Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

@cloudking

evo nasao sam transkript:

PEÑA NIETO :I fully agree that we should work together. And let me tell you that a lot of what is happening in terms of traffickers in Mexico is being largely supported by the illegal amounts of money and weapons coming from the United States. And this has led Mexico to fight against criminal gangs with the participation of the military and the entire army of Mexico. And this has taken many lives within the military and all the elements that are committed in this fight. But they are criminal groups that are well-armed, especially with weapons coming from the United States illegally into Mexico. I fully agree that both governments can work together to knock out and to do away fully with these criminal gangs.

And on the other issue, Mr. President, on trade I think we are moving forward in a very positive fashion, especially through the dialogue both of our teams are holding. You have a very big mark on our back, Mr. President, regarding who pays for the wall. This is what I suggest, Mr. President – let us stop talking about the wall. I have recognized the right of any government to protect its borders as it deems necessary and convenient. But my position has been and will continue to be very firm saying that Mexico cannot pay for that wall.

TRUMP: But you cannot say that to the press. The press is going to go with that and I cannot live with that. You cannot say that to the press because I cannot negotiate under those circumstances.

PEÑA NIETO I understand you well, Mr. President. I understand this critical point and I understand the critical political position that this constitutes for your country and for you, Mr. President. Let us look for a creative way to jump over this obstacle. It does not mean that this is not an important issue – this is an important issue. However, this is why we should walk on the path that we began, because when we start talking about the wall it prevents us from talking about other important issues that we must discuss. I clearly understand what this issue constitutes for you in the United States. And for Mexico, it is also an issue that goes beyond the economic situation because this is an issue related to the dignity of Mexico and goes to the national pride of my country. Let us for now stop talking about the wall. Let us look for a creative way to solve this issue, for this to serve both are your government, my government, and both of our societies. Let us leave this topic – let us put it aside and let us find a creative way of looking into this issue. And let us move forward on other issues that I think are positive for both of our countries. That would be my position, Mr. President

Trump: Okay, Enrique, that is fine and I think it is fair. I do not bring up the wall but when the press brings up the wall, I will say, “let us see how it is going – let us see how it is working out with Mexico.” Because from an economic issue, it is the least important thing we were talking about, but psychologically, it means something so let us just say “we will work it out.” And if you want to do that, then we will go back to the negotiation table with Jared and Luis. And I am sure they can work something out that is good for both nations, and obviously that would be a positive thing. And I am sort of in this bad position because the deal that they are making is not nearly as good as the deal I could impose tomorrow – in fact this afternoon. I do not have to go back to Congress or to the Senate. I do not need the vote of 400 people. I have the powers to do all of this, and I came to the office this morning and I met with a group of people – we had a plan to just go into what I wanted to do for two years. But I know what you are saying, it is something that is good for you. It is very important for you to understand this – I want the best solution also for Mexico. I do not just want a great solution for the United States. And what I am talking about is not a good solution for Mexico – it is a great solution for the United States, which is a tariff on everything coming into our country. Now, that is the best solution economically for the United States, but I feel very strongly that it is important that as our neighbor, we have a strong relationship – the stronger the better.

Now, the reason I do like an agreement is I want Mexico to be a strong and happy country. I think I can do that. And we can get close enough to have a decent deal for the United States but at the same time have a good deal for Mexico. So I am okay with that. The thing I need you to understand is that right now we have a $60 billion trade deficit. That is unsustainable. And do not feel lonely because we are going to be having talks with China also. China is beyond what is happened with that whole thing, and you will be very happy because that will be good for you – believe me. We are going to treat them fairly and we want a good relationship with China. But with Mexico, you are our neighbor and I want to do what is good for Mexico. That is very important [to] me. With that being said, if you think it is appropriate, I will let Jared Kushner, Wilbur Ross, and all the different people that are involved – Wilbur will be confirmed as Secretary of Commerce any moment now – to get with your team and they can knock something out that will be a fabulous agreement. It will look good for both of us. I will say with you representing Mexico and me representing the United States we will have a good agreement and we will almost become the fathers of our country – almost not quite okay? Please go away from this conversation understanding it is not my first choice, but what I want is to have a good and strong neighbor in Mexico.

