Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 часа, haveaniceday рече

Volim ove genijalce, kojima nije bitno sto tramp smanjuje broj trupa po svetu i serifovanje amerike po svetu nego im je bitno sto su im mediji ukazali na trampove lazi. Tako se najbolje manipulise populacijom..

Koji su ti genijalci?

Svaka cast tramp,

Svaka čast... to je zaista mnogo bitna i mnogo dobra stvar...

a smradovi iz medija mogu da ga satanizuju koliko hoce, nece da menja cinjenicu da je prvi predsednik od ko zna kad koji radi ovakve stvari..

Od Džimija Kartera... koji nije uopšte ratovao... ali on se ne računa jer je demokrata i izgubio je od svetog Regana, tako da može i "od ko zna kad"...

pa moze da bude lazov kakvog ovaj svet nije bideo, prica istinu tamo gde je bitna. 

A degenerici kojima je bitna javna percepcija toga da li je neko lazov i da li oni podrzvaju lazova, mogu slobodno da nastave da padaju u medijske chari... i da budu manipulisani naracijom. 

Degenerik može da bude samo neko kome nije bitno da li podržava lažova...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Volim ove genijalce, kojima nije bitno sto tramp smanjuje broj trupa po svetu i serifovanje amerike po svetu nego im je bitno sto su im mediji ukazali na trampove lazi. Tako se najbolje manipulise populacijom..

Svaka cast tramp, a smradovi iz medija mogu da ga satanizuju koliko hoce, nece da menja cinjenicu da je prvi predsednik od ko zna kad koji radi ovakve stvari.. pa moze da bude lazov kakvog ovaj svet nije bideo, prica istinu tamo gde je bitna. 

A degenerici kojima je bitna javna percepcija toga da li je neko lazov i da li oni podrzvaju lazova, mogu slobodno da nastave da padaju u medijske chari... i da budu manipulisani naracijom. 

image.png.2dacd82b4400e2b28912c02a43ad2b7b.png

Ohooo, pa dobro se setio sad u predizbornoj kampanji... "TO reduce" "expected to..."ne mogu da verujem da padate na ove fore "Tramp ce da ispuni predizborno obecanje, tako sto ce da nam da predizborno obecanje" haha

Mada, mozda ce stvarno to i da uradi, sto da ne, svaki populisticki potez pred izbore je dobar.

Ono sto ti nikako da ukapiras jeste da je jedna od (mnooogo) slicnosti izmedju Trampa i Vucica to sto ni jedan ni drugi nisu predsednici svojih drzava vec su iskljucivo predsrednici svojih biraca. Tramp je predsednik republikanaca. NJih voli, njima prica bajke koje oni zele da cuju, a sve druge laze... e sad, laganje  bi mozda u normalnom svetu bilo jako, jako losa stvar ali kod trampa nije losa stvar jer on laze onaj deo drzave kojom predsedava koja i ne glasa za njega.

E pa, se*em ti se u takvog predsednika.  NJemu nije posao da udovoljava biracima, njemu je posao da bude predsednik SVIMA.

Naravno, nedotupavim republikancima i foloverima to nikad nece mocu da dodje iz dupeta  u glavu jer je kompleks nize vrednosti predugo cucao u njima da bi se sad tek tako otresao sada kada imaju "svog coveka" na celu drzave...

Podesticu te... najveca radost kada je Tramp izabran nije bila zbog toga sto napokon imate svog coveka (to vas je koknulo u glavu tek malo kasniej) nego to sto ce "libtardi da placu"... to je bio ultimativni cilj, jedva ste docekali da gledate kako "liju suze oni koji su vas tlacili svojim idejam o jednakim pravima... fuj"... lecenje frustracija i zadovoljavanje dubokih komplekasa.... Prosecnog repubulikanca realno boli uvo u za USA i za narod (iako im se kompletan politicki narativ uglavnom vrti oko tog usljivog patriotizma).
Licimuri prve kategorije... pa deset mesta niko pa tek onda mozda Mladjan Dinkic...

