Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 40 минута, Lady Godiva рече

Лепа је песмица. Евоцира успомене.

Паштетична је превише. У моје време су жене падале на Бору Дрљачу. Кад одврнеш ово на Грундинг касетофону у колима, знаш да је готова. 

А данас све нешто мекано. Мислим стварно, “волим све твоје прфект имперфекшнс...”

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Није патетично, него нежно и осећајно. О укусима не вреди расправљати. :)

Лепо је објаснио @kordun да ми мушки немамо ту врсту нежности и осећајности ко што имају жене. Кад мушкарац вако пева, то нешто није у реду или пева само због пара. Мушкарац кад стварно осећа, онда одживи свој живот као Тома Здравковић, Мика Антић и остала мокра браћа широм ове мале планете. Не мож друкче. Права мушка мука је неиздржљива.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Лепо је објаснио @kordun да ми мушки немамо ту врсту нежности и осећајности ко што имају жене. Кад мушкарац вако пева, то нешто није уреду или пева само због пара. Мушкарац кад стварно осећа, онда одживи свој живот као Тома Здравковић, Мика Антић и остала мокра браћа широм ове мале планете. Не мож друкче. Права мушка мука је неиздржљива.

жене воле воу песму зато што су негде сигурне да ви само не умете да изразите на овака начин (додуше не сви, неки и немају шта да изразе),  не знам зашто али када би ово певала жена у опште ми се не би дојмила, штавише била би ми тотално неискрена.

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

жене воле воу песму зато што су негде сигурне да ви само не умете да изразите на овака начин (додуше не сви, неки и немају шта да изразе),  не знам зашто али када би ово певала жена у опште ми се не би дојмила, штавише била би ми тотално неискрена.

Ретко који уметник може да изрази срећу и радост. Има и таквих ремек дела ту и тамо, ал су ретка. Кад волиш, волиш, не правиш патетичне песме. Е кад боли, ту већ мораш да направиш песму или те нема. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Govori u svoje ime.

Немој ми сад окретати леђа. И сам си признао да волиш више оне старе мушке парфеме и да су ови нови некако женскасти. Е таква је и ова песма. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Лепо је објаснио @kordun да ми мушки немамо ту врсту нежности и осећајности ко што имају жене. 

Можда ви немате, али има и оних који имају.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Ja proživljavam svaki stih ove pesme... 

Мени лично се песма допада.

Разумем и да је некима бљутава, да не могу да се поистовете.. то је ваљда нормално. Има нас разних.

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Juanito рече

Ретко који уметник може да изрази срећу и радост. Има и таквих ремек дела ту и тамо, ал су ретка. Кад волиш, волиш, не правиш патетичне песме. Е кад боли, ту већ мораш да направиш песму или те нема. 

апсолутно се слажем, срећа и радост су некако самодовољне, чак ми је врло дегутантно истицати их, понекад ми је и сумњиво када се инсистира,  са боли и љубави је већ другачије, ту су такве дубине, валери и нијансе да се лако склизне у патетику и љигавштину, за то треба срце, зато ми и није блиска женска поезија (осим Виславе Шимборске, њу волим)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...