Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Можда ви немате, али има и оних који имају.

naucices ti do pedesete ako bog da sta je normalan muskarac i kad pokazuje njeznost i kako je pokazuje, al moras i zasluziti, nema nista od konzument taktike, dobre stvari su uvijek skupe, ono sto je jeftino obicno nema kvaliteta. zena takodjer mora biti i malo otvorenijeg uma da se izvuce iz zamke narcisoidnosti jer to je velika blokada u glavi za sve pa i za samog sebe, ne mozes se prepustiti lijepim stvarima ako imas blokade i strahove.

evo na ovoj temi sam procitao "ako je svidjanje obostrano onda cu to i to...", dakle odma sve uslovno, a dje je tu sustina u uslovu ili ?  ista stvar je i sa laskavcima, za mene su laskavci jedni obicni ljigavci kojima fale neke druge kvalitete, pa se onda prodaju na tu foru, obicno im se svaka zena svidja jer nisu normalni, takodjer ne valjaju ni oni buzdovani koji opet imaju barijere suprotnog spektra u glavi, najbolja je sredina, ne samo u matematici, neg  uopste u zivotu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Lady Godiva рече

@kordun, паметан си ти човек, иако си будала. :naklon:

svi ljudi su pametni samo su neki nemarni ili nisu otvoreni, nemoj mene da uzvisujes, meni je pop zoran djurovic reka da ce se ovi uzviseni na ovom svijetu smanjiti u carstvu nebeskom, a ovi sitni ko ja ce da se uzvise, ja imam zelju da mi administracija pere noge u carstvu nebeskom, stoga me pusti da budem mali i nebitan, ne remeti mi taktiku

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kordun рече

svi ljudi su pametni samo su neki nemarni ili nisu otvoreni, nemoj mene da uzvisujes, meni je pop zoran djurovic reka da ce se ovi uzviseni na ovom svijetu smanjiti u carstvu nebeskom, a ovi sitni ko ja ce da se uzvise, ja imam zelju da mi administracija pere noge u carstvu nebeskom, stoga me pusti da budem mali i nebitan, ne remeti mi taktiku

Не узвисујем, видиш да сам додала да си будала. А што ћу ја да горим тих речи, ником ништа. :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ronin рече

...

Ovo gadja pravo u maksilarni sinus, i potresa uspomene od pre 23 godine...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Ал пази кад сам знао... 12:smeha:

”Singer John Legend is speaking out against the harm of toxic masculinity and gender stereotypes.”

”″[Men] are afraid of talking about their fears and insecurities,” he said. “They’re afraid of expressing emotion beyond anger, dominance, or power, and they’re afraid of getting in touch with their feminine side.””

https://www.huffingtonpost.com/entry/john-legend-on-raising-kids-in-a-world-filled-with-gender-stereotypes_us_59fc7bfbe4b0415a420b3896

I to kaze Huffington, `de je cela redakcija sastavljena iskljucivo od zena-feministkinja...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Neša_ рече

Nisam povučen, a devojke ne samo da nisu stidljive, nego su mnoge prilično vulgarne. Prevazišle su muškarce u mnogo čemu. Kod njih jedino zgodni visoki i krupni muškarci uvek imaju šanse, bez obzira na karakter. Posebno ako imaju lovu. To ih čini još poželjnijim. Onim drugim muškarcima jasno pokažu da nisu zainteresovane. Ledeno hladni ženski pogled odmah pokopa svaku početnu nadu. A popularnim likovima samo što se ne klanjaju.

A mene zanima zasto ti imas drukciji font nego mi ostali...

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Neša_ рече

Nisam povučen, a devojke ne samo da nisu stidljive, nego su mnoge prilično vulgarne. Prevazišle su muškarce u mnogo čemu. Kod njih jedino zgodni visoki i krupni muškarci uvek imaju šanse, bez obzira na karakter. Posebno ako imaju lovu. To ih čini još poželjnijim. Onim drugim muškarcima jasno pokažu da nisu zainteresovane. Ledeno hladni ženski pogled odmah pokopa svaku početnu nadu. A popularnim likovima samo što se ne klanjaju.

Ako si vernik, teško ćeš da se usrećiš sa ženom (ili devojkom) van Crkve. Osim možda ako si super-frajer, ali onda ne bi pisao o tome. Čak i da vele da veruju ali nisu crkvene, dobićeš odgovor poput: Bre i ja verujem ali ti ga preteruješ. Ako si crkvenjak, traži crkvenjačicu ;)

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Ona Kana mogao bi da bude dobar projekt da se upoznaju crkvenjaci i izvan svoje parohije. Nije svaka parohija velika i puna crkvenjaka i crkvenjačica ;)

Problem je samo što su crkvenjačice ne samo (pre)pametne nego i (jako) oprezne :D

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Dragi рече

Ona Kana mogao bi da bude dobar projekt da se upoznaju crkvenjaci i izvan svoje parohije. Nije svaka parohija velika i puna crkvenjaka i crkvenjačica ;)

Problem je samo što su crkvenjačice ne samo (pre)pametne nego i (jako) oprezne :D

Prirodan je oprez pa i inertnost i strah u zrelim godinama.

пре 18 минута, kordun рече

nema tu brate seksa, vise ga nema neg sto ga ima

Uzdrzavanje do braka ili bar do izvjesnosti braka bi trebalo da bude pravilo za crkvenjake i crkvenjakinje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дијана. рече

Uzdrzavanje do braka ili bar do izvjesnosti braka bi trebalo da bude pravilo za crkvenjake i crkvenjakinje.

Volio bih kad bi neko mogao da uradi relevantno istrazivanje da vidimo koliko mladih ljudi u Crkvi ovo prihvata i praktikuje naravno

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...