A to sto opravdavate Trampu laganje "zato sto radi dobar poso" je jos jedna potvrda one predrasude republikanskog mentaliteta- sebicluk i egoizam. Dovoljno vam je sto radi stvari kojimavas uveseljava i nije vas briga za ustav i za pravdu gde taj isti covek MORA da ubde predsednik i onom amerikacnu koji je promenio pol i sad nosi plavu kosu i pali se na antifu... Zao mi je ali vasa podsvesna potreba da slepo sledite figuru vodje treba da nadje neko drugo mesto da se ispoljava, demokratska drustva prosto nisu mesto za to...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, cloudking рече

Zao mi je ali vasa podsvesna potreba da slepo sledite figuru vodje treba da nadje neko drugo mesto da se ispoljava, demokratska drustva prosto nisu mesto za to...

Ali moraš da slediš nekog vođu... i da izabereš jednu od svega dve moguće strane i da je braniš čak i kad nije u pravu i vodiš se strogo crno-belim principima... to je pravi put za jačanje individualizma, decentralizacije i ličnih sloboda...  ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Zasto je po tvom misljenju ta taktika koriscenja njegovih gubitaka u politicke svrhe van kritike i ismevanja?  

По мом мишљењу је та тактика лоша јер није разумно и људски зезати се са таквим стварима. Да, он се спрда са промотивним клипом у коме Мишел Обама (ваљда је она?) прича о Бајдену. Те клипове у фазону "он је обичан човек из народа" праве сви политичари на свету, и ти спотови су наравно увек глупи до бола, али оно што је она поменула о Бајдену јесте огромна трагедија - изгубио је жену и ћерку, а много касније и сина - и недолично је карикирати то. Из било ког повода.

Иначе о Бајдену мислим да је обичан дрипац. Као потпредседник САД под Обамом, за време посете Србији, направио је дипломатски инцидент када је на дочеку на аеродрому одбио да поздрави српску заставу (протокол је да оба државника, у овом случају Вучић и он, на тренутак застану и поздраве наклоном заставу коју држи припадник почасне гарде...Вучић је то урадио, овај је само застао, погледао на тренутак и одмах наставио даље). И савршено ме заболе за дотичног, само ми је ово упало у очи јер мислим да није ОК.

Подели на овим сајтовима

Цитат

По мом мишљењу је та тактика лоша јер није разумно и људски зезати се са таквим стварима. Да, он се спрда са промотивним клипом у коме Мишел Обама (ваљда је она?) прича о Бајдену. Те клипове у фазону "он је обичан човек из народа" праве сви политичари на свету, и ти спотови су наравно увек глупи до бола, али оно што је она поменула о Бајдену јесте огромна трагедија - изгубио је жену и ћерку, а много касније и сина - и недолично је карикирати то. Из било ког повода.

Matori, kada oni to ubace u kampanju u svrhu emotivne manipulacije, sami su izabrali da se to karikra. Niko nije iznad kritike, i nijedan argument nije iznad kritike. To sto je tragedija ne stavlja tu tragedinu na neku nedodirljivu stolicu gde oni to mogu da laprdaju o njemu.

To je ekvivalent "diraju vucicevu decu" argumenta... kao kako su surovi diraju siroto dete.... 

Подели на овим сајтовима

Цитат

ubde predsednik i onom amerikacnu koji je promenio pol i sad nosi plavu kosu i pali se na antifu.

Ovim likovima je l... jos koliko ljudi treba da bude ubijeno i prebijeno da bi ti shvatio neke stvari mene samo zanima...... ljudi koji se pale na antifu su LOSI LJUDI. Losi ljudi koji imaju punu podrsku medija. Losi ljudi koji prebijaju na mrtvo ime druge ljude, i sada su poceli i da ubijaju. Losi ljudi koji posle hladokrvnog ubistva coveka na megafonu pricaju da im "nije zao sto je fasista ubijen" ... kako njima biti predsednik? Ti prvo mora da shvatis da su protiv trampa ti antifa likovi ... zli ljudi. Spremni na ubistva i prebijanja onih koji se ne slazu sa njima. I to rade vec godinama...njima niko ne moye da bude dobar predsednik jer imaju mrznju, posebno ne moze republikanac jer republikance smatraju i prozivaju fasistima..... koje je u redu prebiit ili ubiti.... 

