Jump to content

Zabranjuje li hriscanska vera ,slusanje nekih vrsta i zanrova muzike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Shadow Winterborn рече

@ronin evo video za spot od Lepe Brene, mislim da je dobro izanaliziran.

hvala na ovome, ali ovo nisu neki uverljivi dokazi, vise su produkt maste autora videa. Nisam pristalica teorijama zavere

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 445
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@ronin Slozila bih se da je ovo jedan usamljeni primer, ali njih je milion.. bukvalno svuda. Vec je toliko sve isplivalo (naravno ono najgore nece sve dok se Gospod ne vrati), da im je preostalo jedino da naprave salu od svega ovoga. 

evo kanali koji se ozbiljno bave ovime, ljudi koji su radili u holifudskoj filmskoj industriji i znaju iz prve ruke(barem su bili u bliskom verovatno ne u neposerdnom kontaktu, jer ipak se samo odabranima otkriva sve a tada nema nazad jer ako i probaju zavrse kao ritualna zrtva)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Shadow Winterborn рече

@ronin Slozila bih se da je ovo jedan usamljeni primer, ali njih je milion.. bukvalno svuda. Vec je toliko sve isplivalo (naravno ono najgore nece sve dok se Gospod ne vrati), da im je preostalo jedino da naprave salu od svega ovoga. 

evo kanali koji se ozbiljno bave ovime, ljudi koji su radili u holifudskoj filmskoj industriji i znaju iz prve ruke(barem su bili u bliskom verovatno ne u neposerdnom kontaktu, jer ipak se samo odabranima otkriva sve a tada nema nazad jer ako i probaju zavrse kao ritualna zrtva)

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@ronin  Znate koliko njihovi kanali imaju strajkova, mesecno, ako su samo tako neki ludaci koji veruju u gluposti, zasto eliti sve to smeta? Da nije mozda zbog ugleda,koji zasnovan na skrivenoj cinjenici da okultne krvne linije stampajuu novac, finansiraju ratove, terorizam, denominacije.. odakle jehovinim svedocima i adventistima onoliko novca? Od donacija? Pitam se od koga... Zasto pomenute denominacije imaju fakultete, bolnice,...? sigurno nije da bi po koje dete slucajno maznuli za ritualno mucenje jer se drogiraju adrenohromom iz krvi ljudi i zivotinja koje muce, sve da bi posle rekli da dete umire od upale pluca za koju su nasli lek davnih dana, zapravo pustili uprodaju nakon sto su i izazvali bolest kako bi sto vise zaradili... I onda se hriscanske denominacije prepucavaju i jedne druge optuzuju a ne znaju koje podmetnuo crv sumnje medju nas da bi zavadili. "order out of chaos" Ne kazem da mi mozemo nesto protiv njih. Jedan posto populacije drzi kapital ostalih 99 odsto zajedno.... ako to ne ukazuje ocemu se radi onda nista nece, to treba da je sumnjivo i ako ne verujete u tajna drustva.. eto, to opet kazem nece me to odvesti u raj, samo kroz Hrista i Njegovu mislost. Ovo govorim jer mi je na dusi, jer ne zelim da im ljudi veruju pa makar i ne mogli nista uciniti, nemojte im verovati a pogotvo ne Vucicu i ovoj banana drzavi, on je lutkica kojom se igraju okultne loze.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Shadow Winterborn рече

Jeste, djakon. 

Добро, пази, духовник тј. тај часни ђакон те ипак далеко боље познаје (у духовном смислу, твоје духовно стање и слично), па бих ја пре послушао његово мишљење, него ових форумаша, типа (уз наравно дужно поштовање)   Lady, ronin ... Можда и треба мало да искулираш са тим. Ни у чему не треба претеривати...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

@Благовесник Ne citam vise o tome od kad mi je rekao tako, ovo sto sam napisala je od pre sto sam saznala.. :) Mene sve to jako interesuje ali naci cu nesto drugo sto ce me zanimati. Nadam se barem. Neka me i Bozja volja zanima jednakom merom:) Amin 

Bog nas sacuvao svake satanine zamke. :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Благовесник рече

Lady, ronin

mi  ispadosmo gori od inkvizitora:))12:smeha:

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Lady Godiva рече

Мени више делује да верујеш у завере јер си наивна и јер си клинка па покушаваш да пронађеш себе и некакав дубљи смисао, симболику, истину скривену од других и онда се примаш на глупости. 

Mi smo indoktrinisani preko svake granice do koje mozemo da proniknemo sami, svojom voljom. Jer sta se desava? evo upravo ovo. ako neko i posumnja, jer ne mora covek nista videti ljudska dusa oseti zlo cak i ako je u nama zlo jer je nasa dusa od Boga, a zlo ne trpi Boga i to mi osetimo. dakle i ako neko posumnja desava se da zbog ukorenjenosti poretka covek koji je posumnjao odbaci to jer smatra da je ne moguce da se nesto tako demonski odvija oko nas. a sta zaboravljamo? da je ovaj svet Bog dao satani na upravu, on ovde glumi Boga, i verujte ako podjemo od toga onda je lako povezati sve ostalo, jer satana je zao, "he likes to be judged(vidite kako preuzima ulogu jagnjeta) but he doesnt like to be exposed- e tu se vidi njegova namera koju ne moze da sakrije "the greatest lie satan ever told the world was that the devil was not real"...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Shadow Winterborn рече

Mi smo indoktrinisani preko svake granice do koje mozemo da proniknemo sami, svojom voljom. Jer sta se desava? evo upravo ovo. ako neko i posumnja, jer ne mora covek nista videti ljudska dusa oseti zlo cak i ako je u nama zlo jer je nasa dusa od Boga, a zlo ne trpi Boga i to mi osetimo. dakle i ako neko posumnja desava se da zbog ukorenjenosti poretka covek koji je posumnjao odbaci to jer smatra da je ne moguce da se nesto tako demonski odvija oko nas. a sta zaboravljamo? da je ovaj svet Bog dao satani na upravu, on ovde glumi Boga, i verujte ako podjemo od toga onda je lako povezati sve ostalo, jer satana je zao, "he likes to be judged(vidite kako preuzima ulogu jagnjeta) but he doesnt like to be exposed- e tu se vidi njegova namera koju ne moze da sakrije "the greatest lie satan ever told the world was that the devil was not real"...

Важи. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Shadow Winterborn рече

Ти си Dark Princess, али Христова ;) А то је баш кул!  .

,,Буди оно што јеси, ради оно што већ радиш и буди Онога који те већ назива својим."

Христос је истински Светлоносац  и Онај који нам доноси истинску слободу - слободу од греха!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, ronin рече

mi  ispadosmo gori od inkvizitora:))12:smeha:

Kljucno pitanje. ,,Zasto si dosao? Taman smo sve uredili. Ljudi ne zele slobodu, bitniji im je hleb. " ... 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...