Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 28 минута, Avocado рече

Verovatno jesam ako su oni pre toga bili bezobrazni... sa pristojnim ljudima razgovaram pristojno, sa stokom onako kako stoka jedino razume...

@GeniusAtWork

P.S. a naročito tu volim ove alt-right genijalce da nazovem pahuljicama... jer redovno dođu, nešto kao prozivaju i čim dobiju istom merom krenu da plaču, kmeče i kukaju o tome kako sam ih uvredio... a to je izraz koji su sami smislili i vole da ga rabe (kada pričaju o nekom drugom), a ne znam koji od njih nije zakmečao kao prava pahuljica...

E tu uradi Advanced Search da se lepo nasmeješ...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 часа, haveaniceday рече

a ja sam prisao u dobroj volji lepo sam ti priznao da covek laze isve vreme sam hteo da argumentujem da laze koliko svaki normalan covek, i gluposti koje laze svaki normalan covek

Samo sto zaboravaljs jedan minijaturni detalj... Tramp nije "svaki normalan covek" nego predsednik najmocnije vojne ekonomije na planeti u ovom delu galaksije.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

:aplauz:

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

@GeniusAtWork

P.S. a naročito tu volim ove alt-right genijalce da nazovem pahuljicama... jer redovno dođu, nešto kao prozivaju i čim dobiju istom merom krenu da plaču, kmeče i kukaju o tome kako sam ih uvredio... a to je izraz koji su sami smislili i vole da ga rabe (kada pričaju o nekom drugom), a ne znam koji od njih nije zakmečao kao prava pahuljica...

E tu uradi Advanced Search da se lepo nasmeješ...

Ja sam im "onomad" dok je Darko jos bio tu smislio drugi naziv... ne snowflakes, nego cornflakes... isto ko snow samo malo grublje po ivicama (ipak se radi o opakim desnicarima) :D

Glupa fora... ok, sam  cu izadjem...

Подели на овим сајтовима

The Moral and Strategic Calculus of Voting for Joe Biden to Defeat Trump — or Not

Is voting for Biden, a terrible candidate, the only principled position to fight Trump?

https://theintercept.com/2020/04/20/donald-trump-joe-biden-2020-presidential-election-voting/

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, haveaniceday рече

ne vec priznajem da laze povremeno. Ti si taj koji tvrdi da stalno laze i puno laze.... a ja ti prosto kazem - dokazi brale, ne trabunjaj vise.

Dosadan si vise s tim "dokazi da tramp laze". Niko nije blesav da ti ovde navodi laz po laz i da te gleda kako pokusavas svaku pojedinacno da objasnis nekim nenormalnim debatnim luping manevrom u rangu onih manevara koje ziloti koriste kad oce biblijske greske i kontradikcije da objasne...

Ali postoji jedan drugi nacin... umesto da ti se daju ovde hiljade primera Trampovih laganja, najbolje je da poslusas telefonski razgovor izmedju Trampa i predsednika MEksika, kada ga je tramp molio da laze svoj meksicki narod kako bi on mogao da izlgleda dobro kod svog...

Mozda si zaboravio taj slucaj, ali mozes da proguglas. To se desilo 2017 godine, Tramp je tvrdio da ce Meksiko da plati zid, Meksicki predsednik (normalno) rekao "Ha! Zabole me!" i Onda ga je Tramp pozvao telefonom i molio ga da laze da ce ipak da plati samo da bi Tramp sacuvao poene kod onog glupljeg dela javnosti koji ga obozava... 

Predsednik MEksika mu reko "aha ocu... evo odma". A onda se par sati kasnije desilo sledeci skandal tako da su svi zaboravili na taj... pa posle par sati novi, pa su svi zaboravili na prethodni i tako konstantno evo vec 4 godine...

Jel znas sta je gore od lazovcine? Lazovicna koji tera druge da lazu kako bi ga pokrivali... a pritom ne pricamo o seljacima ispred zadruge  nego o liderima ogromnih drzava...

PS. Ako imas problem da nadjes transkripte tog telefonskog razgovora mogu da ti dam ja linkove?