Bukvalno ljudi pregovaraju, i trazi od nejga da ne iznosi detalje pregovaranja novinarima, dok se pregovori ne zavrse....... a ovaj ga bukvalno moli da se lati toga da meksiko placa direktno za zid, i da ga ne tera u tom pravcu da ide jer je ponizenje za meksiko...

Zanimljivo je kako ti ovde vidis lazova, a ja ovde vidim vrsnog pregovaraca. Bukvalno mu je tramp rekao, ok necemo da trazimo da placate za zid, ali necu ni da dozvolim novinarima da koriste to da me blate i ne zelim da im pomazes u tome. 

ja ne znam kako da ti objasnim ali si trebao da procitas "art of the deal" tramp u tome objasnajva kako cesto u svojim pregovorima koristi takve taktike... 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 32 минута, haveaniceday рече

1. Hilari ne mogu da citam misli ali mogu da vidim snimak. Ako prica da je negde docekana pod snajperskom paljbom, a na snimku jasno vidimo da se to nije desilo, znamo da ona zna da nije i da namerno laze.

1. Svi koje znam a da podrzavaju Hilari nisu to shvatili kao da je bukvalno bila pod snajperskom vatrom. Svima je bilo jasno da ona to ne misli bukvalno.

2. Preuvelicavala je kao svaki normalan covek.

3. Nije namerno slagala. Cula je neke glasne zvukove koji podsecaju na snajper i logicno se uplasila za svoj zivot i prejako odreagovala.

Ehej bre! Pa ove tvoje metode daju dobre rezultate. Gle kako sam neoborivo dokazao da Hilari nije lagala a da ti lupas gluposti! Jeee :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, haveaniceday рече

@cloudking

evo nasao sam transkript:

PEÑA NIETO :I fully agree that we should work together. And let me tell you that a lot of what is happening in terms of traffickers in Mexico is being largely supported by the illegal amounts of money and weapons coming from the United States. And this has led Mexico to fight against criminal gangs with the participation of the military and the entire army of Mexico. And this has taken many lives within the military and all the elements that are committed in this fight. But they are criminal groups that are well-armed, especially with weapons coming from the United States illegally into Mexico. I fully agree that both governments can work together to knock out and to do away fully with these criminal gangs.

And on the other issue, Mr. President, on trade I think we are moving forward in a very positive fashion, especially through the dialogue both of our teams are holding. You have a very big mark on our back, Mr. President, regarding who pays for the wall. This is what I suggest, Mr. President – let us stop talking about the wall. I have recognized the right of any government to protect its borders as it deems necessary and convenient. But my position has been and will continue to be very firm saying that Mexico cannot pay for that wall.

TRUMP: But you cannot say that to the press. The press is going to go with that and I cannot live with that. You cannot say that to the press because I cannot negotiate under those circumstances.

PEÑA NIETO I understand you well, Mr. President. I understand this critical point and I understand the critical political position that this constitutes for your country and for you, Mr. President. Let us look for a creative way to jump over this obstacle. It does not mean that this is not an important issue – this is an important issue. However, this is why we should walk on the path that we began, because when we start talking about the wall it prevents us from talking about other important issues that we must discuss. I clearly understand what this issue constitutes for you in the United States. And for Mexico, it is also an issue that goes beyond the economic situation because this is an issue related to the dignity of Mexico and goes to the national pride of my country. Let us for now stop talking about the wall. Let us look for a creative way to solve this issue, for this to serve both are your government, my government, and both of our societies. Let us leave this topic – let us put it aside and let us find a creative way of looking into this issue. And let us move forward on other issues that I think are positive for both of our countries. That would be my position, Mr. President

