Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, uros рече

Malo 'back to the roots'. Piter Sif o tome sta znaci biti Amerikanac. Uh sto je to bila nekotj dobra kantri...  dace Bog da ponovo postane

Разбио је Питер овде!

Свака му част. Еј човек је мултимилионер, може да живи како оће, где оће, а троши се да људима објасни ствари, трпи свакакве увреде. Шта ли му све то треба... Али ето, кад волиш људе па оћеш да помогнеш, да објасниш.

Иначе, његов отац је умро болестан у затвору, везан лисицама за кревет, зато што је написао књигу у којој критикује ИРС и порез на приход. Па ти види какви су то зликовци...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Какве везе има "колике су шансе"?

Идеју критијем зато што је лоша, зла. Јер кад дође том неком "шанса" тад је већ касно...

Pozdravljam. Kritikujem i ja.

Ovde se prvenstveno govori o onome sto radi auror a to nije kritika.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Сад видех најаву за неки инфериорни афрички фестивал у Амстердаму и не знам да л' д' идем или да уместо тога буљим у ову средњевековну грађевину испред...

Da buljis u one maske, one tebe da gledaju ti njih...ne ne bolje bulji u srednjovjekovne gradjevine makar nemaju oci i usta kao one maske, mislim neces imati bojazan da ce nesto iskociti iz njih. 12:smeha:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Па не знам око чега...

Pa bunimo se oko toga da se neko pretvara kao da 1,6 milijardi muslimana koji žive na ovom svetu i deklarišu se kao muslimani smatra da treba propisati "смртну казну за верника који напусти ислам. Или тешке телесне казне за преступе попут секса ван брака и сл. Смрт за онога ко увреди Мухамеда или нацрта његову карикатуру. " ... jer je to čist i očigledan bullshit...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Pa bunimo se oko toga da se neko pretvara kao da 1,6 milijardi muslimana koji žive na ovom svetu i deklarišu se kao muslimani smatra da treba propisati "смртну казну за верника који напусти ислам. Или тешке телесне казне за преступе попут секса ван брака и сл. Смрт за онога ко увреди Мухамеда или нацрта његову карикатуру. " ... jer je to čist i očigledan bullshit...

Па то ислам учи. Ако се неко декларише као муслиман, шта ми треба да закључимо него да то сматра?

Иначе, што се декларише као нешто што не верује?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па то ислам учи. Ако се неко декларише као муслиман, шта ми треба да закључимо него да то сматра?

"Grupa pravoslavnih navijaca pretukla gejeve noseci pravoslavne ikone i krstove"

"To nisu pravi pravoslavci, samo se tako deklarisu..."

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

"Grupa pravoslavnih navijaca pretukla gejeve noseci pravoslavne ikone i krstove"

"To nisu pravi pravoslavci, samo se tako deklarisu..."

Наравно, зато што се супроти хришћанском учењу. Хришћанство не учи да људе треба тући, већ супротно.

Ислам учи да треба људе тући, сакатити и убијати. Ко то ради не супроти се исламу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Наравно, зато што се супроти хришћанском учењу. Хришћанство не учи да људе треба тући, већ супротно.

Ислам учи да треба људе тући, сакатити и убијати. Ко то ради не супроти се исламу.

Jasno. Ali sledeci tu logiku u srbiji su pravi pravislavci teska manjina. Pa na koju onda vecinu misle spc glavesine kad pozivaju na zabrane gej parada npr?

"Vecinsko pravoslavno stanovnistvo" je argument kojim se spc konstantno sluzi.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

I Biblija uči da gejeve treba pobiti... pa kad bi se neko pravio kao da svi hrišćani smatraju da gejeve treba pobiti rekao bih mu da je idiot...

Ideš u potpuno obrnutom smeru... pokušavaš iz onoga što ti smatraš da islam uči da zaključiš u šta većina muslimana veruje... umesto da iz onoga u šta većina muslimana veruje zaključiš šta islam uči...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Inace sa ovim tempom ubijanja islamskoj drzavi ce trebati jedno 700 godina konstantnog rada da se uopste priblize broju zrtava superiorne zapadne kulture...

Idi i ti u peršun... ako prebrojavanje mrtvih ne doprinese kvalitetu diskusije, ne znam šta će doprineti...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Idi i ti u peršun... ako prebrojavanje mrtvih ne doprinese kvalitetu diskusije, ne znam šta će doprineti...

Ok, trebalo je da sarkazam bude ocigledniji. Ceo dan se brckam po moru i bazenima, umori se covek :D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, cloudking рече

Jasno. Ali sledeci tu logiku u srbiji su pravi pravislavci teska manjina. Pa na koju onda vecinu misle spc glavesine kad pozivaju na zabrane gej parada npr?

"Vecinsko pravoslavno stanovnistvo" je argument kojim se spc konstantno sluzi.

Не знам какве везе то има. Говоримо о изворним учењима религија, а не да ли неко "греши" у њиховој примени. То не мења ништа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

I Biblija uči da gejeve treba pobiti... pa kad bi se neko pravio kao da svi hrišćani smatraju da gejeve treba pobiti rekao bih mu da je idiot...

Зато што то није тачно. Библија не учи да гејеве треба побити, већ само даје историјски извештај о неком давном времену и народу који је имао такав закон.

пре 10 минута, Avocado рече

Ideš u potpuno obrnutom smeru... pokušavaš iz onoga što ti smatraš da islam uči da zaključiš u šta većina muslimana veruje... umesto da iz onoga u šta većina muslimana veruje zaključiš šta islam uči...

Па није погрешан, то је прави смер. Шта ислам учи не зависи од тога шта "већина муслимана верује", него од тога шта пише у изворним исламским књигама.

Као што шта хришћанство учи не зависи од тога шта "већина православаца верује". Има гомила људи који се изјашњавају као православци, а о хришћанству појма немају. Чак не верују у основне ствари. Нећемо ваљда по њима да одређујемо шта хришћанство учи?

Не, него по изворним књигама и верницима који их активно следе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...