bukvalno covece imas snimak hladokrvne egezekucije coveka, gde lik dolazi i kaze "we got trumpster over here" i puca mu u glavu.. i posle toga imas snimak tih iz antife na ulici kako se vesele.....i neka riba prica u mikrofon "drago mi je da je fasista ubijen".... pa uporedi sad to sa onim incidentom kada je onaj degenerik uleteo kolima medju ljude... i kako se ko ponasa... (kako republikanci kako demokrate, kako ti mediji koji su te naucili da tramp laze) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Ono sto ti nikako da ukapiras jeste da je jedna od (mnooogo) slicnosti izmedju Trampa i Vucica to sto ni jedan ni drugi nisu predsednici svojih drzava vec su iskljucivo predsrednici svojih biraca.

Ja inace ne znam odakle ti ove gluposti i kako si to zakljucio. Tramp je svakako predsednik svih amerikanaca, sta to tramp radi sto skodi onima koji nisu nejgovi glasaci? Apsolutno nista nije uradio sto je naskodilo bilo kom amerikancu. 

Jedini nacin na koji bi mogli to da proverimo jeste da vidimo popularnost. Ako trump pobedi na sledecim izborima jasno je da mu je skocila popularnost pored svog negativnog predstavljanja. NA sve to ti mozes da odgovoris 'pa sta i vucicu skocila popularnost" ali to je ignorisanje cinjenice da je vucicu skocila popularnost ne jer radi dobre stvari vec jer gusi glasove konkurencije, sto tramp svakako ne radi, vec se takmici fer, argumentima, primerima kvalitetom. 

prosto si postavio situaciju gde si ti odredio da je trump neko ko "nije predsednik svih" bez ikakvih doakza i argumenata.. samo si izneo tvrdnju onako.. i ocekujes od mene da je dokazem.. besmisleno totalno.. 

Цитат

A to sto opravdavate Trampu laganje "zato sto radi dobar poso" je jos jedna potvrda one predrasude republikanskog mentaliteta- sebicluk i egoizam.

Ja mu licno opravdavam laganje iz sledecih razloga.
1. laze isto koliko i ti i svi ostali ljudi. 

2. Laze sitne lazi, niko do sada nije uspeo da mi navede neke velike lazi od strame trampa.  Ja sam cak i citirao clanak gede se dokumentuju trampove lazi i citirao gomilu idiotskih stvari koje oni smatraju lazima.. na sta je avocado izbegao diskusiju o tome... nije cak mogao ni iz tog clanka da izdvoji nesto sto je velika laz. Konstatno se vodite tom premisom da je trump neki mega lazov.. koju nikako da dokazete.... jedino sto sam dobio jeste da je tramp preuvelicao broj na njegovoj inaguraciju.. al opet.. obicno preuvelicavanje nesto sto je normalno i cesto.... i sto svako ziv radi.. 

3. Radi dobar posao za sve amerikance. Ne samo za republikance, do sada nisi naveo nijednu losu stvar koju je tramp uradio, konkretno. Te lazi su stvarno nebitne.... osim ako nisi ostrasceno protiv trampa... sto jesi... 

Kako je to "sebicluk i egoizam" ja ne znam... druzim se sa mnogim ljudima koji lazu... jer lazu gluposti. To je ljudska priroda... nesto sasvim normalno. Vecina ljudi preuvelicava sto tramp uglavnom radi.. 99 % lazi o kojima pricamo na kontu trampa su obicna preuvelicavanja istine... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Avocado рече

Koji su ti genijalci?

Isti oni koji mu 24\7 broje lazi i zbog kojih ti verujes da je tramp neka tvrda lazovicina i koji su uspesno ubedili gomilu idiota u raznorazne gluposti\lazi o trampu. 

Najuspesnija je ona da je ismevao invalida novinara a sada je na tapetu druga..

Uspesna poo-rep zvezda komforno siri lazi da se tramp smeje kada panduri ubiju crnca i da diskriminise homoseksualce.. tera amerikance da piju bleach... i u to veruje 55 000 ljudi. Gde su mediji da isprozivaju njene lazi? sta bitno je samo kada tramp laze al nije bitno kada drugi lazu o trampu? 

image.png.96b4b344594c93549ed7b43841e6c1f4.png

Sta je opasnija laz, kada neko veruje da se tramp smeje kada crnci umiru, kada se veruje da tramp tera amerikance da piju bleach i kada se veruje i ubedjuju ljudi da su trampovi glasaci rasisti i kada se dodje do te mere da neko pridje liku na sred ulice i kaze HERE IS TRUMPIAN i puca mu u glavu.. a mediji o tome cute...