Подели на овим сајтовима

Longtime Climate Science Denier Hired At NOAA

WWW.NPR.ORG

Ovo je, verovatno, da bi se čule i alternativne činjenice :) ili, kako objasni ona mučenica, "dodatne činjenice i alternativne informacije".

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Branka62 рече

Ah da, (osim što je »šarmantno preterivao«, »rugao se novinarima« i već šta sve ne) on je na taj način pokazao snagu :scratch_head: i samopouzdanje :))).

Kom novinaru se konkretno rugao oko covida? Nemoj da lupetas... znam da vam je ta mantra usla u glavu kako se tramp ruga novinarima oko svega.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, cloudking рече

Ja sam im "onomad" dok je Darko jos bio tu smislio drugi naziv... ne snowflakes, nego cornflakes... isto ko snow samo malo grublje po ivicama (ipak se radi o opakim desnicarima) :D

Glupa fora... ok, sam  cu izadjem...

haha sto nije losa. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Branka62 рече

Ne znam samo šta bi mislio o lekaru koji bi ti iako zna da imaš virusnu upalu pluća rekao

Ma nije to ništa strašno. Samo će da prodje za par dana. Like a miracle.

ili

Ma to te tvoj poslovni konkurent vatrira da odeš na bolovanje a on da ti preotme posao. This is their new hoax.

ili

Ma slobodno ti pozovi celu familiju na ručak a posle ručka packed church

Da li bi pomislio sjajan lekar – ne želi da paničim ili stoka neopevana?

O cemu ti pricas? Ovo nema veze sa mozgom niti ima veze sa onim sto se desavalo. Predsednik drzave nije lekar, nije mu posao da leci ljudi, vecina stvari koje on moze da uradi nemaju veze sa koronom niti mogu da urade bilo sta po pitanju korone. Apsolutno nema nikakav autoritet. Najvise sto je tramp kao predsednik mogao da uradi jeste da salje fondove pojedinacnim drzavama sto je i radio. 

tako je joe biden lupetao da ce da uvede mandat da svi nose maske (sto predsednik ne moze po autoritetu nikako) da bi zadovoljio politicki nepismene glupake, pa je posle kada su ga politicki pismeniji prozivali morao da se pravda kako bi on to radio "nagovaranjem"..... isti ljudi koji ne nose maske osim kada je kamera tu pricaju tu pricu... molim te..

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Avocado рече

Pa dobro, ti smatraš da je ok da predsednici lažu građane i da je isto kad neko laže svoje dete da nema više sladoleda u zamzrivaču i kada predsednik zemlje laže građane te zemlje o nečemu, a ja smatram da su ljudi koji to rade moralne gnjide i da je to izuzetno opasno... svako ima pravo na svoje mišljenje i svako ima pravo da bude moralna gnjida... nego ono što me najviše zbunjuje je što se buniš kada neko kaže da je to orvelijanski? Ili možda nisi ni čitao Orvela?

Trampova laz koju si naveo nije laz nego pogresno misljenje. To je misljenje koje drzi vec decenijama. Opisati to kao laganje gradjana je totalno besmisleno i glupavo. Stvarno ne vidim dalju svrhu za diskusijom, kada ti hoces da misljenje za koje smatras da je pogresno svrstas u laganje. 

Znamo svi vrlo dobro sta je laganje, laganje je kada NAMERNO kazes nesto sto znas da je NEISTINA. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Branka62 рече

Longtime Climate Science Denier Hired At NOAA

WWW.NPR.ORG

Ovo je, verovatno, da bi se čule i alternativne činjenice :) ili, kako objasni ona mučenica, "dodatne činjenice i alternativne informacije".

Цитат

David Legates, a

University of Delaware professor of climatology who has spent much of his career questioning basic tenets of climate science, has been hired for a top position at the National Oceanic and Atmospheric Administration.

