Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 18 минута, Juanito рече

Проблем је у ”сви”. Нити су сви Трампови гласачи порицатељи короне, нити сви гласачи демократа верују у исту и поштују мере (ту тек има којекаквих постмодерних лунатика који негирају све медицинско), нити сви Трампови гласачи слушају Трампа који каже да не треба гласати поштом. Шта је са силним центристима који не воле ни једног кандидата, ал гласају за једног или другог јер их сматрају нешто мањим злом? Шта је са центристима који су превагнули на једну од две стране? Да је испало да је 80-90% тих поштанских гласова за Бајдена, па ајде. Ал 100%? Ако је све то тачно, наравно, не могу све да испратим. Колико сам укапирао, стварно се ради о бројки од 100%?

Da je sve je to čudno, kako može biti da od 120 hiljada koliko već, svih 100% bude za Bajdena. 

Ako stvarno bude nekih nepravilnosti, i to sve dođe do vrhovnog suda, i ako se pronađu malverzacije ovo bi moglo koštati demorkatsku stranku, narušen kredibilitet, demorkatija u rasulu..SAD vjerovatno neće biti više ista nakon ovih izbora. 

Bajden odavno prešišao rekord pojedinačnih glasova koje jedan kandidat osvojio, a čini mi se da je i Tramp isto, dakle obojica su srušila rekord.

Sad je pitanje kome je veća izlaznost pogodovala, čiji su birači aktivniji inače...itd? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Tvrdi da su im onemogućili posmatranje prebrojavanja u Filadelfiji i ostalim swing državama, kao i da su se usljed noći odjednom pojavile pošiljke u prostorijama za prebrojavanje!!! :unbelieveble:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Ако је све то тачно, наравно, не могу све да испратим. Колико сам укапирао, стварно се ради о бројки од 100%?

Stvarno to tvrde ali po svemu sudeći je samo u pitanju greška u jednom kauntiju koja je u međuvremenu ispravljena.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Stvarno to tvrde ali po svemu sudeći je samo u pitanju greška u jednom kauntiju koja je u međuvremenu ispravljena.

А како онда заиста стоје ствари? Колико процената генерално од тих поштанских гласова добија Бајден, а колико Трамп?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

А како онда заиста стоје ствари? Колико процената генерално од тих поштанских гласова добија Бајден, а колико Трамп?

WWW.POLITICO.COM

So far, 78 percent of mail ballots have broken for Biden and 21 percent have been won by the president.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Scepa рече

Ko ce pobediti?

Crvena Zvezda

ili Margaret Tačer

ili Radnički iz Bora

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече

Nije uopšte stvar verovanja... dali su proverljive podatke... samim tim je misterija rešena... e sad, naravno moguće je i da su krivotvorili te podatke ali ako je tako, to je prilično lako dokazati... Fox News je takođe obavljivao podatke iz minuta u minut...

Stvar nije resena, a to sta je zapravo bilo videcemo u buducnosti kada padne istraga posto su postupci vec pokrenuti. Ti ako osh - veruj novinama, ja cu da cekam istragu.

Цитат

Kad novi dokazi ne utiču na stav koji si zauzeo, to se ne zove "skepticizam"...

Skepticizam je kada sumnjam u nesto zbog nelogicnosti u situaciji i objasnjenjima situacije, a nelogicnosti sam nabrojao. 

Цитат

Zar nisu svi očekivali veliku izlaznost?

velika izlaznost je kada u michigenu, pensivalniji, wisonsinu imas oko 70+ posto. Na to se misli kada se kaze velika izlaznost. Kada je izlaznost u celoj drzavi 90%+ to nije velika izlaznost to je ultra velika izlaznost nesto sto se verovatno nikad u istoriji tih drzava nije desilo, cak ni blizu. 

Mediji su verovatno gurali tu pricu o velikoj izlaznosti da bi mogli posle da pravdaju ovaj vrlo verovatno lopovluk preko mail-in voting.

Цитат

Apsolutno se slažem... ne treba prihvatati ili odbacivati anomalije samo zato što je neko izjavio nešto...

Pa ok, onda da sacekamo istragu sta ce da kaze. 

Inace Biden je imao vise glasova nego obama. Ej, vise nego obama!? I tro ne malo vise, par miliona vise.
A Tramp imao najvise glasova manjina (svake demografije) od svih republikanskih kandidata u poslednjih 30 godina......

Inace stvarno dalje ne mogu da ti odgovaram... sada imam firmu, imam nekog posla oko ovog haosa sa porezima koje je vucic spominjao.. itd... ovo mi jako crpi i vreme i energiju. 

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је овај део приче готов. Бајден је преокренуо и у Џорџији и у Пенсилванији (где је Трамп имао неколико стотина хиљада гласова више до скоро, ако се не варам). Тако да сад вероватно иде све на суд, ако имају довољно добре доказе. А кажу да имају.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Stvar nije resena, a to sta je zapravo bilo videcemo u buducnosti kada padne istraga posto su postupci vec pokrenuti. Ti ako osh - veruj novinama, ja cu da cekam istragu.

