Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 48 минута, Broken рече

Koja je idealna visina za muskarca ?

Да може без проблема да скида завесе, риба висећи део, пружа веш, паја.. ја сам ниска па не могу да се бакћем. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Џуманџи рече

Ako je lep - visok je. :1319_womens:

Текст није одговор Џуманџи него генерално на тему.

Ово горе цитирано је за мене, човека од 46 година и 165цм, потпуно нормалан став једне девојке. Потпуно у складу са нашом културом, менталитетом, психологијом, односима међу половима и општим ставовима о лепоти, привлачности, бирању генетских предиспозиција и све остало што учествује у бирању партнера. Не само то него се и ја са тим слажем јер сам и ја најчешће сам прилазио оним девојкама које су ниже од мене. И зато никада ниједној нисам замерио што има такав став или укус или шта већ да не би са нижим од себе, и када то кажу директно и индиректно. Дакле, за мене је ово, што је Џуманџи написала, потпуно нормално у сваком погледу, нешто што и ја сам осећам.

Али, девојке које нису имале никакав проблем да буду са нижим момком сам зато гледао као на феноменалне жене, вишље [sic] у нечему од сасвим нормалних. И, стицајем разних оклоности, био сам у већини случајева са таквим девојакама, не зато што сам бирао вишље (јер нисам, бирао сам ниже као што сам горе рекао) него зато што се једноставно тако десило, а ето ни ја ни оне нисмо имали са тим никакав проблем. Ни са штиклама... :) ако их ја обујем :)) 

Наравно, то што ја немам проблем са вишљом женом ни она са нижим мушкарцем не значи обавезно да ћемо одмах да "кликнемо" и да смо за везу или да ће веза успети али је само по себи крупан знак да се о томе размисли и евентуално пружи још нека шанса. Све исто као и са свим осталим нашим афинитетима када бирамо партнере...

Дакле, мој је савет нижим момцима, са нормалним девојкама будите нормални, и све је ту ок јер и ви тражите ниже, али, ви сами будите феноменални и не заобилазите вишље девојке, јер ако то радите пропустићете феноменалне жене у свом животу. :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Vladan :::. рече

Дакле, мој је савет нижим момцима, са нормалним девојкама будите нормални, и све је ту ок јер и ви тражите ниже, али, ви сами будите феноменални и не заобилазите вишље девојке, јер ако то радите пропустићете феноменалне жене у свом животу.

izvini , al ja sam zakljucio iz ovog teksta da se sve v rti oko fenomenalno visljeg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kordun рече

izvini , al ja sam zakljucio iz ovog teksta da se sve v rti oko fenomenalno visljeg

знам ја и феноменалне ниже, немој да испадне да не волим ниже жене... далеееко од тога :) 

само сам правио поређење у компарацији нивоа нормалитета у односу на феноменалност :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Vladan :::. рече

Зашто си морао да додаш ово последње болдовано?

Cisto da se zna. :smeh1: 

Da se devojka ne nalnuti ili da pomisli nesto lose. Hehe

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Liga Džentlmena рече

Cisto da se zna. :smeh1: 

Da se devojka ne nalnuti ili da pomisli nesto lose. Hehe

Нема шансе, знају оне одлично шта си хтео да кажеш.

А и ако се неким невероватним случајем наљути онда објасниш једном, па ако ни то не вреди онда је или глупа или луда, и ти си онда миран и идеш даље...

А овако, овај део као сувишан и непотребан доводи мушкарца у подређен положај, а то никако није мушки, ни мало привлачно, одбојно све и да је 2 метра висок, црн, широких рамена, коцкасте вилице, пун пара, у владајућој странци, син бизнисмена и вози фићу јер нема шта да компензује... :)) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vladan :::. рече

Нема шансе, знају оне одлиno

Haha, e pa neka bude odbojno. Hahaah

I treba da bude.

Nisam ja taj sto lupa rukom o astal niti cu bit a niti me zanima takva grupa devojaka , a nisam ni ovaj sto ispunjava sve zelje nema nista od toga.:smeh1:

Al iskreno i ne zelim da ih nesto impresioniram niti neku dublju komunikaciju, nisam zato ovde, hehe. ( video sam da nema vajde od nekog ozbiljnineg upoznavanja ovde na forumu).

Ali me zanima njihovo misljenje, al koliko vidim nisu spremne da odgovaraju. Bas sam se razocarao. :0212_rolleyes:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Nisam ja taj sto lupa rukom o astal niti cu bit a niti me zanima takva grupa devojaka

Није то лупање шаком о сто него се извињаваш за нешто што ниси урадио, и чак што оне нису ни помислиле да си урадио. Е то није мушки.

А нема везе ни са испуњавањем жеља, оне се у сваком случају обострано испуњавају или не испуњавају.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan :::. рече

А овако, овај део као сувишан и непотребан доводи мушкарца у подређен положај, а то никако није мушки, ни мало привлачно, одбојно све и да је 2 метра висок, црн, широких рамена, коцкасте вилице, пун пара, у владајућој странци, син бизнисмена и вози фићу јер нема шта да компензује... :)) 

Ma sve sto kazes, al mi fali ficoni. ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

Није то лупање шаком о сто него се извињаваш за нешто што ниси урадио, и чак што оне нису ни помислиле да си урадио. Е то није мушки.

А нема везе ни са испуњавањем жеља, оне се у сваком случају обострано испуњавају или не испуњавају.

Ma kakvo izvinjavanje, sta pricas. Cisto joj dajem do znanja da razmenjujemo misljenja. Sta je tu lose. ?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Ma kakvo izvinjavanje, sta pricas. Cisto joj dajem do znanja da razmenjujemo misljenja. Sta je tu lose. ?

Непотребно умекшаваш нека обична питања из страха да се не наљути, то није мушки. ОК за неке озбиљне ствари али за ово је непотребно.

Осим тога ниси дужан да "ходаш по јајима" да се нека случајно не наљути шта год ти написао, а и ако се наљути: па шта? ако је разумна објаснићеш...

То је за мене између редова извињење унапред за нешто што си можда случајно несвесно урадио ... ако грешим, онда ништа... то је то, све ок...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, M a l a рече

Ne mora me poznavati, moze se lako uociti kada se zeni odredjeni muskarac svidja. Verovatno bih ga bockala i salila se na njegov racun. Svako bi primetio tako nesto, sigurna sam :snoozer_11:

Aha. Meni je poznato ( makar je to bilo kod moje generacije) da kad se dopadas devojci ona inicira kontakt rukama, tj cesce te dotice za ruku, ako je zainteresovana, vrti kosu kad te gleda, osmehuje se na sve tvoje fore. ( to bi trebalo da znaci da joj prija  drustvo).

Uh, e pa vidis tu je sad fora sto se to razlikuje od devojke do devojke, vidis on te ne poznaje pa nee znam da li bi sale na njegov racun shvatio kao flert ili bi se mozda naljutio. Hehe  :)

Sta mislis o tome?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Neša_ рече

Pa sa koliko si ti to žena bio, grešniče?

Па са две наравно, једном нормалном и једном феноменалном, и онда сам то уопштио на све жене на цеееелом свету :) 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...