Trump: Okay, Enrique, that is fine and I think it is fair. I do not bring up the wall but when the press brings up the wall, I will say, “let us see how it is going – let us see how it is working out with Mexico.” Because from an economic issue, it is the least important thing we were talking about, but psychologically, it means something so let us just say “we will work it out.” And if you want to do that, then we will go back to the negotiation table with Jared and Luis. And I am sure they can work something out that is good for both nations, and obviously that would be a positive thing. And I am sort of in this bad position because the deal that they are making is not nearly as good as the deal I could impose tomorrow – in fact this afternoon. I do not have to go back to Congress or to the Senate. I do not need the vote of 400 people. I have the powers to do all of this, and I came to the office this morning and I met with a group of people – we had a plan to just go into what I wanted to do for two years. But I know what you are saying, it is something that is good for you. It is very important for you to understand this – I want the best solution also for Mexico. I do not just want a great solution for the United States. And what I am talking about is not a good solution for Mexico – it is a great solution for the United States, which is a tariff on everything coming into our country. Now, that is the best solution economically for the United States, but I feel very strongly that it is important that as our neighbor, we have a strong relationship – the stronger the better.

Now, the reason I do like an agreement is I want Mexico to be a strong and happy country. I think I can do that. And we can get close enough to have a decent deal for the United States but at the same time have a good deal for Mexico. So I am okay with that. The thing I need you to understand is that right now we have a $60 billion trade deficit. That is unsustainable. And do not feel lonely because we are going to be having talks with China also. China is beyond what is happened with that whole thing, and you will be very happy because that will be good for you – believe me. We are going to treat them fairly and we want a good relationship with China. But with Mexico, you are our neighbor and I want to do what is good for Mexico. That is very important [to] me. With that being said, if you think it is appropriate, I will let Jared Kushner, Wilbur Ross, and all the different people that are involved – Wilbur will be confirmed as Secretary of Commerce any moment now – to get with your team and they can knock something out that will be a fabulous agreement. It will look good for both of us. I will say with you representing Mexico and me representing the United States we will have a good agreement and we will almost become the fathers of our country – almost not quite okay? Please go away from this conversation understanding it is not my first choice, but what I want is to have a good and strong neighbor in Mexico.

Bukvalno ljudi pregovaraju, i trazi od nejga da ne iznosi detalje pregovaranja novinarima, dok se pregovori ne zavrse....... a ovaj ga bukvalno moli da se lati toga da meksiko placa direktno za zid, i da ga ne tera u tom pravcu da ide jer je ponizenje za meksiko...

Zanimljivo je kako ti ovde vidis lazova, a ja ovde vidim vrsnog pregovaraca. Bukvalno mu je tramp rekao, ok necemo da trazimo da placate za zid, ali necu ni da dozvolim novinarima da koriste to da me blate i ne zelim da im pomazes u tome. 

ja ne znam kako da ti objasnim ali si trebao da procitas "art of the deal" tramp u tome objasnajva kako cesto u svojim pregovorima koristi takve taktike... 

Vrstan pregovarac :)

Na kraju "pregovora" meksiko nije nista promenio u svom delu, iliti nije se pomako ni milimetar od svoje pozicije a Tramp je od "meksiko ce da plati zid" dosao do "a jel vazi da ne pominjemo to vise posto cu mnogo glupo da izgledam kad ljudi vide kolki sam zapravo lazov i kolko veze s mozgom nemam... pretty please?"

vrlo cudna definicija dobrog pregovaraca :)

mendace memorem ese oportet, da nije lagao o tom zidu na prvom mestu, ne bi ni bio u toj poziciji da "pregovara" sa meksikom da ga ne spominju mnogo :)

Fart od the deal. :D

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, haveaniceday рече

inace @Avocado vidim da se post za obamu i hilari izbagovao iz nekog razloga.

