Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 11 часа, fsa рече

Pa nemoj tako... ovaj desno je ljuski talog, pokvarenjak zlocinac i demagog. Prljavi propagandista i komunjara koji mrzi ljude i postoji snimak kako je jednoj baki lupio samar dok je kupovala veknu hleba za 10 sirocica koje je usvojila.

Ovaj levo je dar od boga, svetlost zapada. Jedini koji ume i jedini koji zna. Hlab nas nasusni bi nam dao danas samo da moze... a MOZE... i DACE! Jer je njegova ljubav prema ljudima nemerljiva a njegov lik je... u stvari znas sta! Mi ne smemo da dozvolimo da izgubimo ovog bozjeg poslanika. Dajte mu dozivotni mandat ljudi! Samo budala ne moze da vidi svetlost koju ovaj covek zraci oko sebe...

• Хахаха 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 19 часа, Avocado рече

Nemam nameru da nabrajam sve Trampove opasne laži... nemam nameru da ti objašnjavam da je laganje loše... 

Ovo vec peti put izbegavas sto implicira da nemas. Jednostavno si popio medijsku propagandu kako je tramp veliki strasni lazov jer su te bombardovali gomilom sitnih lazi koje je izneo. Prosli put sam ti cak dao i link i rekao Avokado izvoli izaberi .. i tada si pokusao da spinujes na druge price. :)

@cloudking 

PRedesednik je predsednik SVIH gradjana, kojom mentalnom gimanstikom ti sad pokusavas da objasnis da to i nije bas tacno? S kojim pravom predsednik moze da bira kome ce da bude predsednik? 

Sta to uyopste znaci da je neko predsednik svih gradjana? Je l mozes da objasnis malo to... kako to neko "nije predsednik svih gradjana"?
Je l mozes da mi navedes neki konkretan primer kojim je Tramp pokazao da nije predsednik svih gradjana? 

Mene ne zanima ko je los ako je dobar, to su kvalitativni sudovi, mene zanima ko krsi zakon i da li je adekvatno kaznjen za to. 

Ja mislim da je poprilicno jasno da je ovaj koji je ubio lika na ulici time sto mu je prisao prvi i uz reci "evo ga trampovac" pucao u glavi - los covek, i ne trebaju ti tu neki sudovi da vidis da je to zlo delo. Isto tako ti ne trebaju sudovi da pogledas profile na socijalnoj mrezi tog coveka gde je puno antifa propagande, satanizacije trampovih glasaca i trampa... 

mozete prema ljudima da postupate u zavisnosti od toga kakva slika je o njima formirana u javnosti..."

To bukvalno rade levicar- desnicarima. Postupaju prema njima u zavisnosti od toga kakva je slika o desnicarima formirana u javnosti. Posto su izgradili losu sliku o desnicarima u javnosti... sada totalno zmurite na cinjenicu da ljude prebijaju, isteruju sa posla i ubijaju na sred ulice. I to rade vec godinama. 

I molim te... MOOOOOLIM te nemoj kao odgovor da mi saljes nepregledne kolicine klipova sa antifa zlocinima jer ce to da znaci da me nista nisi razumeo a ja cu da dignem ruke

A kako drugacije da ti dokazem da su to losi ljudi koji prebijaju, pale i ruse? Posto ti izgleda imas neku sliku antife kao neke fine momke koji eto mirno demonstriraju i nikom nista....  a ustvari su copor hijena koji prebija, maltretira i sada ubija ljude koji se ne slazu sa njima. 

Bukvalno ste dosli u stadijum da branite ljude koji ubijaju.. i da zmurite na to.. i da i dalje trabunjate o tome kako je tramp lazov.... i jos neces klipove.. koji jasno dokazujui da pojma nemas o cemu pricas i da bukvalno tako naivno podrzvas ljude koje bi u svakoj normalnoj situaciji smatrao zlim...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

Pa nemoj tako... ovaj desno je ljuski talog, pokvarenjak zlocinac i demagog. Prljavi propagandista i komunjara koji mrzi ljude i postoji snimak kako je jednoj baki lupio samar dok je kupovala veknu hleba za 10 sirocica koje je usvojila.

