Jump to content

Како зауставити дебилизирајуће и тровачке ријалити програме? (Борба против кича и шунда)

Оцени ову тему

Препоручена порука

по мени је довођење Кристијана у фарму сасвим нормално, разочарање ми је учешће Еве Рас нпр. или Фирчија, Викторије...

E baš to. Trebao je davno da se preorijentiše na šou biznis, bolje nego kriminal.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Tri su dana kako si otisao

nisi mi se cak ni javio

mozda si me vec preboleo

a mozda me nisi ni voleo

Mozda sam te voleo

mozda volim te i jos

i mozda prema tebi

ja bio sam los

Nemam opravdanja

i znam da je kraj

ali ipak devojko

sada ovo znaj

U mom zivotu

ti si ostavila trag

i ako sada

ja ti vise nisam drag

Ako zatreba ti nesto

uvek bicu tu

a sada posto zelis

nestacu

Ref. 2x

Oci boje duge sad mi trebaju

srce puno tuge da obuzdaju

ove noci duge drugu gledaju

oci boje duge mira ne daju

Tebe voleo sam stvarno

k'o nijednu pre

i samo tebi smeo

uvek reci sve

Naneti ti bol

to nikad nisam hteo

nikad nisam hteo

a nisam ni smeo

Zato bolje je da odem

samo tek tako

veruj da ni meni

sve ovo nije lako

Ali odlazim od tebe

jer ne znam sta drugo

znam samo to

da volecu te dugo

Nikada ti nisi voleo

samo si mi lazi pricao

nisi shvatio, ni patio

jer si bez traga nestao

"I really miss you boy"

Setih se Sutomora '95 :)))

Подели на овим сајтовима

Како није било? Где ћеш горе од ''Видимо се у читуљи'', турбо-диско-фолка, и ''Очи боје дуге сад ми требају, срце пуно туге да обуздају...'' :-///

Samo mala digresija u vezi "Vidimo se u čitulji":

"Autor i scenarista Aleksandar Knežević se zamonašio i kao monah Romilo živi u manastiru Hilandaru."

(Sa vikipedije)

Подели на овим сајтовима

'Bem ti život kad se ja sećam devedesetih sa nostalgijom! :))

Носталгичан си због времена кад си био млађи. Деведесете су само успутна појава. Сигурно би се тако поставио и према било ком другом парчету историје... (-_-)/

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Носталгичан си због времена кад си био млађи. Деведесете су само успутна појава. Сигурно би се тако поставио и према било ком другом парчету историје... (-_-)/

Ма јок брате, тад сам имао наду да ће бити боље, тј. да горе не може. Ко би рекао да ћемо бити још већа катастрофа за 20 година?  :bu:

Подели на овим сајтовима

Ма јок брате, тад сам имао наду да ће бити боље, тј. да горе не може. Ко би рекао да ћемо бити још већа катастрофа за 20 година? :bu:

Па то ти је то - младост, лудост... Тако и сад ова ђеца гледају фарме па ће за пар деценија да певају жалос' за младос'... (-_-)' Тј. кад уведемо порниће и јавне егзекуције у ударном термину и још свашта нешто... :mocart:

Подели на овим сајтовима

Па то ти је то - младост, лудост... Тако и сад ова ђеца гледају фарме па ће за пар деценија да певају жалос' за младос'... (-_-)' Тј. кад уведемо порниће и јавне егзекуције у ударном термину и још свашта нешто... :mocart:

Па већ сад то имаш на изволте, довољан ти је широкопојасни интернет а то гомила људи већ има одавно. 

Не сумњам да ће бити још горе што се тиче искушења али ја сам говорио о стандарду живљења. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam pre da se napravi neki koloseum... :D

Ево једног дискретног пионирског корака. https://www.pouke.org/forum/topic/20359-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%83%D0%BC%D0%B0/

Мада су модерне арене далеко напреднијег типа, само да се мало "усаврши" репертоар...

Подели на овим сајтовима

Видим све бруји о тој петицији, као да би заиста зауставили те ријалитије уколико би се сакупило довољно потписа, а до сада је сакупљено једва више од 50 хиљада. Неће та петиција зауставити ништа (нажалост) нити може. Тј, можда и може у Србији, али не и у региони (Босна, Хрватска, Црна Гора). Увијек ће бити више оних који то желе да гледају, јер да не желе, ти ријалитији не би ни постојали. Једини лијек за то је угасити ТВ и не гледати то, ако већ нема ништа боље да се приказује. Нажалост, али тако је. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ceca je sinonim za kulturu u odnosu na ovo dno dna iz rijalitija.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Кад се погледа из тог угла - невероватно, али тако је.

Бојим се да је то само огледало наше, у ком правцу идемо последњих 20 година.

Подели на овим сајтовима

"Шта је то у сваком злу, стално хоће да је ту у нама? Да нам снагу, да нам моћ, па нас онда превари и слама. Живот је пас, увек поквари све... узме и да оно најлепше. Исусе, дај ми лавље срце да преживим дане будуће, лако ће храбрији од мене али моја душа не знам како ће."

Каква бре некултура, ово је чиста философија! :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...