No problem, mogu samo da upotrebim Mlađoni odbranu i metodologiju za laganje i jednostavno ti "objasnim" zašto to nije nenamerno govorenje neistine.

1. Hilari ne mogu da citam misli ali mogu da vidim snimak. Ako prica da je negde docekana pod snajperskom paljbom, a na snimku jasno vidimo da se to nije desilo, znamo da ona zna da nije i da namerno laze.

Pa eto, lepo ti je na tom snimku objasnila da se ona tako seća događaja i da je napravila grešku... dakle nije namerno... samim tim nije laž (po Mlađoni metodologiji).

2. Obama izjavljuje nesto i opisuje taj fenomen kao diskirminaciju zena od strane poslodavaca dok se isti fenomen ponavlja kod njega u samoj kancelriji i kada ga reproteri pitaju da objasni kaze da "postuje sav zakon" drugim recima, jasno je da zna da su razlike u plati uzrok izbora zanimanja a ne diskriminacije i seksizma - prica koju on hoce da proda. 

Iz tog odgovora njegovog kabineta ne proizilazi da ništa o tome šta Obama zna ili ne zna... samo da rade po zakonu... dakle, nije nikakvu neistinu rekao namerno... možda ima pogrešno mišljenje, ali to iskreno misli.. a s obzirom na razne pojedinačne primere kada za isti posao muškarac i žena imaju različitu platu, moramo ga razumeti... nije laž (po Mlađoni metodologiji)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, haveaniceday рече

Da je stive banon white supremacist. 
Za to i dalje ne postoji nijedan dokaz. Osim sto je Shapiro kad je bio ljut sto se posvadjao sa njime to izjavio pa je povukao izjavu..

U kom pasusu piše da je Steve Bannon white supremacist? Jel može citat?

Ne znam kako se to znalo (u mnozini) ako ja nisam znao.... 

Isto kao što se zna da je Zemlja sferična iako neki ne znaju.

Ja nisam znao sve dok nije krenuo da daje intervjue po CNN-u gde prica tu pricu. Poceo sam da sumnjam od onog klipa kada vice zig hail, ali sam mislio da troluje, nisam bio 100 % siguran. 

Ako misliš na "Hail Trump" to je isto 2016. godina, novembar, dakle 9 meseci pre Šarlotsvila, kada se Tramp navodno odrekao podrške takvih... (kad je njihove glasove već uveliko dobio)

Nisam promenio misljenje da - nikad nije postojao, vec je postojao u proslosti (jako kratko) i vise ne postoji. Objasnio sam...

Hmmm...

1.

пре 20 часа, haveaniceday рече

I koji alt-right pokret, to ne postoji, tvrda izmisljotina medija

2.

пре 1 сат, haveaniceday рече

- I dalj postoji pokret koji se nekad nazivao alt-right.

3.

je postojao u proslosti (jako kratko) i vise ne postoji.

Previše i za tebe...  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, haveaniceday рече

Pa ne sporim ja da je on svasta lupetao, i da su drugi svasta lupetali....  ali ne mozes da krivis ljude jer su skepticni posle toga. Mislim sta god da je rekao, lupetao je puno toga. 

Ne postoji tema o kojoj neko nije nešto lupetao. Ne znam kako to što je neko nekad nešto lupetao i lagao u vezi sa klimatskim promenama ima veze sa time šta sad Tramp lupeta i laže o klimatskim promenama?

Uzmi malo empatije.. evo verovatno za mene ne smatras da sam apsolutni debil i da ima mnogo glupljih ljudi od mene.... i da imam relativno funkcionalan mozak i ja dan danas ne mogu da razaznam sta je glupost a sta nije u toj prici oko gw... vidim da ima neke istine, vidim i da ima mnogo gluposti koje se propagiraju sa svih strana. 