Ovaj levo je dar od boga, svetlost zapada. Jedini koji ume i jedini koji zna. Hlab nas nasusni bi nam dao danas samo da moze... a MOZE... i DACE! Jer je njegova ljubav prema ljudima nemerljiva a njegov lik je... u stvari znas sta! Mi ne smemo da dozvolimo da izgubimo ovog bozjeg poslanika. Dajte mu dozivotni mandat ljudi! Samo budala ne moze da vidi svetlost koju ovaj covek zraci oko sebe...

Ovaj desno je u politici vec 35 godina, sproveo je gomilu zakona koji skode americkim gradjanima, hvalio se na javnom panelu kako je licno vrsio pritisak na ukrainsku vladu da smene sudiju za korupciju, izneo pre 20 godina zakon koji je zasluzan za masovni zatvorski sistem u americi. Takodje taj desno je vec 3-4 puta vredjao publiku (imam klipove porpilicno jasne ;) ) pricao kako bi odveo trampa "behind the guy" implicirajuci da hoce da se bije sa njime, i bio u vlasti koje su bombardovale i ubile hiljade ljudi. Takodje je taj desno (koji hoce da bude predsenik svih gradjana) rekao crncima da "ako ne glasaju za njega nisu pravi crnci" (isto klip postoji ) O tom desno mediji ne pricaju nista lose.... ili makar jako malo lose. Sto bi se reklo igraju softball. 

Ovaj levo je u politici tri godine, i sve sto je uradio... jeste da ti se ne svidja njegov karakter..i ne svidjaju ti se ljudi koji ga podrzavaju (desnicari) i slepo verujes da su ovi levicari (koje ti gotivis) good guys... 

eto da stavimo to u malo perspektive.. kako tretiras dva coveka, vodeci se svojim apsolutnim biasom jednog "hardballujes" drugog softballujes. 

I sve to besramno radis, na citatu otvorene komunistkinje koja bi vrlo rado pobila zle kapitaliste... samo je previse nesposobna da to uradi.

To se zove bias, biascina zapravo. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Avocado рече

Takođe, nemoj da baljezgaš o tome kako su libertarijanci nekom na meti... nije niko udario Ron Paula, nego fucking Richarda Spencera...

Niko nije uradio randapaula samo zato sto je bio okruzen silom obezbedjenja. Pojma ti druze nemas sta se desava...Uzmi malo pogledaj po twiteru sta pricaju o Randu Paulu i ovom ponasanjem prema njemu.. da li osudjuju ili pricaju kako je Rand Paul obicna kukavica i smeju mu se kako se "uplasio" i kako je snowflake.

Covek koga su ubili,  nije richard spacner niti ima ikakve veze sa richardom spancerom i nacistima. Lik je iz neke centralno-desne grupe koja se lozi na hriscanstvo, puske i kapitalizam.... 

Jutjub je obrisao klipove, al veruj mi na rec ako oces .. liku su bulvano prisli i rekli "evo ga trampovac" i pucali mu u glavu..  а drugo vece neki debeli degenerik koji lici na zensko se drala u megafon kako joj "nije zao jer je nacista ubijen"

eto dotle je dovela ignoracija vas liberala u americi.... a dotle ce dovesti i u Srbiji.. ak ose ne opametite. 

P.s. Richar Spancer je zvanicno razcaran trampom pa je podrzo Joe Bidena ove izbore...posto richard spencer kao svaki drugi socijalista hoce iste socijalne programe kao Biden..... al niko ne trazi od Bidfena da se izvinjava zbog toga... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Ovaj desno je u politici vec 35 godina, sproveo je gomilu zakona koji skode americkim gradjanima, hvalio se na javnom panelu kako je licno vrsio pritisak na ukrainsku vladu da smene sudiju za korupciju, izneo pre 20 godina zakon koji je zasluzan za masovni zatvorski sistem u americi. Takodje taj desno je vec 3-4 puta vredjao publiku (imam klipove porpilicno jasne ;) ) pricao kako bi odveo trampa "behind the guy" implicirajuci da hoce da se bije sa njime, i bio u vlasti koje su bombardovale i ubile hiljade ljudi. Takodje je taj desno (koji hoce da bude predsenik svih gradjana) rekao crncima da "ako ne glasaju za njega nisu pravi crnci" (isto klip postoji ) O tom desno mediji ne pricaju nista lose.... ili makar jako malo lose. Sto bi se reklo igraju softball. 