Ili je opasna laz kada tramp lupeta gluposti koliko mu je ljudi bilo na inaguraciji i baca neke glupave predikcije u etar o korona virusu.. (mada je bio precizniji od naucnika hahah) 

Zato ti kazem, em si bezobrazan em hoces da poredis stvari u vakuumu, sa totalnom ignorancijom ko je opozicija trampu i ko je opozicija toj "liberalnoj" kulturi .. koja ni nije liberalna... samo je ukrala taj naziv, sto je najveca laz od svih... 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече

Ali moraš da slediš nekog vođu... i da izabereš jednu od svega dve moguće strane i da je braniš čak i kad nije u pravu i vodiš se strogo crno-belim principima... to je pravi put za jačanje individualizma, decentralizacije i ličnih sloboda...  ;)

Naravno. Kada ratujes protiv velikog neprijatelja moras da se ujedinis sa drugim ljudima. Mozete svi da glumite svoju stranu i da se sitnicarite i delite, ali ovo je vrsta kulturnog rata za kulturu i dusu covecanstva. Da li ce da pobede idiotski levicari ili nece. Da li ce da postane prihvatljiva izjava "its okay to punch a nazi" i onda ce svakog desnicara da nazivaju "nacistom" i da ga prebijaju ili nece. 

Necu sigurno da se oslonim na tvoju logiku jer znam da takvih ko ti nigde nece da bude kada dodju mene da mlate jer sam po njihovim gledistima "nacista", bices verovatno zauzet da pijes picence sa tvojim dobrim drugarima koji samo imaju lucakste ideje i po nekada pucaju coveku u glavu zbog njegovih sasvim prihvatljivih i umerenih politickih opcija. 

kao sto rekoh vec pet puta, sto uspesno ignorisete imate gomilu klipova gde tuku ljude gde su trampovi glasaci... imate jedan dogadjaj gde su jednog ubili.. iz cista mira hladokrvno.. iamte opoziciju u vidu joe bidena koji pokusava to hladokrvno ubistvo da opravda jer je u istom gradu neki trampov glasac pucao paintballom na druge ljude. 
To su opasni ljudi. Opasne ideje. Opasan pokret. 

I sve ce to da se prelije na Srbiju kad tad. Samo sto cu ja kao libertarijanac otvoreni da im budem prvi na meti. 

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, haveaniceday рече

Isti oni koji mu 24\7 broje lazi i zbog kojih ti verujes da je tramp neka tvrda lazovicina i koji su uspesno ubedili gomilu idiota u raznorazne gluposti\lazi o trampu. 

Najuspesnija je ona da je ismevao invalida novinara a sada je na tapetu druga..

Uspesna poo-rep zvezda komforno siri lazi da se tramp smeje kada panduri ubiju crnca i da diskriminise homoseksualce.. tera amerikance da piju bleach... i u to veruje 55 000 ljudi. Gde su mediji da isprozivaju njene lazi? sta bitno je samo kada tramp laze al nije bitno kada drugi lazu o trampu? 

image.png.96b4b344594c93549ed7b43841e6c1f4.png

Sta je opasnija laz, kada neko veruje da se tramp smeje kada crnci umiru, kada se veruje da tramp tera amerikance da piju bleach i kada se veruje i ubedjuju ljudi da su trampovi glasaci rasisti i kada se dodje do te mere da neko pridje liku na sred ulice i kaze HERE IS TRUMPIAN i puca mu u glavu.. a mediji o tome cute...

Ili je opasna laz kada tramp lupeta gluposti koliko mu je ljudi bilo na inaguraciji i baca neke glupave predikcije u etar o korona virusu.. (mada je bio precizniji od naucnika hahah) 

Nemam nameru da nabrajam sve Trampove opasne laži... nemam nameru da ti objašnjavam da je laganje loše... nemam nameru da ti objašnjavam da to što je jedan čovek loš ne opravdava loše postupke drugog čoveka... to su stvari koje je trebalo da naučiš sa 5 godina (ne ono prvo)... tačnije, verujem da si naučio pa su te propagandisti odučili...