Ne možete da se poredite... jer ti ne donosiš odluke koje tangiranju stotine miliona ili i milijarde na osnovu svog poznavanja klimatskih promena... zato predsednik USA i ima na raspolaganju silne službe i agencije da mu svaku bitnu stvar objasne ako je potrebno... ti nemaš... niti su ti potrebne...

Nije to bas cista i jasna nauka koja iza sebe ima 100 godina istrazivanja kao evolucija..... pricamo o teoriji koja postoji nekih 30 godina, ukljucuje mnogo varijabli i statistike, jako malo eksperimentalnih podataka itd.... 

Duže od 100 godina znamo da postoje gasovi staklene bašte i da je CO2 jedan od njih... u poslednjih 30 godina samo imamo mogućnosti (kompjuterske) za pravljenje boljih modela koji obrađuju više varijabli... i imamo već jasnu sliku dugoročnog trenda promene temperature...

A evoluciiju (koja ima malo više od 100 godina) takođe i dan danas osporavaju razni... pa šta?

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, cloudking рече

1. Svi koje znam a da podrzavaju Hilari nisu to shvatili kao da je bukvalno bila pod snajperskom vatrom. Svima je bilo jasno da ona to ne misli bukvalno.

2. Preuvelicavala je kao svaki normalan covek.

3. Nije namerno slagala. Cula je neke glasne zvukove koji podsecaju na snajper i logicno se uplasila za svoj zivot i prejako odreagovala.

Ehej bre! Pa ove tvoje metode daju dobre rezultate. Gle kako sam neoborivo dokazao da Hilari nije lagala a da ti lupas gluposti! Jeee :D

brate ja ne znam, mi kao da zivimo u dva razlicita sveta.... okej ako to hoces tako da tumacis.... al ja mislim da to nema veze sa realnoscu. Jasno se zna iz razgovora kada neko preuvelicava a kada laze.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Duže od 100 godina znamo da postoje gasovi staklene bašte i da je CO2 jedan od njih... u poslednjih 30 godina samo imamo mogućnosti (kompjuterske) za pravljenje boljih modela koji obrađuju više varijabli... i imamo već jasnu sliku dugoročnog trenda promene temperature...

Taj detalj niko ne spori, da CO2 izaziva efekat staklene baste, i da ljudski CO2 izaziva to. Ja ne znam ni jednog (skeptika) koji kaze da taj deo nije istina. Ljudi imaju rezerve bas prema tim kompjuterskim modelima. 
I moj komentar se odnosio direktno na taj deo: da u poslednjih 30 godina prave modele o kojima jako malo znaju. 

Ne znam zasto pravis svaku diskusiju tako teskom, da sada predstavljas situaciju kao da klimatski skeptici sumnjaju da CO2 proizvodi efekat staklene baste..... sto je mozda tvoje iskustvo ali ja takve skeptike sretao nisam.. to se bukvalno svi slazu. Pod tom pretpostavkom (da smo svesni da se svi slazu oko toga) sam rekao da je to nauka stara 30 godina. 

Za ostalo stvarno ne mogu vise, isto tebi sto i cloudu, kao da zvimo u dva razlicita sveta. Ja mislim da je evidentno kada covek preuvelicava a kada laze... vi hocete jezik da svedete na neke definicije, po kojima to moze da se objasnjava dokaze.. ja to stvarno ne umem da objasnim i dokazem. 

Prosto sam to objasnio primerom sa kojim svako sigurno moze da se idetifikuje, kada mu neko kaze naprimer "znas sta cu da uradim, izoracu bre celu njivu golim rukama"... ja prosto iz tog razgovora verovatno znam da nece stvarno da izore celu njivu golim rukama i da nije lazov... vec da mi kaze da ce vredno i dosta da se pomoci na toj njivi.... kao sto rekoh vi svakako od te izjave mozete da pravite laz.. ja ne mogu da vam dokazem da nije.. ali mogu iz konteksta i nacina razgovora da budem siguran da osoba nije mislila da prevrce zemlju golim rukama..... 