Ovaj levo je u politici tri godine, i sve sto je uradio... jeste da ti se ne svidja njegov karakter..i ne svidjaju ti se ljudi koji ga podrzavaju (desnicari) i slepo verujes da su ovi levicari (koje ti gotivis) good guys... 

eto da stavimo to u malo perspektive.. kako tretiras dva coveka, vodeci se svojim apsolutnim biasom jednog "hardballujes" drugog softballujes. 

I sve to besramno radis, na citatu otvorene komunistkinje koja bi vrlo rado pobila zle kapitaliste... samo je previse nesposobna da to uradi.

To se zove bias, biascina zapravo. 

Dok ih ti obojicu sagledavas racionalno i posteno :D:D:D 

ajde idi begaj...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Dok ih ti obojicu sagledavas racionalno i posteno :D:D:D 

ajde idi begaj...

Bas tako. Racionalno i posteno... ti i dalje ne mozes da mi objasnis kako to tramp nije predsednik svih gradjana i da mi navedes neku veliku opasnu laz koju tramp prica. 
70 % tvojih gledista na trampa je produk biasa, propagandi i neistina o coveku... 

cak i ove tvoje price.. "nije predsednih svih gradjana" to se uvek fura za republikance u razlicitoj formi.. gde su demokrate navodno za sve gradjane... cak i propagandni slogani njihovi su takvi da impliciraju i dele ljude tako tribalno gde su oni dobro a njihova opozicija zlo..... 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, haveaniceday рече

Jednostavno si popio medijsku propagandu kako je tramp veliki strasni lazov jer su te bombardovali gomilom sitnih lazi koje je izneo.

Ti licno si samo u ovoj temi sto puta napisao kako Tramp laze uz opasku da laze istko kao i svi... a sad se pravis Tosa i trazis da ti neko navodi sta je lagao... pa pitaj sebe, i sam si to tvrdio, ne trebaju ti ni avocado ni klaud...

пре 14 минута, haveaniceday рече

kako to neko "nije predsednik svih gradjana"?

Mogu da ti pisem do sutra a mogu i da ti preporucim ilustraciju- pogledaj Vucia ili Trampa ili obojicu u isto vreme i probaj da skapiras.

пре 15 минута, haveaniceday рече

Ja mislim da je poprilicno jasno da je ovaj koji je ubio lika na ulici time sto mu je prisao prvi i uz reci "evo ga trampovac" pucao u glavi - los covek, i ne trebaju ti tu neki sudovi da vidis da je to zlo delo

KOji sad lik? Malopre si vrlo ponosno pricao o citavoj grupaciji ljudi koji idu i ubijaju... nisi valjda spao na jednog lika? Ako cemo da navodimo "likove" koji ubijaju nemoj da mislis da ja nemam desnicare  naciste ili republiakcne da se pridruze tom spisku. Razgoropadio si se u tom sovinzimu i predrasudama, i ranije si dodljeivao pausalne osobina citavim grupama ljudi al sad si to digo na neki visi nivo. Jos malo i imacu osecaj da pricam sa Daretom.

PS. Kako je Dare? Oce li se vraca na forum? Meni i dalje krivo sto sam ga isterao...

пре 17 минута, haveaniceday рече

Bukvalno ste dosli u stadijum da branite ljude koji ubijaju..

Bukvalno lazes. Ti si covek koji svoju potrebu za apsolutnom slobodom govora izjasnjavas tako sto izjavljujes da nacistima ne smeju da se abranjuju skupovi a ovamo oces da zabranis antifu zato sto je neko ko je iz antife nekad ubio nekoga? Znma, sad ces ti iz ovoga da zakljucis da sam simpatizer antife  i da mi u sledecoj poruci to slikovito saopstis kao da im drizm postere na zidu sobe i da ih obozavam a promice ti licemerje koje provejava  iz tvojih olitickih ideologija.

