Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 54 минута, Vladan :::. рече

Непотребно умекшаваш нека обична питања из страха да се не наљути, то није мушки. ОК за неке озбиљне ствари али за ово је непотребно.

Осим тога ниси дужан да "ходаш по јајима" да се нека случајно не наљути шта год ти написао, а и ако се наљути: па шта? ако је разумна објаснићеш...

То је за мене између редова извињење унапред за нешто што си можда случајно несвесно урадио ... ако грешим, онда ништа... то је то, све ок...

Vidi brate, ne kazem da nisi u pravu cak mislim da je to oke sto kazes. Verovatno je delovalo tako.

Al, kao sto rekoh ako to neka cura iterpretira kao slabost onda mi i ne treba takva. ? Jedna zrela i stabilna devojka to nece tako razumeti vec ce da zna da taj komentar nije bilo zbog toga sto se bojim da se ne naljuti ( ona je samo avatar, ne znam je uzivo niti se muvamo da pazim da je ne naljutim) nego da joj dam do znanja da nemam nikakvih skrivenih namera osim da cujem njeno misljenje. ?Ili da dobijem odgovor na pitanje ( posto nije odgovarala), jer ce tako da se oseca opustenije, pa mozemo lakse da caskamo. ( to je bila moja namera). Ljudi mnogo lepse caskaju kada je opustenija atmosvera.

Mada meni vise ovo deluje dzentlmenski, cisto napomenuti nameru.

Valjda ce ova novi forum Kana Galilejska, koju planitaju da otvore, biti neka ozbiljnija prica za ozbiljnije osobe ( znam da ce morati da ide vise slika, pune ime i prezime, godiste i karatak opis, i kakvu osobu trazis), pa cemo se tamo potruditi da ostavimo utisak valjda ce i tamo biti ozbiljnijih devojaka. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Vladan :::. рече

Па са две наравно, једном нормалном и једном феноменалном, и онда сам то уопштио на све жене на цеееелом свету :) 

Дилане опет лажеш :))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Vidi btate, ne kazem da nisi u pravu cak mislim da je to oke sto kazes. Verovatno je delovalo tako.

Al, kao sto rekoh ako to neka cura iterpretira kao slabost onda mi i ne treba takva. ? Jedna zrela i stabilna devojka to nece tako razumeti vec da taj komentar nije bilo zbog toga sto se bojim da se ne naljuti ( ona je samo avatar, ne znam je uzivo) nego da joj dam do znanja da nemam nikakvih skrivenih namera osim da cujem njeno misljenje. ?Ili da dobijem odgovor na pitanje ( posto nije odgovarala), jer ce tako da se oseca opustenije, pa mozemo lakse da caskamo. ( to je bila moja namera). Ljudi mnogo lepse caskaju kada je opustenija atmosvera.

Mada meni vise ovo deluje dzentlmenski, cisto napomenuti nameru.

Ја сам са тобом намерно отворено разговарао без умекшавања са намерним ризиком да се наљутиш баш да видиш на примеру како мислим да би и ти требало да се поставиш :) И ето, нити си се ти наљутио нити је испало да имам лошу намеру. Све ОК надам се. Е тако и са женскима и све чисто.

Та џентлменска прича на тај начин што се мене тиче мислим не пије воду код девојака. Ако нађеш неку која се ту уклапа онда супер, шта те брига, свој на своме.

пре 6 минута, Liga Džentlmena рече

Valjda ce ova novi forum Kana Galilejska, koju planitaju da otvore, biti neka ozbiljnija prica za ozbiljnije osobe ( znam da ce morati da ide vise slika, pune ime i prezime, godiste i karatak opis, i kakvu osobu trazis), pa cemo se tamo potruditi da ostavimo utisak valjda ce i tamo biti ozbiljnijih devojaka. ?

Ако на том засебном сајту буду "активни" као и на Кани онда пропала ствар. А, поред тога, на засебном сајту Кана ће бити још више изолована од овог форума а управо је активно учешће на форуму на разним темама начин да се људи боље прочитају и виде има ли поклапања....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Vladan :::. рече

Ја сам са тобом намерно отворено разговарао без умекшавања са намерним ризиком да се наљутиш баш да видиш на примеру како мислим да би и ти требало да се поставиш :) И ето, нити си се ти наљутио нити је испало да имам лошу намеру. Све ОК надам се. Е тако и са женскима и све 

Naravno. Hvala. To je zato sto imam dovoljno godina da zrelo gledam na stvari. I cenim tudje misljenje, posebno iskrenost kod ljudi. Ali nisu svi spremni da pricanu zrelo i otvoreno. 

Hehe, sto se zena tice rekao sam ti vec, zrela devojka trazi zeelog momka. Ako mi verujes ni jedna moja drugarica ne bezi od price o manirima i postovanju. 

Та џентлменска прича на тај начин што се мене тиче мислим не пије воду код девојака. Ако нађеш неку која се ту уклапа онда супер, шта те брига, свој на своме.