пре 49 минута, haveaniceday рече

Zato ti kazem, em si bezobrazan em hoces da poredis stvari u vakuumu, sa totalnom ignorancijom ko je opozicija trampu i ko je opozicija toj "liberalnoj" kulturi .. koja ni nije liberalna... samo je ukrala taj naziv, sto je najveca laz od svih... 

Možeš ti da napišeš još 1000 puta da sam bezobrazan zato što prezirem lažove (isto kao što prezirem i komunjare) i to i dalje neće postati istina već samo tvoje glupo baljezganje... razumem da ti je krivo jer ti diram vođicu u kojeg si se zaljubio ali to me ne čini bezobraznim... kad se pojavi ovde neko ko će da priča kako je cardib sjajan vođa kojeg treba slediti i da treba ignorisati sve gluposti koje piše jer se kao bori protiv nekog silnog neprijatelja i takvu budalu ću da ismevam... problem je što takvih budala ovde nema...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Naravno. Kada ratujes protiv velikog neprijatelja moras da se ujedinis sa drugim ljudima. Mozete svi da glumite svoju stranu i da se sitnicarite i delite, ali ovo je vrsta kulturnog rata za kulturu i dusu covecanstva.

Jel te loži to kad zamišljaš sebe kao nekog krstaša?   :D

Цитат

Da li ce da pobede idiotski levicari ili nece. Da li ce da postane prihvatljiva izjava "its okay to punch a nazi" i onda ce svakog desnicara da nazivaju "nacistom" i da ga prebijaju ili nece. 

Hmmm... naravno da ne opravdavam nasilje i smatram da nije ok da udariš bilo koga... isto tako ne opravdavam jeftinu nazi propagandu koja bi da Richarda Spencera (povodom čijeg udaranja je nastao taj mim) proglasi za eto nekog desničara kojeg je neko eto nazvao "nacistom" da bi ga udario... jer Spencer je nacoš... od glave do pete... e sad to što ti "ratujes protiv velikog neprijatelja (pa) moras da se ujedinis sa drugim ljudima" pa se ujedinjuješ i sa nacošima poput Spencera (samo zato što podržavaju tvog Vođu) je samo tvoj problem.

Dakle, nije ok udariti nacoša (dok ne napadne tebe ili drugog)... nije ok ni predstavljati nacoša kao desničara kojeg je neko nazvao nacistom da bi ga udario...

Цитат

Necu sigurno da se oslonim na tvoju logiku jer znam da takvih ko ti nigde nece da bude kada dodju mene da mlate jer sam po njihovim gledistima "nacista", bices verovatno zauzet da pijes picence sa tvojim dobrim drugarima koji samo imaju lucakste ideje i po nekada pucaju coveku u glavu zbog njegovih sasvim prihvatljivih i umerenih politickih opcija. 

Hmmm... ne znam odakle ti to da ja neću odbraniti čoveka koji je napadnut i odakle ti ideja da moji prijatelji pucaju nekom u glavu... za takve ideje se obrati nekom psihoterapeutu, ja nisam stručan da ti pomognem...

Цитат

kao sto rekoh vec pet puta, sto uspesno ignorisete imate gomilu klipova gde tuku ljude gde su trampovi glasaci... imate jedan dogadjaj gde su jednog ubili.. iz cista mira hladokrvno.. iamte opoziciju u vidu joe bidena koji pokusava to hladokrvno ubistvo da opravda jer je u istom gradu neki trampov glasac pucao paintballom na druge ljude. 
To su opasni ljudi. Opasne ideje. Opasan pokret. 

Jesu... Antifa je opasna... skoro kao Spencer i slični... opet, ne znam odakle ta fantazija da neko to ignoriše... problem je što takvih kretena na ovom forumu nema... samo ima kretena sa druge strane...

Цитат

I sve ce to da se prelije na Srbiju kad tad. Samo sto cu ja kao libertarijanac otvoreni da im budem prvi na meti. 

