Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 14 минута, Avocado рече

Nemam pojma... zato što republikanci nemaju dobre komičare?

Inace, naravno da republikanci imaju dobre komicare npr Norm McDonalds ili Adam Corola, ali liberalni mediji i liberalna klima vazda guraju te ljude na marginu, canceluju ih, otimaju im tezge. Tvorci South Parka su republikanci, ja bih se slozio da su oni dobri komicari.

Pokushaj u nekim zanimanjima da se deklarises kao republikanac obrao si bostan. Maltretirace te, sredjivace ti otkaze, dobijaces prijave ....

Jos jedan od razloga zbog kojih ce tramp da pobedi...

Npr tvorci south parka su libertarijanci koji glasaju za republikance... oni ismevaju sve.
Sasa Baron Kohen, Noah i ostali - iskljucivo desnicu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 29 минута, haveaniceday рече

Tramp ce da raspici jer maliciozne barabe ismevaju i ponizavaju ljude.

Ironija je što ne kontaš ko iz tvoje rečenice zaista jesta maliciozna baraba koja voli da ismeva ljude...

Pa ok, znaci slazemo se da je u pitanju biased osoba, kojoj je motiv da promovise demokrate i unizi republikance. (znam znam, nisi ti to nikada rekao.. )

Motiv je da napravi komediju... nasmeje ljude... i odlično je uradio svoj posao...

Maliciozno je to sto neiskreno prilaze jednoj grupi ljudi, onda traze one koji su najranjiviji da izjave neku glupost na televiziji i onda se im se smeju kao "haha vidi kakvi idioti". Satanizam u pravom smislu te reci.

Maliciozno je što nema velikim slovima blinkajući kajron koji kaže: "NISU SVI TRAMPOVI SIMPATIZERI OVAKVI!" za debile kojima to nije jasno?  :D

Naravno da ne, ljudi iznose neistine zato sto ne znaju nesto ili zato sto pogrese nesto ili bilo sta.

Tako je... i kad ih pitaš o tome normalni ljudi kažu da su pogrešili, a neki drugi koji nisu baš normalni pokšavaju da tebe ubede da si ti zao zato što ih podsećaš da su izneli neistinu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, haveaniceday рече

Inace, naravno da republikanci imaju dobre komicare npr Norm McDonalds ili Adam Corola, ali liberalni mediji i liberalna klima vazda guraju te ljude na marginu, canceluju ih, otimaju im tezge. Tvorci South Parka su republikanci, ja bih se slozio da su oni dobri komicari.

Ne znam ko je Adam Corola, ali ni tvorci South Parka ni Norm McDonalds nisu republikanci... ne znam odakle ti ta ideja... centristi su... zato ismevaju sve...

Inače, šalio sam se... više u smislu ko republikancima brani da naprave nešto slično... ali evo sad razmišljam... stvarno su tanki sa komičarima...

пре 30 минута, haveaniceday рече

Pokushaj u nekim zanimanjima da se deklarises kao republikanac obrao si bostan. Maltretirace te, sredjivace ti otkaze, dobijaces prijave ....

Neki primer?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

ali ni tvorci South Parka ni Norm McDonalds nisu republikanci... ne znam odakle ti ta ideja... centristi su... zato ismevaju sve...

Tvorci suth parka su ti republikanci, i to bi se uklapali u liberty caucus (aka libertarijanci) .Oni su sami tako rekli...

WWW.DAILYMAIL.CO.UK

Radio host Larry Elder said Trey Parker and Matt Stone announced they were Republicans while he was presenting them with an...

Norm nije izjavio da je republikanac ali ga svi predstavljaju kao konzervativnog\tradicionalistu. Mozda gresim za njega, ali je religiozan, i dosta su mu komentari na konzervativnu stranu.

Ja ne znam odakle tebi ideja da su oni "centristi" :D

Carolla je ovaj :

EN.WIKIPEDIA.ORG

Цитат

Neki primer?

pa naprimer, coveka su isterali sa konferencije programera jer je imao maga kacket....

Za bilo koje odsustvo od liberalarnih uverenja i njihovo javno iznosenje mozes da nagrabusis u tek svetu.
Imamo i james demoora iz google-a takodje isteran:

Imas i banovanje jednog od osnoviaca linuxa:

eto ti, jedan primer bas za maga kacket, dva primera za iznosenje ne-liberalnih stavova, maltretiranja i banovanja ljudi...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, haveaniceday рече

jedan od (mnogih ) razloga zbog kojih mislim da je norm mcdonald konzervativac\republikanac..

image.png.a1fa29da2778fc636f578db021f6972b.png

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Tvorci suth parka su ti republikanci, i to bi se uklapali u liberty caucus (aka libertarijanci) .Oni su sami tako rekli...

WWW.DAILYMAIL.CO.UK

Radio host Larry Elder said Trey Parker and Matt Stone announced they were Republicans while he was presenting them with an...