I prosto mi je neverovatno da ja sa nekim moram da se raspravljam oko takvih stvari, za koje mislim da su evidentne i ocigledne ... al dobro. Ili su neke kulturne razlike ili tako nesto. 

Vi mozete slobodno da mislite da sa namerom podrzavam lazova i da me optuzujete kako sam "orvelian" zbog toga.... vase pravo, al ja cu i dalje da ga podrzavam, iako ne mogu da glasam u toj zemlji, jer mislim da je jako vazno da se podrzavaju ljudi kao on. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Avocado рече

Hmmm...

1.

2.

3.

Previše i za tebe...  :D

Ok, objasnio sam, ti si presudio svojim sudom. Slobodan si. 

Цитат

Ako misliš na "Hail Trump" to je isto 2016. godina, novembar, dakle 9 meseci pre Šarlotsvila,

Da ja sam tada krenuo da sumnjam, ali nisam bio siguran da li troluje jer smo mnogi od nas trolovali "nazi" like memove.

Цитат

kada se Tramp navodno odrekao podrške takvih... (kad je njihove glasove već uveliko dobio)

Ali dobro sta je tu problem? Mislim naravno da to mozes da tumacis u najgorem mogucem svetlu da je planski znao da su to nacisti i da se planski nije odricao zbog glasova... ali postoji jos milion tumacenja koja mogu da budu. 
Npr: Mogao je da vidi da mediji satanizuju sve i svakog, pa nije hteo da igra njihovu igru... (sto je moje objasnjenje) i da se odrice ljudi pre nego sto zna koga\cega se odrice. To je isto legitimno objasnjenje, jednako validno koliko bi bilo ovo iznad. 

Drugo, koliko tih glasaca ima? sta mislis? Je l si video nekada KKK skupi ili je l si video unite the right skup sledece godine (posle charletsvilla) kada je vecina desnicara skapirala da su to nacisti? bukvalno je bilo 20 coveka... to je minorna i nebitna grupa... Apsolutno nikakvu politicku snagu nema.

Trump je (kao i ja) gledao mesecima pre toga kako naziva Rona Paula nacistom, kako nazivaju Tea Party pokret nacistima, kako nazviaju sve redom nacistima. Pa izvini sto mu dajem oduska da ne skoci odmah na medijske optuzbe kao sto Biden radi. Uostalom Bidenu nije problem, i da mediji pogrese nikom ne moraju da se izvinjavaju...... to je oruzije da se napada desnica.... takticki, licemerno.... 

Sto se Biden ne odrekne podrske antife koji su mnogo veca i opasnija grupa nego spancer i njegovi?!? 
Sto ne kaze javno "EVO ODRICEM SE PODRSKE ANTIFE"......

Seti se da si ti pre par meseci rekao sa podsmehom "teroristicka organizacija koja nije nikog ubila"... i evo sada moja "paranoja" se ostvarila..... 

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Avocado рече

Isto kao što se zna da je Zemlja sferična iako neki ne znaju.

Stvarno ne mogu vise, jer ovo nema nikakvog smisla.. sve sto ja izjavim je netacno i toliko neocigledno... sve sto ti izjavis je ocigledno kao da je zemlja svericna.. 

Mislim sacuvaj boze... ovo je tebi nepoznat pojam totalno:

Good Faith Discussions. In the event that any controversy or claim shall arise between the Parties under, out of, in connection with, or relating to this Agreement or the breach thereof, the Party initiating such controversy or making such claim shall provide to the other Party written notice containing a brief and concise statement of the initiating Party’s claims, together with relevant facts supporting them. During a period of sixty (60) days, or such longer period as may be mutually agreed upon in writing by the Parties, following the date of said notice, the Parties shall make good faith efforts to settle the dispute. Such efforts may include, but shall not be limited to, full presentation of both Parties’ claims and responses, with or without the assistance of counsel, before the chief executive officers (or their designees) of the Parties.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

@haveaniceday zato niko ovde rebi nece zaista da navidi Trampove lazi jer ces na svaku or njih da kazes "e nije"!