Ali ti nisi libertarijanac... kao i masa tih novotarskih libertarijanaca koji su se lepo identifikovali kao Alt-Right dok ta ideja nije prerano pukla (što je šteta jer se tu lepo sakupio talog na jednom mestu) ti si tu pokupio samo neke stvari koje ti odgovaraju iz pukog sebičluka... da plaćaš manje poreza da se slučajno neko drugi ne bi lečio od tvojih para i slično... pravi libertarijanac ne može da priča da je nužno slediti vođe, da postoje samo dve političke opcije i da moraš da se svrstaš u jednu i da je podržavaš i kad laže i lupa gluposti i da "prozivaš" druge kako im zbog ideala pucaju pokreti, da se loži kako je maltene krstaš u nekakvom globalnom ratu i slično... suština libertarijanizma je u individualizmu... u tome da nemaš vođu, da nisi deo neke mase, da ne slediš i ne podržavaš bezrezervno tu masu već upravo da se držiš svojih ličnih pogleda i ideala... u tome da si ti kao individua vredniji od svih tih društvenih stvari... a ovo sa manjim porezima dođe kao posledica pomenute suštine...

Takođe, nemoj da baljezgaš o tome kako su libertarijanci nekom na meti... nije niko udario Ron Paula, nego fucking Richarda Spencera...

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, haveaniceday рече

Ovim likovima je l... jos koliko ljudi treba da bude ubijeno i prebijeno da bi ti shvatio neke stvari mene samo zanima...... ljudi koji se pale na antifu su LOSI LJUDI. Losi ljudi koji imaju punu podrsku medija. Losi ljudi koji prebijaju na mrtvo ime druge ljude, i sada su poceli i da ubijaju. Losi ljudi koji posle hladokrvnog ubistva coveka na megafonu pricaju da im "nije zao sto je fasista ubijen" ... kako njima biti predsednik? Ti prvo mora da shvatis da su protiv trampa ti antifa likovi ... zli ljudi. Spremni na ubistva i prebijanja onih koji se ne slazu sa njima. I to rade vec godinama...njima niko ne moye da bude dobar predsednik jer imaju mrznju, posebno ne moze republikanac jer republikance smatraju i prozivaju fasistima..... koje je u redu prebiit ili ubiti.... 

pa kad bi to tako moglo... da odokativno odredjujes ko je los a ko je dobar. Imas institucije koje su zaduzene za to. Mene ne zanima ko je los ako je dobar, to su kvalitativni sudovi, mene zanima ko krsi zakon i da li je adekvatno kaznjen za to. Najopasnije kod vas sto se palite na liberatarijanizam je upravo to sto vi imate posebne uslova za postupanje prema ljudia u zavisnsoti od toga dal su ocenjeni kao dobri ili kao losi. Bukvalno institucionalizaovnje soviznizma... pa ak prekrsis zakon a uzoran si republikanac onda moze packa po dlanu a ako preksris zakon a antifa si, ti si gmaz, dno i ides u zatvor zauvek. Kakve su to gluposti?

PRedesednik je predsednik SVIH gradjana, kojom mentalnom gimanstikom ti sad pokusavas da objasnis da to i nije bas tacno? S kojim pravom predsednik moze da bira kome ce da bude predsednik? 

Skroz ste zastranili sa tim idolpoklonstvom mentalitetu vodje... Predsednik je slubenik SVIH gradjana. Svaka ideologija mimo toga je rusenje demokratksog sistema na kome pociva civilizacija.

"Gosn predsednice vidite one ljude tamo? E to su vam ateisti. Strasno nemoralni ljudi koji cak ni boga ne priznaju tako da cisto znate oni su losi ljudi i vi njima niste predsednik i nemate nikakvu obavezu prema njima... ne brinite se, demokratija je odavno umrla ovo je sad ok... sad je era libertarijanzima i mozete prema ljudima da postupate u zavisnosti od toga kakva slika je o njima formirana u javnosti..."

Imam pitanje za tebe... imaju li zatvorenici predsednika? 

I molim te... MOOOOOLIM te nemoj kao odgovor da mi saljes nepregledne kolicine klipova sa antifa zlocinima jer ce to da znaci da me nista nisi razumeo a ja cu da dignem ruke.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...