Zato meni i treba jedna. :) Jedna ali vredna koja ce prepoznati moje vrline i mane. Da joj imponuje sto ima pored sebe nekoga ko se trudi da bude dzentlmen.

A ne nekog ko ce da lupi rukom o sto i da kaze mars u BMW. ?

Ако на том засебno sајту буду "активни" као и на Кани онда пропала ствар. А, поред тога, на засебном сајту Кана ће бити још више изолована од овог форума а управо је активно учешће на форуму на разним темама начин да се људи боље прочитају и виде има ли поклапања....

Uuu tu se bas ne slazem. To je odlicna stvar sta vise verujem da ce vise da se pise nego ovde. Svrha foruma nije da se ljudi upoznaju ( posebno grupa kana) posto su tu ljuydi cisto da ubiju vreme, cisto iz radoznalosti ili da razmene misljenja sa drugima. Tako od ozbiljnosti nema nista. 

Jos ako ostavis ime i prezime i sliku, a nsko sam nik i avatara, koja je svrha pisati nesto o sebi toj osobi. A mnogi su izasli sa grupe bas zbog te neozbiljnosti ljudi sa kojima su cetovali i zbog toga sto su ocekivali da je to stvarno ozbiljna stvar a ne zezancija.

Eto ja sam prvi izasao zbog toga. ?

Mnogo je neozbiljnih u grupi.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Liga Džentlmena рече

Uuu tu se bas ne slazem. To je odlicna stvar sta vise verujem da ce vise da se pise nego ovde.

Надам се искрено да ће се показати да нисам у праву и да ће то да профункционише, али за сада овако мислим, исто као и ти на основу свог искуства тамо. Полако па ћемо видети.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Neša_ рече

Ja nemam svoju ženu prema kojoj bih bio nežan i fin, pa sam takav prema svim ženama i devojkama i koristim svaku priliku da ih oraspoložim, nasmejem ili udelim kompliment kada primetim ono što stvarno vredi da se pohvali.

Valjda nemam devojku zato što sam takav.

Sigurna sam da svako voli vaspitane i nasmejane ljude.

Mozda si povucen, a devojke oko tebe stidljive, pa niko da povuce taj odlucujuci potez :D

пре 8 часа, Исток рече

Наравно - мени висина жена нимало не смета, мени се све свиђају... :ani_biggrin::ani_biggrin:
Е сад, ја сам 185 висок и дизач тегова из хобија па никад нисам имао девојку вишу или крупнију некако од себе, али рецимо, на послу где радим има једна девојка (још једна је била ал отишла) која је виша од мене, сигурно да је негде око 190-195 и која је брука лепа...а и она што је отишла је исто била...
Исто тако знам и њих пар које су баш метар и палчић, оно - прође ауто, повуче их ветар, малтене...

Да нисам у вези, врло би био заинтересован за било коју од наведених... :0212_rolleyes:

Ако има љубави, није неки површни и надмени сплеткарош и небоји се да покаже љубав - то на раме и носиш кући, ма колика или колицка да је... dobardecko

Sa 185 bi se mozda uklopio i kod te visoke :ok:

Slazem se da to uopste nije presudno. Koristi, naravno, ali su druge stvari daleko bitnije.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Vladan :::. рече

и вози фићу јер нема шта да компензује... :)) 

Ajoj, kad smo vec kod fice slusaj pesmu

:D

Jer svi me gledaju kada prodjem kroz grad... Ficom, Ficom:suncanje:

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, kordicka93 рече

12:smeha: 12:smeha:

Ako nekoga bas pogodi pesma, onda je dopusteno  girl_smiley

I ja bih sad lupala, ali plasim se, povredicu ruku :sunce:

:))lupi sakom o sto i kaze mars u ferari. :smeh1:

profimedia-0246721250_1000x0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Dragi рече

Šta su niski muškarci?

Sylvester Stallone je oko 1,75 m, Schwarzenegger je oko 1,81-1,83 m, Tom Cruise ima 1,68-1,70 m, mlađani Justin Bieber ima isto oko 1,75 m itd.

Prosek evropskih muškaraca je negde oko 1,77-1,78 m. U Bosni i Srbiji je prosek oko 1,81 m, u Hrvatskoj 1,80 m, u Crnoj Gori i Maćedoniji oko 1,78 m. U Grkčoj, Italiji i Mađarskoj 1,77 m, u Rusiji 1,76 m, u Rumuniji je 1,75 m, u Albaniji i Turskoj 1,74 m.

Sad što su mnogi Srbi divovi ne znači da su ostali Srbi patuljci ;)

https://www.worlddata.info/average-bodyheight.php

Losa je ova tabela, preciznije, Holandjani 1.837, pa Crnogorci 1.832, u Srbiji su 182 itd. Ali Dunarskom dijelu Balkana prosjek je 186 cm.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...