I tu se prica zavrsava.

Pa dobro. Onda vi zivite u ubedjunju da su to lazi, ja cu da zivim u uverenju da nisu. Mislim da sam vise nego jasno objasnio da nisu lazi, na sta mi je odgovoreno glupostima, niko nije dispjutovao moje argumente o komunikaciji. 

Posle toga nam samo ostaje da se podelimo i plemena i da ne vodimo nikakve diskusije. 

Al pazite da vase pleme ne izgubi.... jer ako nastavite ovakvim tempom, imacete sukobe sa mnom oko srpske politike....a tu je mnogo opasnije ako nemate normalnu komunikaciju sa ljudima kao sto sam ja. A vama vidim nije stalo do normalne politicke diskusije i kompromisa u njoj..... bukvalno mi nista niste priznali i rekli "dobro to se slazemo ali evo naseg objasnjenja" ... ne znam kako mislite da srpsko drustvo napreduje tako. 

cak i da uzmete da ste ti i avokado super pametni likovi, koji kapiraju sve odlicno.. a da sam ja taj koji je biased i gresi.... opet vam nece proci, jer u demokratskom procesu i ja glasam.. a onih koji su biased i grese je mnogo vise... 

Mislim jedan od razloga sto je vucic i dalje na vlasti su (ja mislim ) i dalje te kulture. Umesto da ste podrzali i stali iza radulovica, vi ste rasparcali pokret dosta je bilo na 10001 mali fragment. A oko cega ste se sukobilI? Pa evo... oko toga da li pusenje treba da bude zabranjeno u lokalima ili ne.... 
Da li je radulovic platio porez americi ili ne...

Ja vam lepo kazem.. tako nikada nista u politickom i kulturnom zivotu necete da napravite... 

I evo uspesno imate vucica sa gomilom glasova.. koji ima sve vise i vise moci... djilas ne valja, bosko ne valja, obradovic ne valja, niko ne valja... pa ima onih kojima vucic valja pa vi kako ocete.. i to ce da se desi u svakoj zemlji..... gde preovladava kultura koju mi furamo ovde.. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Pa dobro. Onda vi zivite u ubedjunju da su to lazi, ja cu da zivim u uverenju da nisu. Mislim da sam vise nego jasno objasnio da nisu lazi, na sta mi je odgovoreno glupostima, niko nije dispjutovao moje argumente o komunikaciji. 

Posle toga nam samo ostaje da se podelimo i plemena i da ne vodimo nikakve diskusije. 

Al pazite da vase pleme ne izgubi.... jer ako nastavite ovakvim tempom, imacete sukobe sa mnom oko srpske politike....a tu je mnogo opasnije ako nemate normalnu komunikaciju sa ljudima kao sto sam ja. A vama vidim nije stalo do normalne politicke diskusije i kompromisa u njoj..... bukvalno mi nista niste priznali i rekli "dobro to se slazemo ali evo naseg objasnjenja" ... ne znam kako mislite da srpsko drustvo napreduje tako. 

cak i da uzmete da ste ti i avokado super pametni likovi, koji kapiraju sve odlicno.. a da sam ja taj koji je biased i gresi.... opet vam nece proci, jer u demokratskom procesu i ja glasam.. a onih koji su biased i grese je mnogo vise... 

Mislim jedan od razloga sto je vucic i dalje na vlasti su (ja mislim ) i dalje te kulture. Umesto da ste podrzali i stali iza radulovica, vi ste rasparcali pokret dosta je bilo na 10001 mali fragment. A oko cega ste se sukobilI? Pa evo... oko toga da li pusenje treba da bude zabranjeno u lokalima ili ne.... 
Da li je radulovic platio porez americi ili ne...

