Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, Аурор рече

Ti pod "musliman" ne podrazumevaš nekoga ko je sledbenik islamske ideologije, nego svakoga ko se tako izjašnjava, u tome je stvar...

Ne ja, nego to podrazumevaju sve civilizovane nacije još od 1945. godine... ja ne znam ni za jednu koja pripadnicima etničkih ili verskih grupa zabranjuje da se izjasne kako god žele o pripadnosti nekoj grupi i koja ih evidentira i tretira suprotno njihovom izjašnjenju... u stvari, mislim da Rumuni nešto zezaju Vlahe u vezi sa tim ali ne znam za neki drugi izuzetak...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 минута, Avocado рече

Jel onda tom muslimanu "objasniš" da on zapravo nije musliman?

Ne možeš da budeš musliman i da odbacuješ šerijat u isto vreme... To je kao kada bi bio ateista i verovao u Boga.

пре 1 минут, Avocado рече

u stvari, mislim da Rumuni nešto zezaju Vlahe u vezi sa tim ali ne znam za neki drugi izuzetak...

Ali ovo nije etnička pripadnost nego skup ideja, ideologija.

Nije isto kao Vlah i Rumun.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Ne možeš da budeš musliman i da odbacuješ šerijat u isto vreme... To je kao kada bi bio ateista i verovao u Boga.

Kao što već rekoh, zabole me kako ti i slični definišete muslimane... ne može tvoje mišljenje o tome da mi bude relevantnije od njihovog...

Цитат

Ali ovo nije etnička pripadnost nego skup ideja, ideologija.

Nije isto kao Vlah i Rumun.

Nije ideologija, nego je religija... ok, saglasan sam da izbacimo etničku pripadnost iz priče... dakle, revidirano, moja tvrdnja glasi:

Ne postoji ni jedna jedina civilizovana nacija još od 1945. godine koja je pripadnicima neke verske grupe zabranila da se izjasne kako god žele o pripadnosti toj grupi i koja ih evidentira i tretira suprotno njihovom izjašnjenju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Kao što već rekoh, zabole me kako ti i slični definišete muslimane... ne može tvoje mišljenje o tome da mi bude relevantnije od njihovog...

Ne definišem to ja, a oni će i da te slažu... :)

Najbolje da istražiš sam i doneseš zaključak (ako te interesuje).

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Аурор рече

a oni će i da te slažu... :)

Da, da... ima tako verskih grupa čiji svi pripadnici 100% lažu... ljubi te mama nenacističkog...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Da, da... ima tako verskih grupa čiji svi pripadnici 100% lažu... ljubi te mama nenacističkog...

Pa evo, na primer ne znaš da tu zabrana laganja nije apsolutna, i da je dozvoljeno pod određenim okolnostima.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Taqiya

Ali je bitno da znaš da sam nacista... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

Pa evo, na primer ne znaš da tu zabrana laganja nije apsolutna, i da je dozvoljeno pod određenim okolnostima.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Taqiya

Ali je bitno da znaš da sam nacista... ;)

Naravno da nije apsolutna... nigde nije...

Na linku koji si postavio mogu da vidim da smeju da lažu "in the face of persecution" a ne kad ih ja lepo i prijateljski pitam...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Avocado рече

Naravno da nije apsolutna... nigde nije...

Na linku koji si postavio mogu da vidim da smeju da lažu "in the face of persecution" a ne kad ih ja lepo i prijateljski pitam...

Ja ne bih pitao nekog ko uopšte ima razlog da me laže...

A oni plus smeju da te lažu kad pritegneš oko nekih "nezgodnih stvari", ovo sam se lično uverio.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

Pa da :)

I tu imaš one koji praktikuju šta piše i one koji se "izjašnjavaju".

Pa ne mislis li da prvo treba to brvno da izvadis iz svojih redova pre nego sto se vatas za to isto brvno samo tudje? Ni pravoslavna crkva jos nije pokazala ikakvu nameru da to rascisti kod svojih sledbenika a ti se vatas za tudje religije. 

Resite to kod sebe pa ponudite model drugima. To je jedino posteno.

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Kad kažem "orke", mislim na kitove ubice :smeh1:

1200px-Killerwhales_jumping.jpg

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Killer_whale

Ne, ne to. Na koga mislis kad kazes Orke, sa velikim "O"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...