Bog voli  ladovinu...:smeh1:

А воли и смирено срце, као што се налази у Тихом гласу... Кад то препознаш, и тебе ћемо да ставимо у календарче као Илију Громовника! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

А воли и смирено срце, као што се налази у Тихом гласу... Кад то препознаш, и тебе ћемо да ставимо у календарче као Илију Громовника! 

Čitajući koješta danas malo mi je pozlilo, doktore hvala na infuziji, sada mogu da nastavim sa praćenjem ove neponovljive teme.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, елТорнеро рече

Вино и зеље, па то је подвиг!:)

Брате, када би знао какав сам телефонски обрачун данас имао, траву ми не би у подвиг уписао! :)) Све моја православна браћа, али који су помислили да је авина добродушност знак слабости. Тако је Ава упутио другарско писмо надлежнима, али је неки недовољно интелигентан са мало пажње прочитао Авино писмо. Зато је оно сада код Митрополита, да не буде после... 

2wbsy1x.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Zoran Đurović рече

@Volim_Sina_Bozjeg Боксит почео да исповеда наше херезе о Христу у телу "пре" оваплоћења! Алилуја! Као што се приказује на мозаицима у Марторани! Ово је дан у који ће Ава да закоље говече угојено, као да су се 10 артемита обратили на православље! 12:smeha::))12:smeha::cheesy3: 

Ocekivao sam o.Zorane, da ces reci nesto ovako. :osmeh:

Mislim, to su sve praobrazi buducih stvari, koje se pokazuju u tim nekim obrazima, vizijama proraka i slicnim opisima pisma. Kao sto je, recimo, video Avram sv. Trojicu kao tri andjela kod hrasta itd.

Tako da,  zasad smo jos uvek,  svi na svojim ( istim ) pozicijama. :gleda:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Ocekivao sam o.Zorane, da ces reci nesto ovako. :osmeh:

Mislim, to su sve praobrazi buducih stvari, koje se pokazuju u tim nekim obrazima, vizijama proraka i slicnim opisima pisma. Kao sto je, recimo, video Avram sv. Trojicu kao tri andjela kod hrasta itd.

Tako da,  zasad smo jos uvek,  svi na svojim ( istim ) pozicijama. :gleda:

Још само да ми објасниш како утваре ждеру месо... Е, тада ћемо бити на истим позицијама. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Још само да ми објасниш како утваре ждеру месо... Е, тада ћемо бити на истим позицијама. 

Andjeli bre andjeli.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...