Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 14 минута, haveaniceday рече

Pa ovde su Darka (aurora) nazivali nacistom

Ne bez razloga. Vrlo dobro se secam te epik diskusije....

I ja ne kazem da jeste, nemam pojma, samo znam da je ono sto je pisao ukazivalo na tkav zakljucak... e sad mozda je slucajno pisao te gluposti... mooouuuuzda... nista ne tvrdim :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, cloudking рече

I MAGA kapice su im samo fashion statement :D

Nije problem oni jesu podrzvaoci trampa, al nisu fasisti. I mozda su stvarno prebili ove ljude, ja ne znam ovaj incident, ali skoro svaki incident u kom su bili umesani prvi su napadnuti. Ne bi mi cudilo ni da su u ovom slucaju prvi napadnuti. 

Oni su ti se formirali kao ekipa da brane Gavina McInnesa, posto su mu levicari dolazili na eventove i bukvalno napadali ljude fizicki... ovi su se formirali da stoje tu kao "dobrovoljno obezbedjenje". 

Подели на овим сајтовима

Ne bez razloga. Vrlo dobro se secam te epik diskusije....I ja ne kazem da jeste, nemam pojma, samo znam da je ono sto je pisao ukazivalo na tkav zakljucak... e sad mozda je slucajno pisao te gluposti... mooouuuuzda... nista ne tvrdim :D

Nije bitno da li je bez razloga ili ne, poenta je da je postalo medju tim ljudima sasvim socijalno prihvaljivo "punch a nazi".... pocelo je od lupanja spancera, na sta su mnogi cutali jer eto.. nacista je (jasno svima nama sada) al je doslo do toga da pucaju coveku u glavu... 

Jednostavno nije ok da nikog udaras i svaki put kada neko nekog udari neprovociran, makar primaoc udarca bio najgori provereni nacista koji je rekao najgore moguce stvari mora da se stane na put nasilju... inace ce da dodjemo do toga da mene prebijaju..... al ce onda bude kasno da se bunite... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

I mozda su stvarno prebili ove ljude, ja ne znam ovaj incident, ali skoro svaki incident u kom su bili umesani prvi su napadnuti. Ne bi mi cudilo ni da su u ovom slucaju prvi napadnuti. 

Ma daaaj... prvi napadnuti? Setali tek tako gradom s motkama, maramama i zastavama kad odjednom zaskocili zlikovci da ih prvi napadnu... Ne zezaj. Cak ni ti ne veurjes  u ovo nego pokusavas da izgradis neki argument na silu

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Jednostavno nije ok da nikog udaras i svaki put kada neko nekog udari neprovociran, makar primaoc udarca bio najgori provereni nacista koji je rekao najgore moguce stvari mora da se stane na put nasilju... 

Osim ako se lupaju BLM i antifa demonstranti jer su oni komunjare....

пре 2 минута, haveaniceday рече

inace ce da dodjemo do toga da mene prebijaju..... al ce onda bude kasno da se bunite... 

Ja te prvi branim. Znas da sam misicav. :pivo:

Подели на овим сајтовима

Ma daaaj... prvi napadnuti? Setali tek tako gradom s motkama, maramama i zastavama kad odjednom zaskocili zlikovci da ih prvi napadnu... Ne zezaj. Cak ni ti ne veurjes  u ovo nego pokusavas da izgradis neki argument na silu

Brate naravno da setaju gradom sa motkama, kada su se formirali bukvalno oko ideje da se brane od levice koja je pocela masovno da prebija ljude koji podrzavaju republikance\trampa.... 
Pa ja sam ti zato pokazivao klipove, tek posto su se desile te stvari formirale su se grupe kao Proud Boys i ostali..... 

Isto kao onaj momak u onom gradu sto je upucao tri levicara.. on je radio u tom gradu i dosao je da brani preduzece u kom je radio da mu ne zapale radno mesto (kao sto su zapalili mnoga pre toga) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Osim ako se lupaju BLM i antifa demonstranti jer su oni komunjare....

Ni njih ne treba, ali fora je sto oni mnogo vise problema pocinju.... mislim ne treba da cherrypikujes klipove ali uzmi izguglaj malo i pogledaj.. uporedi... 
U vecini slucajeva od njih se brani... znaci velika vecina... 

ono bukvalno su jednom desnicarskom novinaru napravili ostecenje na mozgu... i zato su mediji jadni.. jer oni vise pricaju o Trampu i njegovom laganju oko inaguracije nego o svim ovim stvarima... 