Rekli prilikom dodele nagrade od strane pro-demokratske organizacije... klasično trolovanje...

Inače, Parker jeste libertarijanac ali je član Libertarijanske stranke, a Stone-ova čuvena rečenica koja ih zapravo najbolje opisuje je:  "I hate conservatives but I really fucking hate liberals"... što je jasno bilo kome ko je ikad gledao South Park...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

pa naprimer, coveka su isterali sa konferencije programera jer je imao maga kacket....

Za bilo koje odsustvo od liberalarnih uverenja i njihovo javno iznosenje mozes da nagrabusis u tek svetu.
Imamo i james demoora iz google-a takodje isteran:

Imas i banovanje jednog od osnoviaca linuxa:

eto ti, jedan primer bas za maga kacket, dva primera za iznosenje ne-liberalnih stavova, maltretiranja i banovanja ljudi...

Znam za sve to i naravno loše je, grozno... ali kako si napisao, mislio sam da je nešto ozbiljnije...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

Znam za sve to i naravno loše je, grozno... ali kako si napisao, mislio sam da je nešto ozbiljnije...

To su samo high profile cases koji su dospeli u javnost. Situacija je za konzervativce i libertarijance jako losa posebno u tek industriji.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

Inače, Parker jeste libertarijanac ali je član Libertarijanske stranke, a Stone-ova čuvena rečenica koja ih zapravo najbolje opisuje je:  "I hate conservatives but I really fucking hate liberals"... što je jasno bilo kome ko je ikad gledao South Park...

Moz da bude da je trolovanje, ali republikanci su delom libertarijanci. Imas takozvani liberty caucus, tako da moze da bude i da su ozbiljni..

EN.WIKIPEDIA.ORG

пре 25 минута, Avocado рече

Ako on tako kaze, mada ima poprilicno konzervativne stavove. Religija porodica itd.... ja sam ti rekao ja u centriste ne verujem, verujem samo  u intelektualno neiskrene ljude koji se nazivaju centristima, jer nemaju intelektualne hrabrosti da zauzmu poziciju.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, haveaniceday рече

Moz da bude da je trolovanje, ali republikanci su delom libertarijanci. Imas takozvani liberty caucus, tako da moze da bude i da su ozbiljni..

EN.WIKIPEDIA.ORG

Da, neki libertarijanci su republikanci, a neki nisu... neki od ovih koji nisu su čak članovi neke druge stranke... npr.  Libertarijanske stranke... baš kao Parker... a kad si član jedne stranke, onda ne možeš da budeš član/simpatizer druge stranke, osim ako nisi kreten... a Parker nije kreten...

Цитат

Ako on tako kaze, mada ima poprilicno konzervativne stavove. Religija porodica itd.... ja sam ti rekao ja u centriste ne verujem, verujem samo  u intelektualno neiskrene ljude koji se nazivaju centristima, jer nemaju intelektualne hrabrosti da zauzmu poziciju.

Možeš ti i da ne veruješ da postoje muzičari i da za to uverenje smisliš neku retardiranu racionalizaciju, ali to je samo tvoj problem...

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, haveaniceday рече

Iako svakako postoji veliki broj ljudi koji su taj "core support" ne bih se slozio da su oni koji donose trampu pobedu takvi. Trampovi "glavni" glasaci su zapravo bivse demokrate ili ljudi koji su pre toga glasali za obamu. Oni su oni koji ce da navrnu vodu na trampovu vodenicu.

evo ti jedan primer takve gospodje...

Сви су такви, на обе стране. Фридман у својој новој књизи то феноменално објашњава. Подела је много дубља, само су се једни утаборили око демократа, а други око републиканац, и немају ни слуха нити бриге за ставове оних других. 

Кад је он, који је геополитичар, написао књигу која се бави искључиво америчком унутрашњом политиком и предвиђањима у ком ће правцу да тече, то је један од показатеља колико су те поделе дубоке и јаке. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Avocado рече

Možeš ti i da ne veruješ da postoje muzičari i da za to uverenje smisliš neku retardiranu racionalizaciju, ali to je samo tvoj problem...

А можда сте у овом случају и ти и @haveaniceday у праву, само говорите о различитим центристима?

http://paulgraham.com/mod.html

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

А можда сте у овом случају и ти и @haveaniceday у праву, само говорите о различитим центристима?

http://paulgraham.com/mod.html

Čika Sowell je smislio i čika Whittle nas je naučio da postoje samo dve grupe ljudi na svetu, što isključuje postojanje centrista... a ti sad hoćeš da nas ubediš da postoje čak dve grupe samo među centristima? I to pripadnici jedne od te dve grupe centrista čak imaju svoje sostvene stavove o raznim pitanjima, ne skupljaju ih sa levih ili desnih YT kanala... Koješta... Gibberish...    :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...