Ja vam lepo kazem.. tako nikada nista u politickom i kulturnom zivotu necete da napravite... 

I evo uspesno imate vucica sa gomilom glasova.. koji ima sve vise i vise moci... djilas ne valja, bosko ne valja, obradovic ne valja, niko ne valja... pa ima onih kojima vucic valja pa vi kako ocete.. i to ce da se desi u svakoj zemlji..... gde preovladava kultura koju mi furamo ovde.. 

Ili si strasno neposten ili prosto zaslepljen kao svaki ostrasceni covek.

Trampove lazi uopste nisu lazi a Hilarine lazu su ocigledno lazi :)

sta se desilo s tobom i tvojim analotickim pristupom. Bas si zastranio covece.

iz fazona sam iskoristio tcoje metode pravdanja trampa da opravdam hilari i ti idalje vozis istu pricu.

Postao si ambasador biasa covece. Trgni se dok je vreme. Izgubio si objektivnost i pokazujes tipicnu opsednutost i zatrovanost propagandom ideologije "Vodje...nepogresivi, sjajni, najpametnii, najmudriji, najbolji pregovarac, najbolji borac protiv levicara, najveci strateg...

ima li nesto o Trampu a da ne mislis da je najbolji. Sta mislis kakav je kuvar? Golfer?

zanima me sta mislis o njegovom talentu da pise pesme na primer (ako ga minimum ne uporedis sa Bajronom, razocarao si me :) )

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, cloudking рече

Trampove lazi uopste nisu lazi a Hilarine lazu su ocigledno lazi :)

Naravno i mislim da je jasno kao dan. 

Trampove lazi uopste nisu lazi a Hilarine lazu su ocigledno lazi :)

Bas tako i mislim da bi to trebalo da bude jasno svakom razumnom coveku. 
Vec sam to objasnio i zasto ne bih da se ponavljam. 

sta se desilo s tobom i tvojim analotickim pristupom. Bas si zastranio covece.

Postao si ambasador biasa covece. Trgni se dok je vreme. Izgubio si objektivnost i pokazujes tipicnu opsednutost i zatrovanost propagandom ideologije "Vodje...nepogresivi, sjajni, najpametnii, najmudriji, najbolji pregovarac, najbolji borac protiv levicara, najveci strateg...

WWW.WASHINGTONPOST.COM

A moje misljenje mnogo utemeljenije u realnosti. 

Samo ti dajem teoriju, pa ti razmisli.. da li je tvoje toliko negativno misljenje u trampu rezultovalo kao posledica toga sto je medijsko pokrice trampa 91 % negativno. 

ima li nesto o Trampu a da ne mislis da je najbolji. Sta mislis kakav je kuvar? Golfer?

zanima me sta mislis o njegovom talentu da pise pesme na primer

I cekaj, jel ovo fer da me pitas ovakve gluposti? Je l moje misljenje da je tramp u svemu najbolji? Stvarno? Ti mislis da ja mislim da je tramp u svemu najbolji? 

Moze da bude da sam ja zastranio a moze da bude da je tvoje misljenje rezultat ovoga: 
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, haveaniceday рече

Naravno i mislim da je jasno kao dan. 

Bas tako i mislim da bi to trebalo da bude jasno svakom razumnom coveku. 
Vec sam to objasnio i zasto ne bih da se ponavljam. 

Moze da bude da sam ja zastranio a moze da bude da je tvoje misljenje rezultat ovoga: 

Covece, SAM TRAMP kaze da je na osnovu obecanja da ce da izgradi zid dobio izbore, a ti si u nekom limbu da mu je to bila "metafora". Znaci toliko si otiso u krajnost sa tim obozavanjem trampa da cak izvrces i njegove licne reci samo da bi ga odbranio. Ti si Kilijen Konvej i Sara Sanders u jednoj osobi :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...