Ja samtram da treba svima da se dozvoli da drze skupove gde oce. A ako neko od njih ubija ili krsi zakon ima ko je za to nadlezan i ti "POJEDINCI" ce biti procesuirani kako valja.

A ti si upao u neki degenrativni fazon pa oces da zabranjujes i da ljude osudjujes na osnovu pripadnosti a ne na osnovu licne odgovornosti... jel da te podsecam cija je to politicka ideologija bila?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

To si ti reko... ;)

Odlicno.. sad jos da skapiras da je ovo izuzetno veliko zlo...... i da to vise lici na vucicevce koji prebijaju opoziciju, nego bilo sta drugo. Poslusaj samo pazljivo zvuk "we got trumpian over here" boom....pa vidi malo koliko tvojih dobrih prijatelja komentarise to uopste.. a koliko njih se prave ludi kao da se nije deslo. Pa onda uporedi to sa onim kada je kreten uleteo autom u masu.... pa ces da skapiras sta je bias. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

cak i ove tvoje price.. "nije predsednih svih gradjana" to se uvek fura za republikance u razlicitoj formi.. gde su demokrate navodno za sve gradjane... cak i propagandni slogani njihovi su takvi da impliciraju i dele ljude tako tribalno gde su oni dobro a njihova opozicija zlo..... 

Kad si presednik svih gradjana onda moras da pravis komprimse a kad pravis kompromise onda republikancima izgeldas kao metiljavi kreten.. .zato se tolko i palite na lika koji otovreno podrzava samo svoju politicku opciju, jer je jedino toga i predsednik. USA trenutno nema svog predsednika, coveka koji ce da radi u interesu SVIH gradjana...

A uopste necu da se uvlacim u tu kaljugu da ti sad navodim kako to Tramp nije predsednik svih gradjana, samo cu ti reci jedno opste pravilo, Tramp nipodastava i vredja Demokrate a to su ljudi koji mu cine 50% stanovnista drzave kojom navodno upravlja...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Odlicno.. sad jos da skapiras da je ovo izuzetno veliko zlo...... i da to vise lici na vucicevce koji prebijaju opoziciju, nego bilo sta drugo. Poslusaj samo pazljivo zvuk "we got trumpian over here" boom....pa vidi malo koliko tvojih dobrih prijatelja komentarise to uopste.. a koliko njih se prave ludi kao da se nije deslo. Pa onda uporedi to sa onim kada je kreten uleteo autom u masu.... pa ces da skapiras sta je bias. 

Znaci bukvalno podrzavas fasiste ;)

Hehe, zamisli i ja imam jućub i isto umem da čeripikujem :D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Hehe, zamisli i ja imam jućub i isto umem da čeripikujem :D

Pa i ne umes bas... prvo si nazvao proud bouys fasistima, ako su oni nacisti i fasisti, jaku su losi nacisti i fasisti jer imaju sve rase u svojoj ekipi.

U pitanju je obicna desnica ljudi koji su se okupili da se brane od levice.

Drugo na klipu se ne vidi apsolutno nista. Vidi se grupa ljudi koja bezi od druge grupe ljudi, i jedan udarac i jedan oboren covek. I cim se ta druga grupa ljudi povukla, ovi su stali. Iznese ne su neke tvrdnje... i ja sve sto sam video na ovom klipu jesu dva udarca koja mogu da budu klasifikovana u samoodbranu (zaivis sta se desilo pre toga)

Klip koji sam ti ja dao... jedna osoba prilazi drugoj osobi kaze za tu osobu "we got trumpian over here" i puca joj u glavu... 

ako su to tebi stvari za poredjenje.. onda ok..... odlicni argumenti stvarno.... 

evo ti ga jedan od vodja Proud Boysa... cisto arijevac.. 
image.png.5e0280a31b4ab4e8ce2022d695bdee6b.png

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, haveaniceday рече

Niko nije uradio randapaula samo zato sto je bio okruzen silom obezbedjenja. Pojma ti druze nemas sta se desava...Uzmi malo pogledaj po twiteru sta pricaju o Randu Paulu i ovom ponasanjem prema njemu.. da li osudjuju ili pricaju kako je Rand Paul obicna kukavica i smeju mu se kako se "uplasio" i kako je snowflake.