Цитат

a te prvi branim. Znas da sam misicav. :pivo:

idemo bre! ? :D

Al ces da postanes verovatno i ti nacista.. (za njih ne ovako.. ) 

p.s. ja sam bio clan jedne levicarske grupe studenata filozofskog (komunista) na facebooku. Bolje da ti ne prenosim kakve stvari pricaju.... kako ce da prave "sapun" od masnih poljoprvirednika koji im nisu dali rakiju da probaju na sajmu.... jer su i to kapitalisti....

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

p.s. ja sam bio clan jedne levicarske grupe studenata filozofskog (komunista) na facebooku. Bolje da ti ne prenosim kakve stvari pricaju.... kako ce da prave "sapun" od masnih poljoprvirednika koji im nisu dali rakiju da probaju na sajmu.... jer su i to kapitalisti....

dacu ja tebi da vidis jednu moju prepisku sa maldim komunjarom (nije on stvarno kommunista, nego zagovara totalno komunisticke ideje) cisto da je imas na ummu kad sledeci put pomislis da mi kazes da sam komunjara il tako nesto slicno... :D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

dacu ja tebi da vidis jednu moju prepisku sa maldim komunjarom (nije on stvarno kommunista, nego zagovara totalno komunisticke ideje) cisto da je imas na ummu kad sledeci put pomislis da mi kazes da sam komunjara il tako nesto slicno... :D

Ama ja mislim da tebi nikada nisam rekao da si komunjara. Ja znam da ti nisi komunjara i da kada bi imao jasniju sliku americkog drustva totalno bi me razumeo. Imas ti neke stvari i gledista na svet za koje mislim da su pogresne al to je normalno, mozada su tvoja ispravna a moja pogresna. Al si normalan covek spreman na kompromise u politici i zivotu. Sto ne vazi za komunjre i naciste. 

za mene ni demokrate americke nisu komunjare, samo su budale i prevaranti.... mada ni republikanci nisu daleko od njih.. trenutno su malo bolji al to je to.. to je mozda za par nijansi i u ovom trenutku... bili su isto tako gori pre 15 godina... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ama ja mislim da tebi nikada nisam rekao da si komunjara. Ja znam da ti nisi komunjara i da kada bi imao jasniju sliku americkog drustva totalno bi me razumeo. Imas ti neke stvari i gledista na svet za koje mislim da su pogresne al to je normalno, mozada su tvoja ispravna a moja pogresna. Al si normalan covek spreman na kompromise u politici i zivotu. Sto ne vazi za komunjre i naciste. 

za mene ni demokrate americke nisu komunjare, samo su budale i prevaranti.... mada ni republikanci nisu daleko od njih.. trenutno su malo bolji al to je to.. to je mozda za par nijansi i u ovom trenutku... bili su isto tako gori pre 15 godina... 

"Ne daj bože da se poukaši slože" :D 

De je onaj Avokado! daj da se popije po neka (ja cu koka kolu, posto i ne pijem bas :D ... al vazan je duh!)

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, haveaniceday рече

Kakve veze ima kakav je, je l si ti prso sa mozgom?

Piše ti jasno kakve veze ima samo je potrebno da uključiš mozak... pročitaš pažljivo poruku... malo razmisliš, a ne da odmah uradiš ovo:

<iframe src="https://gifer.com/embed/8Xft" width=480 height=270.423 frameBorder="0" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://gifer.com">via GIFER</a></p><iframe src="https://gifer.com/embed/8Xft" width=480 height=270.423 frameBorder="0" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://gifer.com">via GIFER</a></p><div style="padding-top:56.338%;position:relative;"><iframe src="https://gifer.com/embed/8Xft" width="100%" height="100%" style='position:absolute;top:0;left:0;' frameBorder="0" allowFullScreen></iframe></div><p><a href="https://gifer.com">via GIFER</a></p>giphy.gif

Ne možeš protest ispred Republikanske konvencije gde se masa dere na svakog republikanca da predstaviš kao da neko eto targetira libertarijance i Rand Paula lično (još povodom tvrdnje da niko nije udario Ron Paula)

Цитат

Jel tebi ovo normalno? Da okruze ovako coveka i da se deru i da mu dobacuju i da masa naroda na twiteru komentarise to kao nesto ok i normalno i da je on samo kukavica.
Kakve veze ima sto su sve docekivali? pa to je jos gore.. gde je normalno bre da se ovako tretiraju politicari !? Je l oni neki diktatori, neki fasisti, ukidaju nekom neka prava?

Da, ovo je skroz normalno za uzavrele proteste... ne znam šta ti je sad ovde neobično... masa protestvuje, vidi nekog ko im se ne dopada i onda mu viču svašta... NIKAD VIĐENO! SKANDALOZNO! KO JOS TAKO TRETIRA POLITIČARE! ODAKLE MASI PRAVO DA VIČE NA NEKOG!....  :)

Цитат

Koliko jos koraka ima od ovoga do prebijanja Randa Paula? 