Resila Branka62 sa novinarima iz NPR sta je istina o klimatologiji pa ce da prozivaju NPR sto su zaposlili bukvalnog naucnika i profesora klimatologije koji se ne slaze sa njihovim istinama.....inace branka i novinar iz NPR su veliki strucnjaci za klimatsku promenu, znaju da ovaj skeptik gresi... nema veze sto mu je to oblast proucavanja. On eto iznosi alternativne cinjenice jer se ne slaze sa Branka62 i delom naucne zajednice koja deli njeno misljenje. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, cloudking рече

Dosadan si vise s tim "dokazi da tramp laze". Niko nije blesav da ti ovde navodi laz po laz i da te gleda kako pokusavas svaku pojedinacno da objasnis nekim nenormalnim debatnim luping manevrom u rangu onih manevara koje ziloti koriste kad oce biblijske greske i kontradikcije da objasne...

Ali postoji jedan drugi nacin... umesto da ti se daju ovde hiljade primera Trampovih laganja, najbolje je da poslusas telefonski razgovor izmedju Trampa i predsednika MEksika, kada ga je tramp molio da laze svoj meksicki narod kako bi on mogao da izlgleda dobro kod svog...

Mozda si zaboravio taj slucaj, ali mozes da proguglas. To se desilo 2017 godine, Tramp je tvrdio da ce Meksiko da plati zid, Meksicki predsednik (normalno) rekao "Ha! Zabole me!" i Onda ga je Tramp pozvao telefonom i molio ga da laze da ce ipak da plati samo da bi Tramp sacuvao poene kod onog glupljeg dela javnosti koji ga obozava... 

Predsednik MEksika mu reko "aha ocu... evo odma". A onda se par sati kasnije desilo sledeci skandal tako da su svi zaboravili na taj... pa posle par sati novi, pa su svi zaboravili na prethodni i tako konstantno evo vec 4 godine...

Jel znas sta je gore od lazovcine? Lazovicna koji tera druge da lazu kako bi ga pokrivali... a pritom ne pricamo o seljacima ispred zadruge  nego o liderima ogromnih drzava...

PS. Ako imas problem da nadjes transkripte tog telefonskog razgovora mogu da ti dam ja linkove?

Pa brale ako tvrdis da je neko veliki lazov prvo moras da 
1. Ustanovis sta je to veliki lazov.

2. das priemre veliki lazi

3. Navedes primer i da ga uproedis.

Poslusao sam neki snimak nigde se to ne desava. Nigde ga ne moli da laze. 

Ne placa se jedino direktno. Place se i carinama i uslugama. Da si pratio razvoj situacije meksiko je bukvalno postao zid. Jer nisu bili problemi u vidu velikih migracije meksikanaca vec su bili problemi velikih migracije iz drugih zemalja - kroz meksiko. 

Posto se meksiko granici sa USA svako ko hoce iz juzne amerike da migrira u USA mora da prodje kroz meksiko. Trump je sa meksikom napravio dil da budu zadrzani u meksiku i da odatle podlezu prijavama za azil, dakle ne mogu da udju u usa ilegalno pa onda tek kada ih uhvate da kukaju AZIL AZIL, nego lepo u meksiku, meksiko drzi migranta, on iz meksika preko legalnih kanala podnese zahtev za azil.

Drugim recima, to je upravo ono o cemu ti pricam. Kada je tramp pricao da ce meksiko da plati za zid - svi smo znali da preteruju, ali se ti i dalje ponasas kao da smo mislili da ce meksiko stvarno da iskesira lovu za zid. Svi smo znali da preteruje jer smo znali da je to nemoguce, ali smo skapirali kako se tramp izrazava i da kroz to hoce da kaze da ce meksiko nekako da snosi teret troskova za zid, a ne da ih direktno plati. Sto se i desilo u gornjem primeru gde sam ti objasnio kako sada radi americki sistem migracija. 

Najveci problem je dakle bio velika kolicina migranata koji predju granicu, rade, naprave sranja (ilegano sve) i onda kada ih uhvate u usa oni krenu da kukaju AZIL AZIL pa moraju da ostanu. Ovim potezima je taj problem resen i trampovi glasaci (koji nista nemaju protiv legalnih migranata i azilanata) vise ne diskutuju o tome. Uradjeno je sve sto treba da bude uradjeno... normalni ljudi i dalje migriraju normalno i legalno. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...