Rekoh da je misterija rešena... pre toga nismo imali ni ideju kako je moglo da se desi da Bajden u jednom batch-u dobije 138k glasova, a Tramp 0, već samo screenshot koji to pokazuje.

Da li tu uopšte postoji neka stvar koju treba rešiti i da li će da "padne istraga" ne znam.

Neću da verujem novinarima... niti im verujem... sam sam video ono što me ubedilo... postoji razlika između "verujem u to jer mi je Đura rekao da je to tako" i "verujem u to jer sam video i razmotrio dokaze koje je predočio Đura"

Jednostavno, na jednoj strani je samo jedan screenshot koji pokazuje da je u nekom trenutku Bajden dobio 138k glasova, a Tramp 0, a na drugoj strani je i taj screenshot i gomila drugih screenshota i linkova koji jasno objašnjavaju kako se to desilo... pri čemu je objašnjenje takvo da ako su ti podaci lažirani, svaki ozbiljan istraživač bi to lako utvrdio... jer ako su i mogli da edituju twitter feed jedne organizacije tako da ispadne da se broj povećao i zaitm smanjio, teško mi je da zamislim da mogu da izmene logove svih medija koji su prenosili i non stop ažurirali podatke... i sa one prve strane bi postojalo još nešto osim onog inicijalnog screenshota.

Цитат

Skepticizam je kada sumnjam u nesto zbog nelogicnosti u situaciji i objasnjenjima situacije, a nelogicnosti sam nabrojao. 

Koje nelogičnosti si nabrojao u vezi sa onim o čemu ovde pričamo - da li je to što je u jednom trenutku u Mičigenu u jednom batchu Bajden dobio 138k glasova, a Tramp 0 glasova samo greška koja je ubrzo ispravljena?

Nabrojao si razne opšte nelogičnosti u odnosu na izbore i to nisam komentarisao, niti bih se bavio time šta je sve tebi nelogično... niti se moj komentar odnosio na to.

Osim ako nećeš da tvrdiš da ako ti je 10ak stvari nelogično tako da izazivaju sumnju da su izbori pokradeni, onda je svaka 11a, 12a i 20a tvrdnja u pravcu krađe izbora tačna i svako kontra-objašnjenje je samo po sebi nelogično...

Цитат

velika izlaznost je kada u michigenu, pensivalniji, wisonsinu imas oko 70+ posto. Na to se misli kada se kaze velika izlaznost. Kada je izlaznost u celoj drzavi 90%+ to nije velika izlaznost to je ultra velika izlaznost nesto sto se verovatno nikad u istoriji tih drzava nije desilo, cak ni blizu. 

Kada napišeš ono tipa "veruj ti novinarima" jel to zato što misliš da sam ja samo otvorio onu stranicu i video šta piše, bez da otvorim sve linkove i da proverim sam da li je to tako... pitam zato što me interesuje i da li si ti poverovao da je izlaznost u Mičigenu preko 90% samo zato što ti je to tako neko rekao ili si pokušao sam da proveriš kolika je... nije uopšte teško... guglaš "michigan registered voters"... pa vidiš...

Usput, pokušaj da saznaš i šta znači "registered voters" i da li to obuhvata sve koji imaju pravo glasa ili nešto drugo... npr. da li možeš da postaneš "registered voter" na sam dan izbora... jer čini mi se da si zamislio da se tih 90% koje pominješ odnosi na celo biračko telo...

Цитат

Mediji su verovatno gurali tu pricu o velikoj izlaznosti da bi mogli posle da pravdaju ovaj vrlo verovatno lopovluk preko mail-in voting.

Aha... u stvari je bila normalna izlaznost ali je neko i Trampu i Bajdenu dodao glasove tako da obojica dobiju više glasova nego što je bio dosadašnji rekord?  

:0212_rolleyes:

Цитат

Pa ok, onda da sacekamo istragu sta ce da kaze. Vec je izaslo jedno 5 radnika poste, od toga dva na "project veritas" imamo ove anomalije u vidu "greske kod klerika" u sada 3 drzave, anomalije su apsolutno iste sa istim rezultatom, imamo cinjenicu da su na nekim brojackim mestima ljudi dosli da posmatraju kroz prozor sta se desava ovi zatamnili prozore.. itd..

Kad kažeš "da sačekamo istragu" misliš da niko ne komentariše ili misliš na to da treba svi da se složimo sa svakom tvrdnjom koju republikanci tvituju?

Цитат

Preporucujem ti da pratis malo "desnicara" (samo nemoj fox :))) ) imas na youtube raznorazne mnogo normalnije likove, ili na twitteru, pa prati koje argumente iznose, i sta se sve desava.

Nemam potrebu kad imaju portparola na ovom forumu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

u pitanju greška

Не верујем. Све је чисто. Као Пастор Иштванова победа у оно село код Врање -нема лагање :).

Додуше Иштван није крив...а овде не бих рекао да маршал Џо и заменици нису упетљани.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...