Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Са једне стране Нешиног видокруга налазио се један цвет, величанствен, али његову лепоту је скривала трава која је била ту само да истакне његову посебност. Са друге стране Нешиног видокруга било је једно го*анце. Нажалост, Нешина пажња била је усмерена само ка том го*анцету. Цвет је до данашњег дана остао неоткривен. 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

prva bracna noc, a ono trandza :smeh1:

Strahinju mog startovala Kristina Ferari, sva sreća pa je znao ko je ... :smeh1:

image.png.8099f14b9da199b7880f12dc34c08fe4.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Neša_ рече

Zato što ne želiš da znaš za tako nešto. Ali taj nije jedini koji se tako ponašao, jer su i drugima poput njega devojke pružale mogućnost da ih poseduje.

Rekoh, ne verujem :)

Naravno da i žene znaju da budu besne, ali ne u toj meri. Naprotiv, obična žena da znade da je jedan imao tri ili četiri žene, ona već postaje sumnjiva. Jednu, dve, hajde u redu - ali pet, deset, a kamoli njih 150, daj.. ne bi smela da ga dodirne od straha da se nečim ne zarazi.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Нешо, стварно мрачиш. Толико сам се изнервирао да сам морам до гараже да извезем ламорџинија и окренем десетак кругова по центру, док се мало не смирим. Погледај колико је сати, човече? Мислиш ли ти да треба да се наспавам или не? Ај, ћао. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ludaka ima svuda. Meni se jednom jedan kolega, on sav u šoku, žalio kako je upoznao tamo neku drugaricu koja se hvalila da je imala 200 one stvari.. Možda, možda nije, ali da jeste, onda ta ima debeli psihički problem od kojeg može dobro da postrada. Normalno svakako nije - naprotiv, to je jako, jako, jako retko.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, БанеЛ рече

Да скупимо кинту и доведемо му једну Албанку. За оволику кукњаву, ред и да се жртвујемо мало. Али, да ли би и њој нашао ману? Погађај двапут. :)))

Uopste ne sumnjam u to. Bas smo skoro diskutovale kako su mu zene vecito krive :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

pa ti imas to sve i nikako da se ozenis :)) ti imas, Nesa nema, a obojica neozenjeni, znaci imate iste stavove o zenama :D

ja ne zenim bilo koga, trazim dobru postenu, a zaglavim vazda sa prvom najljepsom :D

ali zenicu se uskoro

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Neša_ рече

'ajd i tebi da ispričam:  bio kod nas jedan dečko, koji je bio sa oko 150 devojaka (potvrđeno). Sve one su bile sa njim relativno kratko, sem jedne sa kojom se oženio. I sve su znale za njega da često menja seksualne partnerke i to ih je privlačilo. A privlačilo ih je i to što ima para. Nije bio ni nešto lep, ni pametan, imao je smešan glas i naglasak i nizak je. Jedna grupa od dvanaest devojaka, koje su se međusobno dobro poznavale, jer su bile drugarice, takođe spada u tih 150 devojaka, koje su bile sa njim. I sve su znale kad mu je koja bila devojka, ali su se utrkivale da mu uskoče u krevet.

E sad ti meni objasni, gde ja to nisam u pravu?

Ali ne moraš stvarno, jer samo tako kažem, pošto znam da jesam u pravu.

Samo me čudi zašto pristajete i želite da budete sa muškarcima koji su imali seks sa većim brojem devojaka ili žena.

Мајко мила, каква пропаст...   Где ти живиш кад је тако, где бре то има...

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Paradoksologija рече

Ili nijedno... ili, ako mu baš smeta što je ona viša, samo on... ;) 

па да... високе каубојке од звечаркине коже и то је то :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Jedna moja rođaka npr. je imala preko deset momaka i nijedan nije bio siromašan.

Јел тражила сиромашног, па никако да трефи :) ?

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Neša_ рече

devojke pružale mogućnost da ih poseduje.

пре 5 минута, Neša_ рече

rođaka je imala preko deset momaka

па чекај сад... ко кога ту поседује?? оне њих или они њих, ништа не разумем... ц ц ц ц ц...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...