Jump to content

Мушкарци постављају питања, жене дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14. 1. 2018. at 22:53, Avocado рече

Meni mnogo lepše izgleda bez budženja...

Expand  

Ovo je izuzetak.

Ja dosta gledam njenu muziku i jedina razlika koju sam primetio između videa je vrsta gitare. Negde je akustičn a ovde npr. električna. Pogledajmo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 7.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 15. 1. 2018. at 0:59, Juanito рече

Мада на овој ненабуџеној делује доста млада, за разлику од набуџене. Сад не знам да ли је стварно само буџење или је ово старији видео.

Expand  

Jeste 5 godina stariji klip ali na svim novijim je nabudzena. Izgleda da ne uzima gitaru u ruke bez full sminke i wonder bra. ;)

A ne treba joj uopste...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 7:11, Broken рече

a ovde npr. električna. Pogledajmo:

Expand  

Ја опет утишао музику алии... онда"чујем" неке гласове који ми нешто говоре, неке друге звуке... Па сам опет пустио музику :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 7:43, Avocado рече

Izgleda da ne uzima gitaru u ruke bez full sminke i wonder bra. ;)
A ne treba joj uopste...

Expand  

Потпуно се слажем "лепа је ки уписана" и ништа јој не треба. Али за неке је то дрога, и то јака.

Једној "мојој" плавуши исто говорим и каже: не могу, навикла сам, морам, осећам се као гола...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 7:43, Avocado рече

Jeste 5 godina stariji klip ali na svim novijim je nabudzena. Izgleda da ne uzima gitaru u ruke bez full sminke i wonder bra. ;)
A ne treba joj uopste...

Expand  
  On 15. 1. 2018. at 10:22, Vladan3 рече

Потпуно се слажем "лепа је ки уписана" и ништа јој не треба. Али за неке је то дрога, и то јака.
Једној "мојој" плавуши исто говорим и каже: не могу, навикла сам, морам, осећам се као гола...

Expand  

Драге форумашице какав однос имате према улепшавању и уопште "буџењу"?

Како га дефинишете, користите, подносите?

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 11:14, Vladan3 рече

Expand  

Ono kad mi momci kažu "jao, kako si prirodna, to je danas retkost", a ja: olovka, maskara, korektor, rumenilo, karmin... Ali sve su to neke bledunjave boje koje se stapaju sa licem pa oni misle da šminke tu i nema. Zabavlja me to što je za mnoge muškarce karmin vidljiv samo ako je crven a senka zelena. Mada ima i primeraka od kojih sam čula "imala si grudvicu od maskare, mora da ti je drhtala ruka" :ani_biggrin: ali su reeetki. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Expand  

Lepa šminka čini ženu lepšom i svežijom. Kad sam bila mlađa naslušala sam se muškog licemerja kako je prirodno lepše. Starije su me naučile da muškarci s*** i da uvek odu za nafrakanom. Bile su u pravu i sad kad imam titulu tetke na mene je red da prenesem mudrost :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 11:34, Natasa. рече

Lepa šminka čini ženu lepšom i svežijom. Kad sam bila mlađa naslušala sam se muškog licemerja kako je prirodno lepše. Starije su me naučile da muškarci s*** i da uvek odu za nafrakanom. Bile su u pravu i sad kad imam titulu tetke na mene je red da prenesem mudrost :smeh1:.

Expand  

Ali ja zaista i najiskrenije ne volem te nafrakane.

Da se razumemo, nije šminka problem... može devojka i da bude našminkana tako da izgleda kao da nije i da se ta šminka gotovo ne primećuje, samo malo istakne kvalitete i malo prikrije nedostatke... ali kada je devojka baš upadljivo našminkana i kada onako sabije grudi u nekoj wonder bra varijanti kao ova oko koje je krenula ta priča, meni je to odbojno... mada mislim da sam u manjini i da se većina mužjaka pali na to...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 11:48, Avocado рече

Ali ja zaista i najiskrenije ne volem te nafrakane.

Da se razumemo, nije šminka problem... može devojka i da bude našminkana tako da izgleda kao da nije i da se ta šminka gotovo ne primećuje, samo malo istakne kvalitete i malo prikrije nedostatke... ali kada je devojka baš upadljivo našminkana i kada onako sabije grudi u nekoj wonder bra varijanti kao ova oko koje je krenula ta priča, meni je to odbojno... mada mislim da sam u manjini i da se većina mužjaka pali na to...

Expand  

Da li bi ti bilo odbojno da se tvoja devojka/žena tako upadljivo šminka i pakuje u wonder bra npr. samo za tvoje oči, u kućnoj varijanti? Tj. da li je problem što je i drugi vide takvu i privlači pažnju ili prosto ne voliš toliko ratničkih boja na licu?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 11:56, ninaana рече

Da li bi ti bilo odbojno da se tvoja devojka/žena tako upadljivo šminka i pakuje u wonder bra npr. samo za tvoje oči, u kućnoj varijanti?

Expand  

Da... tačnije, ne mogu da kažem da bi mi moja žena bila odbojna u bilo kojoj varijanti, niti bi mi palo na pamet da je sprečavam u tome ali svakako mi se više dopada nenašminkana, nego upadljivo našminkana... i to joj i kažem kada se tako našminka... :) što na moju sreću nije tako često...

пре 11 минута, ninaana рече

Tj. da li je problem što je i drugi vide takvu i privlači pažnju ili prosto ne voliš toliko ratničkih boja na licu?

Expand  

Ma nije ovo prvo problem... ja ne volim toliko ratničkih boja na licu...

Подели на овим сајтовима

On 15. 1. 2018. at 11:56, ninaana рече

Da li bi ti bilo odbojno da se tvoja devojka/žena tako upadljivo šminka i pakuje u wonder bra npr. samo za tvoje oči, u kućnoj varijanti? Tj. da li je problem što je i drugi vide takvu i privlači pažnju ili prosto ne voliš toliko ratničkih boja na licu?

Expand  

Ја не волим такву естетику. Ал уопште не волим шминкање, чак ни дискретно, за мене.

Мислим да се људи шминкају само за себе, тј. да би себи били лепши. Остало је изговор. А за мене, лепота долази изнутра, од душе човекове.

Подели на овим сајтовима

А је л то важи само за жене и шминкање или не волите (ви који не волите) било какво “шминкање” било чега? На пример, да ли не волите поклон који је лепо упакован? Да ли не волите гитару која је лепо обојена и украшена? Да ли не волите ауто који је фино воскиран након прања?

P. S. 

Пре него што ме феминисктиње оптуже да сам упоредио жене с колима,  да унапред кажем да сам упоредио жене с колима. 

Подели на овим сајтовима

Expand  

Па, шта знам, буџење за мене значи баш то - буџење (груди, усне, уметање косе (не знам како се зове), ови нокти што су сад популарни. 3 мм дебљине), додавање. Не ми се ђа. И да, фулл шминка, професионална, како се већ каже. 

Улепшавање је Ок, то дефинишем као додавање маскаре и неког ружа, нпр. Можда у то спада и фенирње косе, рецимо...

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...