Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

И не знам који вам је више фактор са Аурором.

Нисам му адвокат, нити говорим "са функције", чисто примећујем - има овде читава екипа која се окомила на њега. Људи му се обраћају подругљиво, често са презиром, исмевањем итд. Ружно је бре. Човек опет трпи смирено, нисам видео да узвраћа и сл. Млађи је три дана од других посетилаца, а обраћају му се са "дечко", "мали" и сл.

Опет нека острашћеност.

Јао јадничак... тај баш никад никога за силне ове године није увредио. Саговорника увек поштује, не спинује, никад на озбиљне аргументе не одговара ретардираним сличицама или неповезаним мислима... Дечко је бре застранио у екстремну десницу и изгубио подоста осећаја за реалност, а ти то не видиш само због тога што имате иста уверења на површини. Опасно је то. Као када би бранио неког баш екстремног зилота само зато што обојица верујете у Христа. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Avocado рече

njegovo ponašanje koje bolje da ne kvalifikujem...

Па квалификуј. Ево ја ти обећавам да ако се испостави да је Аурор нациста, расиста или било шта слично биће банован са форума заувек. И ја ћу прекинути са њим сваки контакт во вјеки вјеков.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

тај баш никад никога за силне ове године није увредио

Вероватно јесте, и ја сам.

Али једно је да некад некога увредиш кад си живчан, а друго константно унижавање и вређање.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Наравно да јесте. Цитирао сам на претходној страни.

Ja evo ponovo pogledah i ne vidim da je bilo ko o tome pričao... čak ni kroz neku drugu formulaciju ali u tom kontekstu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Па квалификуј. Ево ја ти обећавам да ако се испостави да је Аурор нациста, расиста или било шта слично биће банован са форума заувек. И ја ћу прекинути са њим сваки контакт во вјеки вјеков.

Meni jedna stvar nije jasna.

Kad smatras da je druga nacija inferiorna ti si rasista, a kad smatras da je druga religija ili kultura inferiorna onda si cool?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Meni jedna stvar nije jasna.

Kad smatras da je druga nacija inferiorna ti si rasista, a kad smatras da je druga religija ili kultura inferiorna onda si cool?

Ја сматрам да су неке идеје боље од других. Идеје може да прихвати свако разумно биће, без обзира на нацију, боју коже итд. И наравно да можемо да их анализирамо и видимо које су боље, а које мање добре.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams Ti pises o politickim i drustvenim uredjenjima, o privredi, ekonomiji i slicno. Ja to citam s uzivanjem jer te stvari ne poznajem dobro i volim da cujem o tome. S nekim se stvarima izuzetno slazem, s nekima ne a neke uopste ne razumem. Sve je to ok, ima mesta za diskusiju i razgovor.

Auror pise o supremacizmu bele evropske kukture i inferiornosti drugih. Pise o islamu kao kolektivnom zlu i ukazujena kolektivnu odgovornost muslimana.

Gde je tu veza s onim sto ti pises ja nikako ne mogu da prokljuvim...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Ostao mi je u pamćenju post kada si rekao da sam "žrtva propagande" kad je u pitanju islam, ja pitao "znači Muhamed je bio dobar i miroljubiv tip?", ti rekao "nemam pojma". :)

Sto bi me boleo cvetko kakav je bio muhamed?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Ја сматрам да су неке идеје боље од других. Идеје може да прихвати свако разумно биће, без обзира на нацију, боју коже итд. И наравно да можемо да их анализирамо и видимо које су боље, а које мање добре.

Slazem se. Ne mislis li da za to treba mnogo vise ekspertize i znanja od onoga sto ima bilo ko od nas ovde na forumu?

Auror postavlja srednjevekovnu umetnost kao neki poen a nikada nije video iransku npr?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

I nacisti su cvrsto i najiskrenije verovali da su njihove ideje bile najbolje. A znas sta kazu za misljenja, da su ko gujsce, svako ima svoje...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Веза је као веза између разумног православца и тешко застрањеног зилота.

Из истог разлога из ког поједини из СПЦ симпатишу, бране или чак подржавају Мирољуба Петровића, Гризли подржава о брани Аурора и пушта га да тоне све дубље и дубље у екстремизам. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Auror pise o supremacizmu bele evropske kukture i inferiornosti drugih. Pise o islamu kao kolektivnom zlu i ukazujena kolektivnu odgovornost muslimana.

Културе и религије су "системи идеја", па можемо да их квалификкујемо и упоређујемо.

Ако је наша култура боља од неке друге то није зато што смо "бели", него зато што смо се више трудили, радили на томе. Ако неко тврди да је то због наше боје коже онда је то глупо и одвратно.

Ислам је веома опасна тоталитарна идеологија, нажалост мислим да се ниси довољно информисао о томе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...