Ovo je protest ispred Republikanske konvencije... gde su sve dočekivali ovako... ne pokušavaj da predstaviš kao da je Paul posebno nekom meta...

Doduše, ja sam pomenuo njegovog ćaleta jer mi je on primer pravog libertarijanca, ne znam kakav je sinko...

Цитат

Covek koga su ubili,  nije richard spacner niti ima ikakve veze sa richardom spancerom i nacistima. Lik je iz neke centralno-desne grupe koja se lozi na hriscanstvo, puske i kapitalizam.... 

Jutjub je obrisao klipove, al veruj mi na rec ako oces .. liku su bulvano prisli i rekli "evo ga trampovac" i pucali mu u glavu..  а drugo vece neki debeli degenerik koji lici na zensko se drala u megafon kako joj "nije zao jer je nacista ubijen"

Da, znam... to je strašno... jezivo i veliko zlo... ali nema nikakve veze sa mimom Its ok to punch a nazi.... to je vezano za Spencera...

Цитат

eto dotle je dovela ignoracija vas liberala u americi....

Ne baljezgaj...

Цитат

P.s. Richar Spancer je zvanicno razcaran trampom pa je podrzo Joe Bidena ove izbore...posto richard spencer kao svaki drugi socijalista hoce iste socijalne programe kao Biden..... al niko ne trazi od Bidfena da se izvinjava zbog toga... 

A ti si zvanično poverovao u to ili i ti sad troluješ kao Spencer?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Ovo je protest ispred Republikanske konvencije... gde su sve dočekivali ovako... ne pokušavaj da predstaviš kao da je Paul posebno nekom meta...Doduše, ja sam pomenuo njegovog ćaleta jer mi je on primer pravog libertarijanca, ne znam kakav je sinko...

Kakve veze ima kakav je, je l si ti prso sa mozgom? Jel tebi ovo normalno? Da okruze ovako coveka i da se deru i da mu dobacuju i da masa naroda na twiteru komentarise to kao nesto ok i normalno i da je on samo kukavica.
Kakve veze ima sto su sve docekivali? pa to je jos gore.. gde je normalno bre da se ovako tretiraju politicari !? Je l oni neki diktatori, neki fasisti, ukidaju nekom neka prava? Koliko jos koraka ima od ovoga do prebijanja Randa Paula? 

Цитат

A ti si zvanično poverovao u to ili i ti sad troluješ kao Spencer?

A sto ne bih poverovao? Ajde molim te.. legitimno je da podrzava trampa i u to svi treba da verujemo ali kada podrzva  bidena u to ne treba da verujemo? Tada troluje. Apsolutno ne verujem da troluje njega je desnica jako lose prihvatila kada je pokazao pravo lice, imali su gomilu sukoba sa njime oko njegovih i rasisticki i socijalistickih ideala, i vec godinama se zali kako tramp nije rasista kakav se on nadao da jeste... (ako mu nisu banovali twiter baci pogled)

Цитат

Da, znam... to je strašno... ali nema nikakve veze sa mimom Its ok to punch a nazi.... to je vezano za Spencera......

Naravno da ima. Zato sto oni njega smatraju nacistom. Covece, jel ti shvatas da mene nazivaju fasistom i nacistom? Ili ako je neki malo empatican kaze da sam "enabler" fasista i nacista!? 
I to ne americki, nazviali su me srpski levicari, clanovi borkove partije jer sam kritikovao njihov ekonomski plan.... 

Pa ovde su Darka (aurora) nazivali nacistom, ti si mu pricao da ima decije bolesti.. jer kapiras ti da njega kada bi videli neki amerikanski levicari u dahu bi ga prebili kao nacistu.... 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, haveaniceday рече

U pitanju je obicna desnica ljudi koji su se okupili da se brane od levice.

I MAGA kapice su im samo fashion statement :D

PS. U pravu si za primedbu za fasiste, moja greska.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...