Možda 1, možda bezbroj... jer ovo nema nikakve direktne veze sa prebijanjem Randa Paula...

Цитат

A sto ne bih poverovao?

Zato što valjda nisi toliko glup?

Цитат

Ajde molim te.. legitimno je da podrzava trampa i u to svi treba da verujemo ali kada podrzva  bidena u to ne treba da verujemo? Tada troluje.

Da... zato što nije promenio mišljenje, promenio priču i bilo šta slično tome već je samo bacio udicu za morone jedan dan na twitteru... i moroni se pecaju... to je već radio kada je izjavio da je beli cionista...

Prosto nije teško utvrditi da li i kad neko troluje... kad odjednom izjavi nešto što je potpuno suprotno svemu što je do tada pričao možeš sa priličnom sigurnošću da pretpostaviš da troluje... ako ti Klaud sutra napiše: "Mlađo, brate u Hristu, idemo da pravimo skup podrške za Trampa" znaš da troluje isto koliko i Spencer kad tvituje Im on team Joe, liberals are clearly more competent... osim ako nisi glup ili ne želiš da se praviš glup.

Mada ne znam ni što je važno... Bajden je (za razliku od Trampa) odmah odbacio bilo kakvu podršku od Spencera.

Цитат

Apsolutno ne verujem da troluje njega je desnica jako lose prihvatila kada je pokazao pravo lice, imali su gomilu sukoba sa njime oko njegovih i rasisticki i socijalistickih ideala, i vec godinama se zali kako tramp nije rasista kakav se on nadao da jeste... (ako mu nisu banovali twiter baci pogled)

I onda je u Bajdenu prepoznao takvog rasistu kakvim se nadao od Trampa?  :D

Цитат

Naravno da ima. Zato sto oni njega smatraju nacistom. Covece, jel ti shvatas da mene nazivaju fasistom i nacistom? Ili ako je neki malo empatican kaze da sam "enabler" fasista i nacista!? 
I to ne americki, nazviali su me srpski levicari, clanovi borkove partije jer sam kritikovao njihov ekonomski plan.... 

Pa ovde su Darka (aurora) nazivali nacistom, ti si mu pricao da ima decije bolesti.. jer kapiras ti da njega kada bi videli neki amerikanski levicari u dahu bi ga prebili kao nacistu....

Da krenemo da skupljamo lovu za tvoje i Darkovo obezbeđenje? Daj smanji malo paranoju, nemoj da te YT "vođe" lože...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Zato što valjda nisi toliko glup?

Naravno da jesam glup, sta si mislio? 

Цитат

Da krenemo da skupljamo lovu za tvoje i Darkovo obezbeđenje? Daj smanji malo paranoju, nemoj da te YT "vođe" lože...

Tako se neki liberali kao ti i u americi sprdali sa nasiljem nad Trampovim glasacima... sve dok nije coveku pucano u glavu... ;)
ne loze me yt vodje nego sam pricao sa srpskim levicarima znam kakvi su to ljudi i za sta me smatraju i kako me gledaju..... hvala bogu pa ovde  jos nemaju neku moc i masu... 

Цитат

Bajden je (za razliku od Trampa) odmah odbacio bilo kakvu podršku od Spencera.

Mozete 1000 puta da ponavljate tu laz, ali tramp je odbacio podrsku tih ljudi, vise puta.. postoje klipovi na youtube.. itd.... 
Mozda jedino da se uhvatis za ovo "odmah" ali da te podsetim da nije bilo jasno da je spancer nacista dugo vremena je bio normalni konzervativac. A onda je od jednom krenuo rasisticku pricu da fura. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

Naravno da jesam glup, sta si mislio? 

Tako se neki liberali kao ti i u americi sprdali sa nasiljem nad Trampovim glasacima... sve dok nije coveku pucano u glavu... ;)
ne loze me yt vodje nego sam pricao sa srpskim levicarima znam kakvi su to ljudi i za sta me smatraju i kako me gledaju..... hvala bogu pa ovde  jos nemaju neku moc i masu... 

Mozete 1000 puta da ponavljate tu laz, ali tramp je odbacio podrsku tih ljudi, vise puta.. postoje klipovi na youtube.. itd.... 
Mozda jedino da se uhvatis za ovo "odmah" ali da te podsetim da nije bilo jasno da je spancer nacista dugo vremena je bio normalni konzervativac. A onda je od jednom krenuo rasisticku pricu da fura. 

Sto crnis postove? Tesko se cita...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...